Backpack Battles Download

0

Backpack Battles Download geeft je precies dat bovendien is het een variant op het PvP autobattler genre waarmee je asynchrone. Multiplayer tegen anderen kunt spelen terwijl je je weg naar de overwinning opbouwt en inventariseert. Elke ronde krijg je contant geld om in de winkel te kopen voordat je de strijd aangaat met een tegenstander van hetzelfde niveau als jij. Winnen of verliezen, je gaat vooruit, combineert een paar gadgets tot nieuwe, profiteert van HP en doet nieuwe aankopen.

Backpack Battles Download

Backpack Battles Download

Downloaden

Backpack Battles spel recensie

De multiplayer van Backpack Battles Download PC is al een tijdje in het wild verkrijgbaar, met twee personages en een hele reeks gadgets. Het is voldoende dat er dit weekend een levendig klein netwerk omheen is ontstaan, met een piek van 7.000 gelijktijdige bezoekers. De personages die je nu zou kunnen spelen zijn Ranger, een tempo dat cruciale hitjagers aanvalt, en Reaper, een giftig type dat levens steelt.

Backpack Battles gratis

Beheer hun inventaris

Om te kopen sleep je het duidelijk vanuit de winkel naar je PlayWithFurcifer. Bij deze sport kunnen artikelen voor de helft van de aanschafprijs worden gekocht, maar uitverkoopartikelen zijn voor de helft van het authentieke tarief en de aan en verkoopkosten zijn identiek. Als u een artikel in de uitverkoop ziet, kan het dus geen kwaad om het te kopen. Je kunt items combineren met recepten in het spel, en als je begrijpt welke opvallen.

Hoewel Backpack Battles Gratis subjectief kunnen zijn, zijn er voor elke speelstijl wel mogelijkheden. Koop ook een paar knoflook. Wapens en objecten kunnen worden omcirkeld door het muiswiel te gebruiken of door op de juiste manier te klikken en tegelijkertijd te slepen. Bovendien kun je de hele rugzak doorgeven met behulp van de pijltjestoetsen, of je kunt dat element meteen laten circuleren door het te omringen met de rechthoek die verschijnt tijdens het slepen.

Backpack Battles Download

Maak ze krachtiger

Door de onderstaande film te gokken, kun je de overgang vanaf het begin van het spel tot aan de primaire strijd zien. Je kunt de prestaties van wapens en objecten testen door over de muis te vliegen. Een koekenpan richt bijvoorbeeld 3 vier schade aan en richt gemiddeld 1,6 schade per seconde aan. Rust het Sword of Enlightenment, Armor of Valor en Boots of Agility uit om een indrukwekkende melee krijger te creëren die grote schade.

Bovendien worden ook het uithoudingsvermogen dat wordt verbruikt tijdens de aanval, de nauwkeurigheidsvergoeding en de cooldown de frequentie van aanvallen ingesteld. Hoewel deze sport een competitiesport is, wordt deze niet in de werkelijke tijd beoefend, dus hoe lang u ook besteedt aan het kopen of organiseren van uw rugzak, u hoeft uw tegenstander niet gereed te houden.

Unieke kunststijl

Keer terug naar de winkel en de primaire bolvorm is voorbij. Door rondes te voltooien, ontvang je goud als lof en zal je lichamelijke kracht toenemen. De belangrijkste bedoeling van dit spel is om op deze manier arrangementen in de winkel en gevechten te kopiëren. Nu je terug bent op het primaire scherm, zie je misschien dat je rangen en trofeeën zijn verbeterd. Combinaties zijn cruciaal om te overleven in Backpack Battles spel pc.

Naarmate je rang stijgt, word je gekoppeld aan nog sterkere mensen. Trofeeën worden ook gebruikt voor poriën en huidfactoren die het uiterlijk van de persoon afwisselen, zoals later zal worden beschreven. Backpack Battles biedt een eenvoudig maar intuïtief besturingsschema. Spelers kunnen door het menu van het spel navigeren, objecten selecteren en deze in hun rugzak zetten met behulp van hun muis of toetsenbord.

Backpack Battles spel pc

Perspectief op het genre

De interface van het spel is ontworpen om prettig voor de gebruiker te zijn, waardoor gamers kennis kunnen maken met de strategische componenten van het spel zonder dat ze worden vertraagd met behulp van complexe bedieningselementen. De sleutel tot vervulling in Backpack Battles ligt in het vinden van effectieve synergieën tussen objecten. Wees niet bang om met specifieke combinaties te experimenteren om de combinaties te vinden die het beste bij u passen.

Backpack Battles beschikt over een ruime reeks haalbare objectcombinaties, elk met zijn eigen unieke resultaten en synergieën. Hoewel het niet mogelijk is om elk afzonderlijk aggregaat op te sommen, zijn hier een paar voorbeelden van krachtige combo’s om te onthouden: Combineer de Alchemist Flask, Philosopher’s Stone en Life Elixir om een sterke, op drankjes gebaseerde constructie te creëren die vijanden tegelijkertijd kan genezen en schaden.

Hoe download en installeer je het Backpack Battles spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Backpack Battles op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64bit
 • Processor: Intel® Core™ i5-7500 (3,40 GHz)
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 770 of AMD Radeon™ RX 570
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 12 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Backpack Battles op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64bit
 • Processor: Intel® Core™ i7-7700K (4,20 GHz)
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 1060
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 12 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.