WWE 2K24 Download

0

In veel opzichten lijkt WWE 2K24 Download de uiteindelijke vorm van deze nieuwe visie voor de collectie. Sommige zeurderige bugaboes blijven bestaan, zoals de Showcase modus van dit jaar, die lijdt onder het gebrek aan vermogen om ware momenten in worstelrecords in videogames van Visual Concepts na te bootsen, terwijl ze bovendien proberen die geschiedenis te herschrijven. En toch is het op bijna elke manier iets hoger dan de laatste twee.

WWE 2K24 Download

WWE 2K24 Download

Downloaden

WWE 2K24 game recensie

De druk van een jaarlijks release tijdschema kan een vloek zijn voor enorme collecties sportactiviteiten zoals WWE 2K24 Gratis. Zoek niet verder dan de verguisde 2K20 om te zien waarom, een sport die zo zwaar is dat uitgever 2K er echt toe werd gedwongen twee jaar vrij te nemen en zich te hergroeperen, wat bracht over het herontwerp dat het naar de veel hogere plek heeft gebracht waar het tegenwoordig is.

WWE 2K24 gratis

Er zijn veel minder worstelaars

Eerdere gimmicks deze keer, en op een paar belangrijke uitzonderingen na, lijken alle topsterren veel op hun tegenhangers in hun werkelijke levensstijl, van hun kenmerkende kapsels tot de informatie over hun uitrusting en tatoeages. De paar duidelijke missers, zoals Bayley, doen je afvragen of ze zelfs dezelfde technologie hebben gebruikt om mensen als Asuka zo goed te krijgen. Omroepers die unieke eigenschappen hebben voor precieze worstelaars.

Zenden ze hier ook uit, zodat de nasale levens van Samantha Irving in deze sport vereeuwigd worden. Scheidsrechters lijken zelfs op de mensen die je wekelijks op de televisie kunt zien, en niet alleen maar op de gebruikelijke stand ins, wat misschien niet langer een essentieel beroep is geworden, maar wel welkom is, aangezien het ook gewone karakters zijn, ook al staan ze niet in het middelpunt van de belangstelling.

WWE 2K24 pc spel

Nieuwe wapenalternatieven

Er is ook een gloednieuwe minigame met koop en verkoopslagen die er af en toe en ongevraagd uitziet, meestal in het begin van een in vorm zijnde. Je probeert om de beurt een meter te vullen, maar zorg ervoor dat je een meter niet te vol maakt met groeiende snelheden. Iedereen die er niet in slaagt zijn meter correct te vullen of geen uithoudingsvermogen meer heeft, staat open voor een grote aanval. Alle alternatieve kleine aanpassingen zijn behoorlijk diffuus.

Er kunnen nu microfoons en kleinere voorwerpen worden gegooid, dat is een leuke en grappige manier om op verschillende manieren schade aan te richten, ervan uitgaande dat je niet te veel strijdt met hoe kieskeurig het selecteren van wapens kan zijn in WWE 2K24 Spel PC. Niet criminele metgezellen van de tagcrew kunnen het eenvoudigst naar binnen rennen om pins uit elkaar te halen of in elk ander geval hun vijanden een keer lastig te vallen voordat.

HBK stijl

De ambulance- en kistpasvormers hebben soortgelijke verlangens: de tegenstander in een doos duwen waar hij niet in wil zitten, met behulp van welke manier dan ook. De eerste is moeiteloos de hogere versie van dit concept, omdat er veel meer manieren zijn om met de ambulance te communiceren, inclusief het gebruik ervan als onderdeel van je gameplan met behulp van het afwerpen van vijanden.

De gezonde kist voelt het meest aan als een normale aanval met een aparte manier om te winnen, omdat de kist gewoon blijft hangen aan de kant van de hoepel, klaar om ermee om te gaan. WWE 2K24 Download PC mist bovendien een grote kans om enkele beruchte momenten uit de echte records van deze twijfelachtige gezonde speler na te bootsen. Helaas is er geen manier om met cowboylaarzen op de grenen kist te stuiteren.

WWE 2K24 downloaden

Ultieme verlangens

Ondertussen zijn er handschoenmatches verkrijgbaar in drie smaken, en het zijn allemaal welkome toevoegingen. Of je nu een groep supersterren kiest die willekeurig worden geselecteerd om van mijn kant met elkaar te vechten, in koninklijke stijl te strijden, of een team voor een enkele worstelaar die er één voor één doorheen moet rennen, handschoenen kunnen een moeilijke opgave zijn om aan te pakken.

Het is ook het dichtst dat je in de buurt komt van een gevechtsmodus overlevingsproef, maar als je beperkt bent tot slechts vier worstelaars in totaal in een van de handschoentypes, betekent dit dat je jezelf in werkelijkheid niet al te ver kunt pushen. Deze voelde een beetje meer als een verhaal dat je op echte WWE TV zult zien, voor goed en slecht, omdat het meer het bekende drama van kwaadaardige autoriteitsfiguren en routinematige.

Hoe download en installeer je de WWE 2K24 game op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor WWE 2K24 op pc:

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 480
 • CPU: Intel Core i5-3550
 • Bestandsgrootte: 90 GB
 • Besturingssysteem: 64-bit: Windows 10

Aanbevolen hardwarevereisten voor WWE 2K24 op pc:

 • Geheugen: 16 GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 5600
 • CPU: Intel Core i7-4790
 • Bestandsgrootte: 90 GB
 • Besturingssysteem: 64-bit: Windows 10
Leave A Reply

Your email address will not be published.