Deliver Us Mars Download Gratis

0

Deliver Us Mars Download Gratis het recentelijk niet op tijd vervolg op Deliver Us The Moon, neemt een grotere geweldloze keuze en combineert nu de authentieke moeilijkheid met wat Tomb Raider reboot-achtige platformactie Deliver Us Mars Gratis. Je dodelijkste vijand hier is de zwaartekracht. De afdaling in de steengroeve biedt ook een lange blik op Kathy’s vaardigheden met een paar bergbeklimmingsbijlen.

Deliver Us Mars Download Gratis

Deliver Us Mars Download


Download

Oppervlak van de maan

De beklimbare muursecties zijn zeker gemarkeerd, maar in plaats van er echt overheen te rennen in Lara Croft stijl, moet je elke bijl plaatsen en persoonlijk in functie houden. Als je per ongeluk op het Deliver Us Mars Download Gratis moment loslaat, val je misschien een stuk langzamer dan op aarde. Maar nog steeds verlies je mensenlevens, tenzij je ruimte beneden hebt om in beide richtingen te slaan en je val te deliver us mars pre-order.

Dit klonk een beetje vervelend terwijl het mij werd uitgelegd. Als je je moet concentreren op priemposities, hoef je nooit simpelweg een richtingstoets ingedrukt te houden om verder te komen, en er was soms echte angst toen ik probeerde een Deliver Us Mars Download linkerklik te plaatsen, zelfs als ik letterlijk met de rechtermuisknop op mijn leven bleef klikken. En de audio indeling, oef: aluminium in rock steken heeft nog nooit zo bevredigend geklonken. Deliver Us Mars Download

De rode planeet aan het vervangen

De enige opname is Kathy’s vreemde robotachtige bergbeklimmingsanimaties, armen en benen die bijna onafhankelijk van een statische, Deliver Us Mars Download torso strekken en draaien. Ontwikkelaars KeokeN Interactive zijn begonnen met volledig bewegende tussenfilmpjes met gezichtsopname, maar die dienen ook om te focussen op de momenten waarop Kathy stijf wordt. Hopelijk kunnen deze de komende maanden een stuk worden gladgestreken.

Andere technische problemen waren klein, Deliver Us Mars Download belangrijk ook: een zwevende steen hier, een FPS drop daar, een bizarre schaduw die onverwacht precies de helft van Kathy’s gezicht beschermt alsof ze een Deathstroke cosplay doet met 0 budget. Nogmaals deliver us mars platforms hoewel tussen het klimmen en een paar springende puzzels later in de demo het lijkt alsof KeokeN de nieuwe traversal uitdagingen onder de knie heeft. Deliver Us Mars Download

Alleen op Mars

De puzzels hebben ook een prettige lichamelijkheid. Er waren er een paar in de preview geweest, maar beiden zorgden voor beweging: zowel op afstand besturen van AYLA om holografische sloten te openen, als ommanteling tussen kamers om een kriskras doorkruisend paar energieopwekkende straalzenders te veroorzaken. Er is enige opschorting van ongeloof nodig om logische nit-selectie te vermijden, er is veel waarom zou iedereen X zo construeren?

Maar kom op Overleven op Mars. Na een beetje drama injectie door middel van een instortende lift, en daarna nog een klimcollectie, was mijn tijd met Deliver Us Mars Download. Het is absoluut een stuk uitgebreider dan de deliver us mars steam zowel conceptueel als qua letterlijke grootte, en de toevoeging van een aantal aantrekkelijke, moeilijke platformactie lijkt een slimme manier om wat plezier toe te voegen zonder in regelrechte beweging te vervallen.

Nieuwe begeleidende robot

Kathy wordt gevolgd door een drone die cruciaal is voor het volbrengen van de opdracht. Je kunt deze robot sidekick volledig onder controle krijgen en hem gebruiken om toegang te krijgen tot ventilatieopeningen Deliver Us Mars Download. De verlaten en half verwoeste locaties zijn griezelig genoeg om te ervaren alsof er om elke hoek een risico op de loer ligt, zelfs als er geen bewijs is dat er nog andere levensvormen rond zijn. 

Om de puzzels op te lossen, moet je nu niet het meest effectief je eigen competenties gebruiken, maar ook die van de drone. De gespeelde onderneming toonde een veelbelovende balans tussen verhaal, puzzels en verkennen Deliver Us Mars Download, ook al is er geen gevecht geweest. Tot nu toe is het twijfelachtig of er een kans is dat we elkaar kunnen ontmoeten, en welke vorm het zal aannemen, maar de spanning is voelbaar. Deliver Us Mars Download

Missie naar Mars

De sfeer is met succes opgebouwd en de muziek zorgt ervoor dat je angst kunt creëren en vasthouden deliver us mars: deluxe edition, en het gevoel van dreiging kunt vergroten als je moeilijke gebieden wilt doorkruisen. Ondanks dat ik al heel vroeg in de sport was, trok het mijn interesse genoeg om de beslissing van Kathy’s verhaal wanhopig te moeten bekijken. De onthulde informatie is vaag genoeg om geen goede foto te maken Deliver Us Mars Download.

We zouden deze kolossale kolos willen binnengaan om te proberen een signaal naar de aarde terug te sturen voor redding, maar dat bleek moeilijker dan voor avontuur spel. Een groot deel van het nu verlaten ruimtevaartuig was vergrendeld, elektrische vonken logenstraffende diepere schade die een groot deel van de vorm verzegeld zou kunnen houden. Deliver Us Mars Download is de meest ambitieuze missie van KeokeN Interactive tot nu toe. Deliver Us Mars Download

Missie om de ARK’s te redden

We zouden naar de cockpit willen om dit mysterieuze vaartuig in brand te steken om het signaal te verzenden, maar dat is duidelijk het verste scheepsgedeelte vanaf het laagste punt dat in het zand is gezonken. Slenterend door grillige stalen uitstulpingen en klimmend wat binnen blijft. Wat meteen opvalt na mijn tijd bij Deliver Us Mars gratis is dat ontwikkelaar KeokeN Interactive weer alles uit de kast haalt.

Deliver us mars release date werd visueel geen flauw idee, regelmatig een vroege pass-to voor RTX verlichting en visuele getrouwheid. Deliver Us Mars Download voldoet aan en overschrijdt die lat, inclusief door beweging vastgelegde tussenfilmpjes en bewegingen naar de vergelijking en met een prachtig effect. Dat gezegd hebbende, streeft de crew van KeokeN naar Steam Deck-verificatie op dag 1, naast het vastleggen voor 60 fps op Xbox S en X, en PlayStation 5.

Mars in een kleine ruimte

PC krijgt duidelijk alle frames. Net als zijn voorganger kan Deliver Us Mars Download time raytraced schaduwen en reflecties hebben, mits je een RTX succesvolle kaart hebt om er volledig van te profiteren. De game is een visuele traktatie, het gloednieuwe verticale ontwerp en de zwaardere kennis van het vertellen van verhalen is aantrekkelijk. Als de stroom is uitgeschakeld, moeten we dit apparaat weer laten draaien om weer toegang te krijgen tot de scheepsbesturing.

Hoe Deliver Us Mars PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Deliver Us Mars Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Deliver Us Mars

Minimum:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64bit
 • Processor: Intel i5-4590 / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 14 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64bit
 • Processor: Intel i7-7700 / AMD Ryzen 5 2600
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD RX 5600 XT
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 14 GB beschikbare ruimte

Deliver Us Mars Kostenlos

Deliver Us Mars Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.