Taxi Life A City Driving Simulator Download

0

Stap dan in Taxi Life A City Driving Simulator Download waarvan we op geen enkele manier wisten dat we die nodig hadden. Alsof iemand naar Crazy Taxi heeft gekeken en heeft besloten om de Crazy eruit te halen, is Taxi Life: A City Driving Simulator precies wat er op de verpakking staat. Met de intensiteit van recente racevideogames zoals Forza Motorsport of Gran Turismo, kun je vergeven worden als je gewoon op zoek bent naar een comfortabele.

Taxi Life A City Driving Simulator Download

Taxi Life A City Driving Simulator Download

Downloaden

Taxi Life A City Driving Simulator Game Review

Het spel speelt zich af in een 1:1-versie van Barcelona en laat je door je eigen taxibedrijf wandelen en de tarieven voor jezelf overnemen met 456 mijl aan wegen om vertrouwd mee te raken. De bekende trailer laat zien dat de Taxi Life A City Driving Simulator Download minimaal vier fictieve auto’s kan hebben om uit te kiezen, die allemaal aanpasbaar zijn. Details over de functies waaruit de sport zal bestaan, zijn voorlopig vrij mager.

Taxi Life A City Driving Simulator Download

Eigen taxibedrijf

Evenals het tanken en opladen in het geval van EV’s, is uw persoonlijke taxi aan de taak. Je kunt ook met je eigen passagiers communiceren, schijnbaar via een reeks dialogen op het scherm, waarbij je probeert niet te politiek te worden. We zouden het zelf moeten spelen om te ontdekken hoezeer de Taxi Life A City Driving Simulator Gratis op de simulatiefactor leunt, maar de waarheid dat je een fragment in je controller in kaart kunt brengen, geeft aan dat dit vrij nauwkeurig gebeurt.

Taxi Life A City Driving Simulator gratis

Bestuur de auto’s

De Franse game-uitgever Nacon die achterin Taxi Life A City Driving Simulator spel staat, heeft een kritische achtergrond binnen de race-international. Het werd aansprakelijk voor de WRC-games voordat Codemasters deze twaalf maanden de macht overnam en de TT: Isle of Man collectie van wielrenners publiceerde. Auto’s die mogelijk met prestatie worden aangeboden, kunnen ook worden aangepast met upload-ons en in de gewenste kleur worden gespoten.

Vergeet het onderhoud van voertuigen niet

Naast het gebruik is de missie van de deelnemer het runnen van zijn persoonlijke taxiorganisatie, die bovendien bestaat uit het inhuren van andere chauffeurs en het vergroten van zijn eigen werkgever en wagenpark. Bovendien moet de deelnemer proberen betaalbare keuzes te maken, zodat de organisatie slaagt en zich normaal gesproken kan ontwikkelen zoals verwacht. Tunen kan op veel terreinen worden beoefend, waardoor het trots bezitten van uw eigen auto.

Taxi Life A City Driving Simulator spel pc

Straten van Barcelona

Tegelijkertijd is het echter van cruciaal belang om voor de netheid en de staat van de voertuigen te zorgen. Als de gebreken in. In Taxi Life: A City Driving Simulator verwacht je de functie van een drijvende kracht die aan de slag gaat in de belevingswereld. In het begin heb je het meest effectief één goedkope auto en kun je banen voor bestaande groepen opeisen om extra geld te verdienen en ervan te genieten.

Je kunt je eigen bedrijf openen en uiteindelijk met anderen concurreren om het marktpercentage. Taxiklussen, verzending van maaltijden, het gehoorzamen aan de regels en willekeurige passagiers die snelle reizen naar de metropool wensen of langzaam en spraakzaam naar het winkelcentrum, zijn nog maar het begin van wat Taxi Life A City Driving Simulator PC spel voor u in petto heeft.

Hoe download en installeer je het Taxi Life A City Driving Simulator-spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Taxi Life A City Driving Simulator op pc:

 • CPU: Intel Core i7-4790 of AMD Ryzen 5 1500X
 • RAM: 8 GB RAM
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB of AMD Radeon R9 380, 4 GB
 • DX: versie 12
 • Besturingssysteem: Windows 10, 64-bit
 • STO: 6 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Taxi Life A City Driving Simulator op pc:

 • CPU: Intel Core i7-12700K of AMD Ryzen 7 5800X
 • RAM: 12 GB RAM
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660, 6 GB of AMD Radeon RX 5700 XT, 8 GB
 • DX: versie 12
 • Besturingssysteem: Windows 10, 64-bit
 • STO: 6 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.