Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok downloaden

0

Ubisoft geeft de uitdrukking machtsdroom een nieuwe betekenis met de meest recente gratis spel Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarok. Je speelt niet uitsluitend als de god Odin en gebruikt een nieuwe wapenklasse met de naam Atgeir, maar je kunt de beste krachten van je vijanden overnemen. Het leven is gewoon zo veel eenvoudiger als je een veelvoud aan nieuw leven ingeblazen karkassen tot je beschikking hebt.

Assassin's Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok

Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok Downloaden

Downloaden

Verschillende uitdagingen en neem het op tegen nieuwe vijanden

Odin is op een miserabele vadermissie om zijn kind Baldr op te sporen in Svartalfheim, het domein van de dwergen. De sneak look die we zagen, toonde een opmerkelijke scène van brutalistisch ontwerp, grotframes van glanzende edelstenen, bergen en hellingen en poelen van magma. Nadat de vuurmonsters van Muspelheim waren aangevallen, nam Sutr’s kind Glod de verantwoordelijkheid op zich voor het gebied en het aantal inwoners van dwergen trok zich terug in opgeborgen krielparadijzen, die je tijdens je missie moet opzoeken.

Op zoek naar nieuwe krachten

Dat laat ook zien hoe de groep bij Ubisoft is opgeschoven naar Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok spel de volgende uitbreiding voor Valhalla. waar God of War inbelt naar een meer ernstige droom over een man of god die uitzoekt hoe hij zijn kind moet begrijpen en erkennen, is Valhalla’s gearrangeerde introductie tot Ragnarok anders als hij deze legendarische wereld binnenkomt vanuit de perfecte omgekeerde peiling door het gezichtspunt te volgen van Odin, die op zoek is naar zijn vermiste kind, Baldur. Beide gedreven door vaderlijke liefde, echter vanuit verschillende punten.

Spel dat zich afspeelt in de mythologie

Een ding dat ons verlevendigde tijdens het onderzoeken van Odin en de avonturen die hem omringen, is een verhaal over wat er gebeurt als individuen sterven. Ervan uitgaande dat je naar de aurora borealis het noorderlicht kijkt en het verandert in wit of turkoois Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok gratis, laat het je de geest zien van iemand die is overleden. Dit onderdeel van de oud Noorse folklore tijdens een verkenningsreis die de groep naar Scandinavië maakte, en de versnapering is vanaf dat moment in zijn onderbewustzijn blijven hangen. Het aanpakken van die actie in games met eerbied was een centraal principe van de planredenering van de studio tijdens het maken van Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok.

Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok Trailer

De mythologische wereld om te verkennen

U hoeft alleen maar afhankelijk te zijn van dwergenzakenmensen in Svartalfheim. Odin krijgt een artefact te pakken waarmee hij krachten kan overnemen. Er zijn er vijf die je kunt villen uit het Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok downloaden. Je kunt veranderen in een raaf om over die magmameren te vliegen, vijanden te herstellen, jezelf te camoufleren als een van de Muspel, onkwetsbaar te worden voor vuur en magma, korte afstanden te transporteren en zelfs de kracht van de winter te gebruiken om rivalen te bevriezen en ze daarna in te breken in ijs 3D-vierkanten. Zoals consequent met buitengewone krachten, is er een truc. Je kunt niet alle krachten benaderen zonder een moment vertraging Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok je zult ze resoluut moeten nemen en verhandelen, en ze kanaliseren een troef genaamd Hugr, dus je kunt niet het hele spel als een raaf.

Wapens hebben elementaire effecten

Van de missie die we hebben gezien, vertrekkend om een ​​verdwenen graverkriel te observeren, zullen de nieuwe vaardigheden zeker de Assassin’s Creed Valhalla opruimen. Je kunt je ravenkracht herzien zodat je vogellichaam verandert in een donzige doodsdrone, en telkens wanneer Odin een vijand met de kracht van de opstanding had gezien, kon hij hem snel uitschakelen voordat hij zijn krachten stal Ubisoft. Toen, op dat moment, was de tijd gekomen om de Muspel te bevechten, die zeer zeker hun vuurstijl gebruiken met een strijdkreet die de as in de borstkas van hun broeders raakt, en een klasse van helden genaamd een Vlammenwachter die kan verzamelen lichtgeraakte toorns om enorme schade aan te richten.

Assassin's Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok

Assassin’s Creed Valhalla Dawn Of Ragnarok Gratis

Downloaden

Minimum vereisten

CPU: Ryzen 3 1200 – 3.1 Ghz / Core i5-4460 – 3.2 Ghz
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 (64-bit versions only)
VIDEO CARD: AMD Radeon R9 380 or NVIDIA GeForce GTX 960
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Aanbevolen vereisten

CPU: Ryzen 7 1700 – 3.0 Ghz /Core i7-6700 – 3.4 Ghz
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 (64-bit versions only)
VIDEO CARD: AMD Vega 64 – 8GB / GeForce GTX 1080- 8GB
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 8192 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.