STAR WARS Battlefront Classic Collection Download

0

De STAR WARS Battlefront Classic Collection Download zal op 14 maart 2024 alle Star Wars: Battlefront-videogames van Pandemic Studios. De 2000-generatie naar moderne gadgets brengen, om te genieten van de twintigste verjaardag van de serie. Hoewel de genezing met behulp van Aspyr ervoor zal zorgen dat kaarten en personages op weg zijn om voor het eerst op een paar structuren te debuteren, ontbreekt er mijlenver een beroemd kenmerk in de huidige multiplayer games.

STAR WARS Battlefront Classic Collection Download

STAR WARS Battlefront Classic Collection Download

Downloaden

STAR WARS Battlefront Classic Collection gamerecensie

STAR WARS Battlefront Classic Collection Gratis aangekondigd tijdens de meest recente Nintendo Direct, bundelt de originele games samen en vergroot het plezier met 4K-texturen en volledige online multiplayer-ondersteuning. Voor nieuwe en oude Star Wars fanaten die hebben verlangd naar een heruitgave van deze conventionele titels, voelt Star Wars Battlefront Classic Collection als een authentieke droom.

STAR WARS Battlefront Classic Collection gratis

Op hetzelfde moment

Deze compilatie dient ook als een herinnering aan het geheel dat de Battlefront-franchise had kunnen zijn, maar op geen enkele manier kon worden verkregen. De Battlefront-serie heeft twee afzonderlijke, maar zeer vergelijkbare levens geleefd sinds de eerste game die in 2004 werd uitgebracht. Zowel LucasArts als EA’s eerste Battlefront-game dienden als bewijs van een idee en leverden een plezier op dat het op verschillende fronten goed deed.

Toen het tijd werd voor een tweede deel, breidden beide Battlefront 2-titels hun voorganger op belangrijke manieren grondig uit. In de nasleep van die sequels slaagden alle generaties van Battlefront er niet in om een trilogie af te maken. Hoewel er bijna een decennium tussen hen zit, waren de kaarten gestapeld richting STAR WARS Battlefront Classic Collection Download PC ongeacht de nieuwe release.

STAR WARS Battlefront Classic Collection Download

De tragedie van dit verhaal

Star Wars Battlefront2 uit 2005 werd een mijlpaal voor de franchise, omdat de grote veldslagen, de vele speelbare helden en diverse kaarten zorgden voor een van de meest meeslepende Star Wars-recensies van die tijd. Een Battlefront drie werd niet lang na de lancering op de markt gebracht, maar tijdens de productie kwam hij een litanie aan problemen tegen.

Ontwikkelaar Free Radical Design kon de deadline niet halen, de toenmalige herstructurering van LucasArt was ontwrichtend en de opdracht werd uiteindelijk in 2008 geannuleerd. Hoe historisch het ook is, Battlefront lijkt voorbestemd om nooit een derde deel te bereiken. Het spel kan zelfs functioneren voor maximaal twee spelers in een opgedeeld scherm.

Net zo interessant als deze release

Komt voort uit de gameplay van Battlefront 3, die foto’s bevat van de gedurfde grond-naar-gebied-mechanica. Het communiceert duidelijk niet met het uitzonderlijke van het eindproduct, maar voor veel liefhebbers zijn de ongerealiseerde mogelijkheden van Battlefront 3 net zo angstaanjagend als die van Star Wars 1313. De gameplay geeft aan wat er voor de Battlefront-franchise zou kunnen zijn geweest, en wat er nog meer zal gebeuren. nooit zijn.

Hoewel Battlefront 2 van EA niet de soepelste release kende, is het voltooide product, zoals het er nu uitziet, een geweldige multiplayer-ervaring die een soortgelijke ambitie inspireert als het authentieke Battlefront 2. Ontwikkelaar DICE zou naar verluidt een threequel hebben gegeven aan EA, maar de schrijver op de lange termijn wees het af. Nu lijkt het erop dat enthousiastelingen weer bij af zijn wat betreft het lot van Battlefront.

STAR WARS Battlefront Classic Collection spel pc

Battlefront Classic Collection zou een online multiplayer kunnen zijn

Dit geldt in ieder geval voor de unieke Xbox, waarbij de poort voor vier controllers van de console een opsplitsscherm voor maximaal 4 spelers mogelijk maakt. Maar als deze belemmering niet te wijten is aan een buitensporige hoeveelheid situatie, dan kan een dealbreaker een gebrek aan pass-platform-multiplayer zijn. De XL-modus maakt bovendien zijn consoledebuut, aangezien de sportmodus ooit onderscheidend was voor de pc poort van STAR WARS Battlefront Classic Collection.

De XL-modus is beschikbaar op Geonosis, Hoth en Kashyyk, waarbij hele legers die goed zijn aan infanteristen in aanmerking worden genomen om te strijden, in plaats van de standaard 16 tegen zestien of 32 tegen 32 tegelijk. In werkelijkheid promoot de STAR WARS Battlefront Classic Collection spel pc de webmultiplayer van maar liefst 64 gamers in één keer en maakt zijn debuut op modieuze platforms.

Hoe download en installeer je de STAR WARS Battlefront Classic Collection-game op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor STAR WARS Battlefront Classic Collection op pc:

 • CPU: Intel® Core™ i3-3220
 • RAM: 4 GO
 • CARTE VIDEO: 2GB GeForce GTX 750
 • RAM VIDÉO DÉDIÉE: 2 GO
 • Exploitatiesysteem: Windows 8
 • ESPACE DISQUE LIBRE: 50 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.