Classified France 44 Download

0

Classified France 44 Download lijkt misschien ook een op tactisch team gebaseerd WW2 spel in de stijl van Commandos of Silent Storm. Met een vleugje XCOM op de top, maar dat is nog niet alles. In plaats daarvan vertrok Classified France vierenveertig doelen hoog en vertrok om een waargebeurd strijdverhaal te ontdekken, verteld door middel van infanteristen die vijandige sporen verhinderden in een cruciaal maar weinig erkend theater van de Tweede Wereldoorlog.

Classified France 44 Download

Classified France 44 Download

Downloaden

Classified France 44 Game Review

We zijn blij om te kunnen zeggen dat onze Classified France 44 Downloaden vierenveertig evaluatie voor het grootste deel laat zien dat het een meeslepend, slim, tactisch gevecht uit de Tweede Wereldoorlog is dat een milde glans geeft aan een van de extra sombere arena’s van het zes jaar durende conflict. Dus zonder een soortgelijke inleiding, laat ons chaos veroorzaken en. Naarmate je verder komt in het spel, zullen al je Jedburghs en de bondgenoten.

Classified France 44 gratis spel

Elk commando bovendien

Specialisatie, die je verder kunt personaliseren naarmate je hogerop komt in 4 belangrijke richtlijnen voor de vaardigheidsboom van elke soldaat. X-COM flip gebaseerde games, je voelt je meteen op je gemak met Classified France 44 Gratis tactische gameplay. Elke soldaat heeft een eindig aantal bewegingspunten in lijn met de flip en de hele reeks prijzenpunten, van gewelf tot veroveren tot het inslaan van ramen.

Het beheren van je beurten, het beheersen van de installatie van je soldaten, het afvragen voordat je overgaat en het wachten op vijandelijke acties zijn de sleutel tot het behalen van de overwinning op het slagveld. Gebieden zullen overschakelen naar een hogere alertheid, de marinepolitie zal naar regio’s trekken om missies extra zwaar te maken, en ook zul je de altijd aanwezige timer bovenaan hebben die je eraan herinnert dat D-Day eraan komt.

Classified France 44 download pc

Weg met je missies

U krijgt recht op toegang tot een strategische kaart met uitzonderlijke regio’s in Noord Frankrijk. Hier selecteer je je missies, regel je de uitrusting van de bemanning en check je in bij de drie unieke facties die je tegenkomt terwijl je vecht voor de vrijheid van Frankrijk. Elke regio is gerelateerd aan een van de drie facties, waardoor je invloed kunt verdienen, recht op toegang tot winkels en unieke vaardigheden kunt krijgen terwijl je in de gunst komt door nabijgelegen missies te voltooien.

Bovendien geeft dit kaartoverzicht de pogingen van de vijand aan om je af te sluiten. Het geclassificeerde Frankrijk vierenveertig schittert echt in verschillende belangrijke regio’s die het anders maken dan de rest van de tactische oorlogsbende. Een van de meest interessante en essentiële mechanismen is Moraal. Ontwikkelaar Team17 heeft een verrassende hoeveelheid opgediend; Gelukkig hebben wij bij Wargamer honger.

Plannen stelen of bruggen opblazen

Elke vriend of vijand van een soldaat heeft zijn eigen morele vergoeding, die afneemt als hij onder de open haard komt, ondanks het feit dat de schoten wegblijven. Als ze te veel moreel verliezen, worden ze onderdrukt, krijgen ze minder actiepunten, richten ze veel minder schade aan en worden ze een grotere last op het slagveld. Verlies het moreel volledig en een soldaat verandert in Broken en verliest zijn volgende beurt absoluut.

Kun je geen goed gepantserde nazi kraken, maar heb je een tasprijs laten vallen die ze naar de natie zal blazen? Schakel hun moreel uit door het onderdrukken van vuur en zie hoe ze oorlog voeren om de ontploffing te doorbreken. Op dezelfde manier moet je ervoor zorgen dat je vijanden onder controle krijgt, omdat bij langdurige gevechten het moreel van je persoonlijke troepen zal dalen en hun effectiviteit onverwacht zal afnemen naarmate de schermutseling langer duurt.

Classified France 44 spel

Leven in een Tweede Wereldoorlog

Elke uitgevoerde opdracht verzwakt ook tijdelijk de actiepuntenreserves van je soldaten, waardoor ze uiteindelijk uitgeput raken en niet meer in staat zijn om op het slagveld te presteren. Omdat het niveau en de XP voortgang van elke soldaat afhangen van de mate waarin hij of zij op missies wordt meegenomen, kun je hiermee je interesse kennelijk ook over je volledige selectie spreiden, waardoor je de valkuil van menig Classified France 44 spel pc marketingcampagne vermijdt.

Net als XCOM 2 heeft de game bovendien een stealth mechanisme waarmee je missies kunt starten die verborgen zijn voor vijanden, hoewel deze het eenvoudigst zijn in bepaalde soorten ondernemingen. Sommigen moedigen je aan om in het geheim te leven en leggen zware straffen op als je je verborgenheid vernietigt. Dit moedigt je aan om tussen missies personages binnen en buiten je actieve groep te wisselen, zodat je helden kunnen ontspannen.

Hoe download en installeer je de game Classified France 44 op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Classified France 44 op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-6600 of AMD Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB of AMD Radeon HD 7850, 2 GB of Intel Arc A380, 4 GB
 • Opslag: 35 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Classified France 44 op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-10600K of AMD Ryzen 5 3600XT
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970, 4 GB of AMD Radeon R9 290X, 4 GB of Intel Arc A750, 8 GB
 • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.