Artificial Academy 2 Download Gratis PC

0

Artificial Academy 2 Download Gratis PC is een pc-versie gemaakt via de Japanse ontwikkelaar Illusion en uitgebracht in 2014. Het is in wezen een hentai-sport. Seks, overal seks! Maar je moet er duidelijk voor werken. Je begint met het laten groeien van een faculteit, het elegantiejaar en het elegantienummer. Je kunt het rooster vullen met vooraf ingestelde studenten, van wie er één als instructeur zal optreden Artificial Academy 2 Gratis PC.

Artificial Academy 2 Download Gratis PC

Artificial Academy 2 Download

De hele school

Of, als alternatief, het geeft je een heleboel alternatieven in uitdrukkingen van haar en persoonlijkheidskenmerken, waarvan er veel ook of niet van mods kunnen zijn. Het grootste probleem met de maker van de man of vrouw is dat de alternatieven voor mannelijke personages veel ingetogener zijn dan de vrouwelijke personages, en dit is niet het meest effectieve deel van het avontuur spel waar deze vooringenomenheid Artificial Academy 2 Download free is.

Maak iets van een mannelijk persoon dat je mag, speel zo omdat het de meeste kans / beloning-gameplay heeft, en heb interactie met vrouwelijke personages waar je wat meer tijd aan hebt besteed omdat ze wat meer opties hadden om uit te kiezen. Als je daarmee klaar bent, kun je je klassenrooster instellen. Het eerste personage dat u invoegt, kan uw persoon zijn, ongeacht wie u invoert. U kunt zelfs de leraar zijn als u dat wilt. Artificial Academy 2 Download

Op openbare plaatsen

En sta me toe dat er in het installatieprogramma of ergens anders staat dat ALLE personages in dit spel 18 jaar en ouder zijn voor deze game. Als gevolg hiervan kun je met het spel iets doen met elke man of vrouw, en schuwt het niet langer een paar taboe-onderwerpen. Hoewel de meeste Japanse games dat niet doen, is het zeker niet specifiek. En voor het geval je je afvraagt waarom een vrouw zwanger maken het spel beëindigt, dat komt omdat je van school gestuurd wordt.

De fundamentele gameplay gaat als volgt: je slaapt de eerste nacht en wordt morgen wakker en gaat dan op pad. De les is nog niet begonnen en je zou naar hartenlust kunnen rondstruinen. Elke plaats is een vooraf gerenderd historisch verleden of een ratelend overtuigend 3D-verleden. Je zult andere universiteitsstudenten zien ronddwalen, zowel naar de middelbare school als naar lidmaatschapsactiviteiten in de vroege ochtend. Artificial Academy 2 Download

Aspecten van relatiesimulatie

Hoe langer je wacht om met homeroom en je eerste pracht te beginnen, hoe meer studenten er zullen arriveren. Je kunt naar ze toe gaan en zelf met ze praten, of je kunt anticiperen dat ze bij je terugkomen. Dit is hoe je je verkering opbouwt met andere karakters. Je kunt ze uitnodigen voor de lunch of voor een snack, om samen te onderzoeken, om collectief te onderwijzen, en al het andere waar de sport je Honey Select 2 Download bij helpt.

De kans is groot dat je of vermoord wordt of je krijgt een vrouw in elkaar geslagen. En als je dat goed onderzoekt, zou je vermoord kunnen worden. Sommige vrouwen of mannen kunnen ontwikkelingen hebben die ertoe leiden Artificial Academy 2 Download gratis ze extra psychotische neigingen hebben. Andere universiteitsstudenten kunnen via deze persoon worden vermoord, en als je de verkeerde ronde deed, zou je kunnen uitgroeien tot een reduceerblok.

Aanpassingsfuncties body

Dit alles, natuurlijk, eindigt in de component waar naar alle waarschijnlijkheid een verscheidenheid aan mensen naar de sport komen voor: de geslachtsgemeenschap. Dit zijn volledig interactieve scènes, nu geen video’s die je alleen maar bekijkt. De bovenstaande afbeelding geeft zo’n scène aan, hoewel het merk er niet overheen is gepleisterd artificial academy 2 free download uncensored. Aan de rechterkant staan je alternatieven die, zodra erop wordt geklikt.

In het begin kun je alleen degenen kiezen die eindeloze loops kunnen zijn. Als je er eenmaal een hebt geselecteerd, verschijnt er een tweede set pictogrammen in dat lege gebied eronder waarmee je dezelfde posities kunt kiezen, maar degene die ongetwijfeld eindigen, maar je kunt doorgaan als je wilt. De kleine pictogrammen helemaal onderaan zijn voor kleding. Je kunt het kledingstuk stuk voor stuk afkanten, of de kleding weer aandoen als je dat liever hebt. Artificial Academy 2 Download

Karakter in verschillende posities

De scène zelf speelt zich af door het historische verleden van de kamer waarin je je bevindt te doorbreken, wat betekent dat als je de digitale camera op de juiste manier draait, je de personages absoluut als een heel eenvoudige animatie kunt zien verschijnen. Dit zorgt er ook voor dat, afhankelijk van je omgeving, verschillende personages je kunnen binnenlopen die een van de meer dan één resultaten hadden kunnen overwegen: iedereen weet nu dat je aan het neuken bent.

En natuurlijk kun je hierdoor ook andere NPC’s binnenwandelen die de daad verrichten en ze er allebei mee confronteren, of ze laten gaan. Hoe schoon een persoon is om mee te slapen, hangt af van meerdere factoren, samen met hun karakter en hun moraliteit. Als ze een lage artificial academy 2 windows gamerip 2014 laagste moraal hebben, zullen ze schoon zijn om te winnen. Maar in het geval dat ze zijn ingesteld op extreem / hoog, moet je ECHT schilderen als je dat wilt.Artificial Academy 2 Download

Eroge middelbare school

Het personage waarmee je communiceert, zal voortdurend deel uitmaken van het gerucht, je selecteert gewoon de andere persoon die ook deel uitmaakt van dat gerucht. Dus je zou mensen kunnen saboteren door slechte geruchten te verspreiden, door juiste geruchten te gebruiken. En als je sadistisch bent, verbind je ze met passende geruchten, waarna je met een van hen naar bed gaat of vreselijke geruchten gebruikt om ze uit elkaar te halen.

De geslachtsgemeenschap werd en stopte recreatie voor mij, niet langer het punt van de sport. De factor van het spel werd toen de interactie met de tegenovergestelde personages, het aangaan van relaties, het manipuleren van anderen en het in wezen behandelen als een simulatie voor de levensstijl van een universiteit. Dit onderdeel maakt me gek omdat de sport daar niet voor is gebouwd, als resultaat is het behoorlijk barebones en dus vol met zoveel onbenutte.

Hoe Artificial Academy 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Artificial Academy 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Artificial Academy 2

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / 7 / 8 (x86/x64)
 • Processor: Pentium IV 2,4 GHz
 • RAM-geheugen: 2 GB
 • DirectX: DirectX 9.0c
 • GPU: 256 MB, Pixel Shader 2.0

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / 7 / 8 (x86/x64)
 • CPU: Core2 Duo 2,6 GHz
 • RAM-geheugen: 4 GB
 • DirectX: DirectX 9.0c
 • GPU: 512 MB, Pixel Shader 3.0

Artificial Academy 2 Gratis Download

Artificial Academy 2 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.