WWE 2K22 downloaden

0

Misschien is de grootste gepromote verandering voor WWE 2K22 spel de nieuwe interactiviteitsmotor, die duidelijk vanaf het begin werkte. Nogmaals, dit is het soort dingen dat op een oppervlakkig niveau niet aanvoelt als het herontwerp dat wordt gepromoot, maar na een paar wedstrijden en in de nasleep van het afschudden van die oude, voortdurende interactie neigingen, begonnen ze een andere mate van soepelheid te ervaren.

WWE 2K22

WWE 2K22 Downloaden

Downloaden

Terugkerende oude functie is verdubbeld

Voorbij is het uitgebreide en logge, en in plaats daarvan zijn dynamische combo’s WWE 2K22. Leun achterover en ontspan, we hebben het hier niet over complexe, Street Fighter-achtige kwartcirkels, maar door mengsels van je lichte, zware en aanvallende aanvallen ben je momenteel klaar om gemakkelijk te slaan en te worstelen met groeperingen die je op je gemak zouden voelen op WWE televisie. Het is meestal net zo eenvoudig als licht knijpen, zwaar en daarna krijgen en je kunt snel een opzichtige pomphandvat suplex raken.

Concurreren met uw rivaliserende merk

Dit zou echter niet moeten betekenen dat het dichtslaan van de knop een redelijke strategie is. Naast inversies wordt de WWE 2K22 downloaden momenteel gestapeld met drie andere beschermende keuzes; belemmeren, vermijden en breken, de laatste optie is een primeur voor de serie en een significante kleine afwijking van inversies. Er wordt een pauze gemaakt als jij en je rivaal tegelijkertijd op een vergelijkbare aanvalsknop drukken, sport simulatie voorkomt dat iemand een aanvalsknop spamt en ondersteunt het assortiment in je keuzes. In tegenstelling tot WWE 2K20, heb je momenteel onbeperkte inversies die voor mij in feite enorme schommelingen maakten in de wedstrijdoverheersing, waarbij de activiteit op de dramatisering op nul werd gezet in plaats van wie meer inversies kon opslaan.

Langer bij het bedrijf

Een belangrijk probleem met die schokkende levering in het verleden was dat Visual Concepts Yuke’s code halverwege de voortgangscyclus omarmde, nadat de Japanse ontwerper WWE 2K22 Free in 2019 uit het niets was uitgevallen. Deze keer heeft het de hele interactiviteit en activiteitsmotoren geassembleerd, beginnend bij de vroegste stadium om ervoor te zorgen dat de hele sim zich verkwikt voelt en elk personage geeft. Grote schoten werpen bommen met authentieke bommen, terwijl mensen met echte snelheid rondschieten. 2K is aan het beuken en het raakt verschillende mantra’s, WWE 2K16 en op dit bewijs hebben ze gelijk.

Spelers kunnen creaties delen

De in ring activiteit voelt aangepast en soepel aan. Zoals kettingworstelen tussen Eddie Guerrero bevestigd voor de WWE 2K22 gratis en Kurt Angle die we willen zijn, het ziet er geweldig uit, is niet moeilijk te beheersen en biedt een substantiële algemene ervaring. Je voelt echt voor Chad Gable als Bobby Lashley het leven uit hem haalt met behulp van de Hurt Lock. Extra kleine contacten verbeteren de ontwikkeling naar die accommodatie: Lashley snuift terwijl hij Gable in de spanschroef en het belachelijke touw gooit, en Gable raakt het dek na een krachtige powerslam en schreeuwt van pijn terwijl hij zijn rug verkoopt.

WWE 2K22 Trailer

Het merk bouwen

Inderdaad, zelfs de Thunderdome, die ons vierkante cirkelinzicht herbergt, spel pc WWE 2K22 heeft een enorme invloed. Veel fans kijken toe via goliath tv schermen boe en afkeuren wanneer Lashley in de aanval is, en juichen mee wanneer Gable bedenkt hoe hij zijn aanvallende tegenstander in een armbeweging kan grijpen en tijdelijk energie naar hem toe kan zwaaien. Redactie kan levenloos aanvoelen wanneer de activiteit in beweging komt WWE 2K22, en dit moet des te steviger worden beslist bij ontslag. Er is in ieder geval een beter gevoel dat er een geloofwaardige discussie gaande is, in plaats van alleen korte clips met een specifieke zet.

Iconische wedstrijden en momenten

Momenteel onder de titel MyGM, stelt het je in staat om een ​​van de weinige General Managers te kiezen, waaronder WWE 2K22 huidige schermgebruikers Adam Pearce en Sonya Deville, en de verantwoordelijkheid op je te nemen voor de ene of de andere Raw, Smackdown, NXT of NXT UK. U creëert uw eigen inzicht en neemt het op tegen GM’s van de andere merken van de tegenstander voor ongeëvenaarde kwaliteit. Het meest verbazingwekkende aan deze vooruitgang is de manier waarop het waarschijnlijk zal zijn voor rookies.

WWE 2K22

WWE 2K22 Gratis

Downloaden

Minimum vereisten

CPU: Intel Core i5-3550 / AMD FX 8150
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 64-bit
VIDEO CARD: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 480
FREE DISK SPACE: 60 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 3072 MB

Aanbevolen vereisten

CPU: Intel i7-4790 / AMD FX 8350
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 64-bit
VIDEO CARD: GeForce GTX 1070 / Radeon RX 580
FREE DISK SPACE: 60 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.