Honey Select 2 Download Gratis

0

Honey Select 2 Download Gratis in zijn eigen woorden, een driedimensionale aanpasbare sekssimulator. Aan het begin van hetzelfde, als je de Honey Select 2 Gratis compound betreedt, word je begroet door de conciërge, een meisje genaamd Fur. Fur biedt je een manier om de meisjes te kiezen die je wilt hebben, de manier om geslachtsgemeenschap te beginnen en een manier om door de plaats te reizen.

Honey Select 2 Download Gratis

Honey Select 2 Download


Download

Maak een vrouwelijk personage

Het is meer dan twee jaar geleden dat de Japanse ontwikkelaar Illusion ons een van hun eroge videogames had geschonken en meer dan 12 maanden als je bedenkt dat ze iets op dat platform hebben uitgebracht, de After Party DLC voor Koikatsu Party. Het begon me te verbazen of er zeker nog een van hun games een westerse release zou krijgen. Honey Select 2 Download leek de schijnbare wens om op Steam gelanceerd te worden.

Het eerste spel, Honey Select 2 Download Gratis werd gelanceerd in 2016 in Japan en zag een westerse release via de website van de westerse Hentai uitgever Fakku in 2018, met een paar, maar niet alle gepubliceerde release-inhoudsmateriaal bedekt. Nadat Steam de dekking van videogames voor volwassenen had teruggedraaid, zagen we Koikatsu Party. Shoujo op hun dienst. Nu worden we Honey Select 2 en de pc in één bundel: Honey Select 2 Libido DX. Honey Select 2 Download

Van de romanticus

In tegenstelling tot Shojou, stroomt u niet in realtime door de regio. In plaats daarvan kun je ofwel kiezen voor Honey Select 2 Download de dame of vrouwen selecteren om mee af te spreken en de plek om ze te ontmoeten, of je kunt Wander the Halls kiezen en een kamer kiezen waar een meisje in zit en met hen omgaan. Naast seks kun je met het vrouwtje communiceren wat kan leiden tot geslachtsgemeenschap.

Hoe je interactie met hen hebt, kan een effect hebben op hun relatie met jou en de plaatsvervanger die ze je zelf zullen opzoeken voor seks. De honey select 2 free download pc biedt themakamers voor de sport. Je hebt de mogelijkheid om de VIP sectie te bezoeken, waar je Sitri zult ontmoeten, de conciërge van de eerste Honey Select 2 Download. Er zijn 5 unieke themagebieden waar je de dames kunt meenemen naar een zwembad op het dak. Honey Select 2 Download

Waar de spellen over gaan

Je kunt het meest effectief toegang krijgen tot een gebied als je een meisje in je groep hebt met wie je seks hebt gehad en die aan verschillende criteria voldoet, zoals jij, geobsedeerd door jou, onderdanig, dominant, niet van je houdt of uitgeput is. Zodra u toegang heeft tot de plaats, de locatie en eventuele speciale posities zoals tentakels zijn binnen de dagelijkse omgeving te Honey Select 2 Download. De introductie suite is hetzelfde als Shoujo.

De mannelijke creatiesuite ontbreekt nog steeds, en er zijn niet langer veel alternatieven beschikbaar. Vrouwelijke personages hebben de mogelijkheid om futanari te zijn en zijn mogelijk speelbaar binnen de mannelijke Honey Select 2 Download functie. Als je slecht bent in aanpassen, heeft de game de mogelijkheid om een vrouw te produceren volgens de specifieke normen die je nodig hebt. Heb je een korte, rondborstige, geslachtsgekke partner nodig? 

Je kunt haar laten klaarkomen

Voor de seks betrapte Illusion zich op de grondbeginselen of ging zelfs wat terug. Er is een groot aantal seksuele posities om uit te kiezen Honey Select 2 Download. Er blijken een stuk meer posities te zijn voor de man/vrouw gemeenschap. Sommige posities zijn het handigst als je ze ontgrendelt of als het vrouwtje zich in een positief koninkrijk bevindt. Naast futanari-personages kun je geen vrouw spelen als de primaire man of select 2 free download dx.

Je kunt lesbische seks spelen als je twee vrouwen bij je hebt in de kamer of je kiest een tweede vrouw in de lobby en er zijn een paar posities beschikbaar. Je kunt MMF gemeenschap kiezen als je een 2D man naar je kamer hebt gestuurd en de posities niet zo talrijk zijn. Er zijn andere posities, waaronder masturbatie, seksspeeltjes, bondage en de eerder genoemde tentakels die ook kunnen worden gebruikt. Honey Select 2 Download

Zou 18+ aanraden

Een aspect om op te merken is dat, ondanks de Illusion patch, het individu; genitaliën worden gecensureerd. Dit betekent dat de lullen van de man korrelige staafjes zijn en de vagina en anus van het meisje korrelige gaatjes. Er zijn mods om dat te herstellen download honey select 2 libido. Je moet echter voorzichtig zijn, mods die voor de Japanse sport worden gebruikt, schilderen niet op de Steam-versie. Je zult de mod moeten hebben. 

Mensen zijn misschien slimmer dan kevers, maar we zijn niet minder kwetsbaar voor supernormale stimulerende middelen, iets waarvoor de reclame-industrie Hoffman vaak raadpleegt. Honey Select 2 Download daar niet mooi is, omdat het kilometers belachelijk beperkt is door wat er gebeurt als je een persoon hebt gemaakt, kan die man of vrouw-creatiemodus en uitgangspunt van de sport heel veel die van supernormale stimulans zijn. Honey Select 2 Download

Over in relatie gesproken

Naarmate mensen het steeds drukker krijgen, zijn de aanwijzingen dat steeds meer mensen zullen overschakelen op dit soort ervaringen, geslachtsrobots en vergelijkbaar. Honey Select 2 Download om dat unieke verlangen te bevredigen. Aangezien die ervaring een bijzonder geïdealiseerd. Veel minder tijdrovend, geavanceerd antwoord zou kunnen zijn, honey select 2 dx betterrepack is er misschien weinig reden om deel te nemen aan standaard sociale interacties.

Nogmaals, er is bewijs dat dit helpt dat Japan, met zijn hyperdrukke manier van leven en extra van supernormale stimulerende middelen, een beroemde dalende bevalling heeft, vooral onder meer jeugdige volwassenen. Dat wil niet langer zeggen dat Honey Select 2 Download of een paar vergelijkbare en verbeterde generaties later, op zichzelf een signaal zal zijn dat de arena stopt. Zeker in het kader van de VR-mogelijkheden.

Hoe Honey Select 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Honey Select 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Honey Select 2

Minimum:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: WINDOWS® 8.1 / 10 (64-bit vereist)
 • Processor: Intel Core i3 4000-serie of beter
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 700-serie of AMD Radeon™ R-2000-serie (VRAM 2GB) of beter
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectSound (DirectX® 9.0c)

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: WINDOWS® 8.1 / 10 (64-bit vereist)
 • Processor: Intel Core i5 4000 serie of beter
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 700-serie of AMD Radeon™ R-2000-serie (VRAM 4GB) of beter
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectSound (DirectX® 9.0c)

Honey Select 2 Gratis

Honey Select 2 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.