The Inquisitor Download

0

Je speelt Mordimer Madderdin, een heilige The Inquisitor Download van de kerk wiens proces het ver gaat om ketters op te sporen. De religie in praktijk te brengen, hoewel dat een kloof van marteling betekent. Nu, 1500 jaar later, ben jij het instrument van zijn uiterst effectieve onderdrukking van de kerk in een grimmige en dystopische wereld. Amen. De overeenkomsten zijn niet oneindig, maar ze zijn er wel.

The Inquisitor Download

The Inquisitor Download

Downloaden

The Inquisitor spel recensie

De inquisiteur begint met Mordimer die door de kerk wordt uitgezonden om geruchten te onderzoeken over een vampier die door de zestiende eeuwse stad Koenigstein rent, waar hij al snel een reeks bloedige rituele moorden ontdekt, evenals onderdelen van een kilometers dieper en extra sinister complot. Je stapt van de boot bij de haven van Koenigstein en vanaf dat moment is het jouw taak om te analyseren wat er gebeurt en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Elke keer dat Mordimer de Unworld bezoekt, is het zijn taak om die bollen te verzamelen die, eenmaal volledig gemonteerd, een fantasierijke en vooruitziende blik vrijgeven over wat er is gebeurd. Dit toont op zijn beurt de feiten aan Mordimer en bevordert de plot. Inclusief de burgemeester en grote handelaars, tot het zo nu en dan ondervragen van verdachten terwijl ze worden gemarteld.

The Inquisitor gratis

Prachtige figuren in Koenigstein

Dat geloof is overigens aan niemand te danken, behalve aan Jezus zelf, die in de wereld van The Inquisitor niet langer onderweg stierf, maar zich eerder losmaakte van de internationale razernij van Kalypso Media zijn wraak ontketende op alle niet gelovigen en veranderde in de krijger godkoning van de mensheid. The Inquisitor is echt een vrij geleidelijk detective verhaalavontuur, eerst en vooral. In dit spel zul je veel met elkaar praten.

Het opdoen van kennis over ongeveer de game overlevering van spirituele functionarissen, en het onderzoeken van capaciteiten bij de aristocratie van de metropool Er wordt zeker gevochten, maar het is maar een klein onderdeel van een spel dat bijna in de richting van een gebroken zwaard neigt: onderzoekende dialoog afgewisseld met puzzels, in plaats van een bewegingsavontuur van botsende zwaarden en nivellering.

The Inquisitor Download

Authentieke natuur

Hoewel deze videogames onvermijdelijk een stijlvolle invloed hebben op de ontwikkelaar van The Inquisitor Download PC kan het genieten van moment tot moment niet duidelijker zijn. Mordimer sport bijvoorbeeld met een duidelijk schorre, bijna monotone stem. Hij heeft ook het potentieel om geuren in de lucht waar te nemen tijdens het zoeken naar zijn doelen, die worden weergegeven als gloeiende karmozijnrode rooksporen.

Mordimer laadt bovendien zijn heilige geestkracht op, die hij gebruikt om dergelijke geuren uit te voeren na speurtochten, met behulp van knielen en bidden bij heiligdommen. De inquisiteur kan ook voorwerpen inspecteren, samen met het lijk van een patiënt, om aanwijzingen te ontdekken die hem helpen het bredere feit te achterhalen. De stad Koenigstein, die uitstekend wordt aangeboden in een paar districten.

Middeleeuwse Europese steden

Koenistein is niet één naadloze stad, maar een keten van districten gescheiden met behulp van laadzones, die dit document van een vampier, de lokale bevolking afluisteren voor informatie terwijl hij op handig geplaatste banken zit, doelen bedenken, aanwijzingen detecteren, puzzels oplossen, zo nu en dan zwaarden botsen met vijanden, en aan de draad trekken van een veel bredere, waarschijnlijk samenzwering die de samenleving doet schudden.

Maar snel na het begin, na een meeslepende kennismaking met de overheersende systemen van het spel via een in-game verhalend tutorialsegment, toont The Inquisitor spel pc zijn volledige hand en persoon. Door dit te doen, kan Mordimer gebruiken wat hij heeft ontdekt, zelfs als detectie in de vloerwereld, om vervolgens fragmenten van de echte realiteit van de Unworld te lokaliseren, die zichzelf verschijnen als gloeiende bollen in dit schaduwrijk.

The Inquisitor spel pc

Aspect van de productie

De Inquisiteur levert wel het idee op, namelijk om de speler mee te houden in een duister waanverhaal in een volledig unieke, verwrongen wereld. Je wordt toegevoegd aan de eenvoudige gevechtsmechanismen: lichte aanval, zware aanval, tegenaanval en eerder dan langdurige overdracht tussen stadsregio’s. Deelt ontzettend veel van de laatmiddeleeuwse en vroege renaissancestijlen van The Witcher.

Maar dat kernplezier wordt afgewisseld met zoveel lichte variaties van positieve gameplay-mechanica waarvan we allemaal betere varianten hebben gespeeld, dat ze gaan verwateren en er bijna afbreuk aan doen. Het zou natuurlijk onjuist zijn om de sport daarvoor te kruisigen, omdat als je ingaat op de sfeer en de vreemde wereld van The Inquisitor Gratis PC dat een grimmig en aangrijpend genieten is.

Hoe download en installeer je het spel The Inquisitor op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor The Inquisitor op pc:

 • CPU: Intel Core i5-8400/Ryzen 5 2600
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 590
 • SPECIFIEK VIDEORAM: 6 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits)
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 23 GB

Aanbevolen hardwarevereisten voor The Inquisitor op pc:

 • CPU: Intel Core i7-7700K / Ryzen 7 2700
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 8192 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits)
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 23 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.