Contra Operation Galuga Download

0

Contra Operation Galuga Download is groter dan welke andere remake dan ook van de unieke Contra remake van het buitenaardse verhaal. Het gaat om het gebruik van een eiland voor de kust van Nieuw-Zeeland als podium voor de wereldwijde apocalyps, en een hoogtepunt uit de serie, aangename mechanica en niveaus die zijn geüpgraded voor moderne gevoeligheden. In de armen speelden we op tijd via 3 reeksen, en nu zijn we ervan overtuigd dat Contra zo.

Contra Operation Galuga Download

Contra Operation Galuga

Downloaden

Contra Operation Galuga spel recensie

Het verhaal van Contra-operatie Galuga, dat zich concentreert rond de door buitenaardse wezens bezeten paramilitaire Konami die wapens kweekt om alle mensen op aarde te doden en de gespierde jongens van de speciale marine-eenheid die voorbestemd is om hen te vernietigen, hangt daar duidelijk nog steeds niet van af. Maar het is mijlenver volledig en adequaat ingesproken, zoals veel van de meer recente inzendingen in de serie, en het is af en toe zelfs geestig.

Contra Operation Galuga Download

Nieuwe spelmechanismen

Het kan een beetje jammer zijn om door te moeten gaan, omdat een compleet gesprek het rennen en schieten tot een kruip stopt, vooral als je het segment nog een keer speelt omdat je eerder stierf. In dit segment kom je, terwijl je op een hoverbike door de mooi verdedigde Contra Operation Galuga Gratis PC basis snelt om zijn leider te vinden, een deserteur tegen die probeert uit te breken omdat de smaak van strijdmisdaad die de instelling wil wijden een beetje te pittig voor hem is.

Ook al leidt het af, het voelde ook in overeenstemming met enkele van de grootste verbeteringen aan de serie van Contra Three, waarin dingen halverwege de opdracht naar beneden gaan in plaats van constant aan de stop, zodat de beweging dynamisch en onvoorspelbaar blijft aanvoelen. Een veel hoger model van dit concept komt later op dit podium, terwijl een minibaas net zoveel vangt als jij in een misleide oorlogsbuggy in de hoop je af te remmen voordat.

Contra Operation Galuga Download

Vooruitgang door graden

De gerichte verandering veranderde voor en na een zeer welkome ruïne uit de kogelhel, ook al is het net zo’n geweldig project als al het andere. Een ander briljant terugkerend kenmerk van Contra Operation Galuga spel pc drie is het kunnen behouden en wisselen tussen onderscheidende wapenpickups, wat betekent dat je een favoriet wapen kunt gebruiken, zelfs als je een secundair wapen kiest dat waarschijnlijk extra geschikt is voor het betreffende project.

De mooie toevoeging is misschien wel overbelasting. Door een wapen op te offeren, kun je een effectieve aanval ontketenen die varieert afhankelijk van het wapen dat je inpakt. Als je van de gespreide opname houdt vanwege zijn potentieel om enorme gebieden te bestrijken en we weten dat je dat doet, dan zul je dol zijn op de schermvullende overdrive-aanval, die het beste is voor schermen met massa’s vijanden, of bazen met massa’s schietbare doelen.

Een nieuwe functie in Operatie Galuga

De eerste drie missies kunnen bekend voorkomen voor fans van vroege Contra Operation Galuga Download verzamelitems. Een groot deel van de eerste is een sprekende foto van de jungle-aanval van de oorspronkelijke eerste uitdaging, compleet met de waterige bodem en precaire bruggen die onder je voet exploderen. De tweede helft van de klifklim van 1/3 onderneming naar een basis bovenop een plateau en de wachtende klauwen van een bidsprinkhaanmonster.

Waar de snelle motorachtervolging van de tweede opdracht het meest leek op Contra Three of de grotere, levendige missies van Hardcore. De variaties in ontwerpen vergeleken met hun oudere referenties vielen niet veel op, maar de levendige en kleurrijke make-over heeft interesse nodig. De karakters en reeksen zijn visueel de juiste mix van de nieuwste levendige standvastigheid en antieke faculteitseenvoud.

Contra Operation Galuga spel

Nog iets

Met de meest effectieve drie levens en drie treffers die overeenkomen met het leven, zul je vrij vaak opnieuw moeten opstarten bij relatief wankele checkpoints. Snelle spierreacties en een paar goede ouderwetse podiumherinneringen waren de sleutel tot Contra-spel op het hoogste podium in het verleden, en het lijkt erop dat dat nu zo blijft. Gelukkig zijn er een aantal moeilijkheidsgraden voor het geval je een minder overdreven buitenaards wezen nodig hebt dat foto’s maakt.

Stapel een paar identieke wapens om het te upgraden. Omdat vijanden zo gevaarlijk en gevarieerd zijn als jij, is het hebben van een paar wapens essentieel om te overleven. Het kan echter een langdradig stuk zijn, en tot nu toe in minimaal één voorbeeld in de 2D onderneming. Deze geüpgradede apparaatwapens schieten sneller, geüpgradede lasers ketsen af op vijanden en lokaliseren nieuwe doelen. Contra-operatie Galuga heeft met de authentieke gemeen dat het zwaar is.

Hoe download en installeer je het Contra Operation Galuga spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Contra Operation Galuga op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64bit
 • Processor: Intel® Core™ i5-7500 (3,40 GHz)
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 770 of AMD Radeon™ RX 570
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 12 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Contra Operation Galuga op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64bit
 • Processor: Intel® Core™ i7-7700K (4,20 GHz)
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 1060
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 12 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.