9 Days Download

0

Nu zijn deze jongens gerekruteerd met de hulp van 9 Days Download het wereldhoofd van de Private Military Quarter. De taak vrede te brengen in gebieden die door oorlogvoering zijn gedecimeerd. Het zal zoveel zijn als jij en een nabijgelegen coöppartner nodig hebben, dus wens op jouw manier oorlog te voeren via 5 hoofdstukken, geheimen te ontrafelen, verborgen gebieden te ontdekken en vreselijke jongens te bevechten, zodat je de vrede kunt bewaren.

9 Days Download

9 Days Download

Downloaden

9 Days spel recensie

Bend Studio speelt als een top down shooter die gebruik maakt van twin stick mechanica en is daarom ontzettend leuk, waardoor je de kans krijgt om een aantal soorten wapens uit te rusten, een hele hoop explosieve actie te bekijken en de zeer eersteklas agressie tegen mensen die op je pad staan. Met ouderwetse, pixelachtige beelden en bovendien een geweldige soundtrack, is de muziek in 9 Days geweldig, het is een recept voor totale vreugde.

9 Days gratis

Helaas het podium

Het compromisloze karakter en de pure oneerlijkheid die je elke vijf seconden in je gezicht slaat, weerhoudt het er echter van om iets te zijn. Het verhaal zal je niet omver blazen, maar voor iets bepaalds in een indienaam is het behoorlijk meeslepend en biedt het reden voor de beweging die erop volgt. 9 Days Gratis lijkt in te spelen op de realiteit dat munitie schaars is en zonder twijfel niet kan worden verspild.

Combineer dit met de precisie van de verdwaalde kogels en de redelijk hoge snelheid waarmee een groot deel van de sport zich afspeelt, en het is een komisch verhaal voorbij. De foto’s komen vaak voor en het verhaal is niet altijd vooral spannend. Als je daar het belachelijke probleem aan toevoegt, is deze titel niet bepaald geweldig.

9 Days downloaden

De helderste plek

Het complete spel bestaat uit Lola’s vlammende rode haar. Omdat vijanden vanuit alle instructies op je afkomen en er weinig gevaar is dat je ze kunt ontlopen, moet elk schot dat je maakt precies op het doel gericht zijn en het doel precies bereiken. Maar dat is op zichzelf vrijwel niet mogelijk, waardoor je het hoofd moet bieden aan een redelijk geprijsde ondergang, na een goedkope dood, na een redelijk geprijsd verlies van mensenlevens.

En hoewel dat op zichzelf niet zo gruwelijk zou zijn, zijn de checkpoints waar je naar terugkeert ook kritisch inconsistent. Met heel veel van het spel 9 Days Downloadals scroller, is de eenvoudigste keer dat je een respawn-punt vindt, terwijl je door een deur gaat en een andere locatie binnengaat. Nu kan dit slechts 30 seconden duren, of het kan, zoals veel te vaak het geval lijkt te zijn, zich over een langere tijdsperiode uitstrekken.

Een zucht slaken

De remedie als je je weg baant via een geselecteerde sectie is allemaal mooi en correct, vooral nadenken over een groot deel van je vooruitgang is in de eerste plaats gebaseerd op geluk, maar als je dan meer dan één grotere gruwelijke kerel tegenkomt, met slechts een enkele kogel in je kamer, en als je elke andere ondergang op je pad ziet komen, is het gewoon niet leuk om het geheel keer op keer te herhalen.

Elke keer dat je een wapen tegenkomt dat je al hebt, kun je door het te selecteren extra munitie krijgen. De hoeveelheid munitie die je kunt meenemen is schijnbaar onbeperkt, maar je moet je er wel bewust van zijn dat deze wapens werken als een echte levensstijl. Als je herlaadt, blijft er iets achter in de antieke clip en wordt ermee weggegooid, dus houd dat in gedachten voordat je er een geheel nieuwe in gooit.

9 Days spel pc

Shooter, dit is waanzinnig moeilijk

Als je het ouderwetse genre en een echt uitdagend spel kent, dan is dit misschien iets voor jou, maar je kunt er naast de manier van doen ook een paar zware straffen op wachten. Niet het handigste is dat het moeilijk is om levend te leven, het is nog moeilijker als een vriend meedoet. Bovendien, als je een completist bent, zou dit 9 Days spel pc zeker een nachtmerrie kunnen zijn, omdat het playthroughs vereist om al zijn prestaties te verdienen.

Als je een geweer met acht clips munitie laat vallen, heb je mogelijk toch de acht clips wanneer je dat wapen later opnieuw selecteert. Hier vind je echter ook de kaarten die tegen jou zijn gestapeld. Normaal gesproken kun je geen munitie vinden voor het wapen van je keuze. Het probleem is dat een positief wapen mogelijk tonnen beter had gediend voor een gebied, maar dat je niet voldoende munitie kon vinden om dat wapen te onderhouden.

Hoe download en installeer je het 9 Days spel op je computer?

  1. Klik op de knop Downloaden.
  2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
  3. Volg de instructies tijdens de installatie.
  4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
  5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor 9 Days op pc:

  • Besturingssysteem: Windows 10
  • Processor: Intel i5-2500k (4 core 3,3 GHz) of AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3,1 GHz)
  • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 970 of AMD RX 480
  • DirectX: versie 11
  • Opslag: 8 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.