Crown Wars The Black Prince Download

0

Artefacts Studio’s aankomende tactische Crown Wars The Black Prince Download schetst een uitstekende, donkerdere interpretatie. Zoals ontdekt in een gloednieuwe trailer die ergens in de PC Gaming Show: Most Wanted werd getoond, lijkt Crown Wars een flinke dosis magisch realisme te hebben geïnjecteerd in de Nacon Middeleeuwenstrijd tussen Engeland en Frankrijk.

Crown Wars The Black Prince Download

Crown Wars The Black Prince Download

Downloaden

Crown Wars The Black Prince Game recensie

Naast dezelfde oude rondzwervende bandieten en jongens in de buurt, toont de bekende trailer een schimmige zakelijke onderneming die bekend staat als Crown Wars The Black Prince Download PC en het gebruik van duistere magie om de strijd in hun voordeel te laten zien. In de praktijk lijkt dat de bedoeling te zijn om offerrituelen uit te voeren en historische machten op te roepen die mogelijk uitzonderlijk ongemoeid kunnen worden gelaten.

Crown Wars The Black Prince gratis pc

Voer meerdere missies uit

Crown Wars The Black Prince Downloaden komt voort uit een bekende aanpak, waarbij op flip gebaseerde tactische gevechten worden gecombineerd met een secundaire strategische laag. Je rekruteert, traint en bewapent je soldaten vanuit je kasteel, voordat je ze wegstuurt om het hoofd te bieden aan de nooit goed doende mensen die je bedreigen en hun snode plannen te voorkomen op de enige manier waarop een middeleeuwse heer weet hoe.

Terug in je ruim kun je ook je uitvalsbasis verbeteren en de middelen die je tijdens je missies verzamelt, besteden aan wapens en bepantsering voor je troepen, terwijl je tegelijkertijd probeert je land welvarend en je schatkist compleet te houden. Uiteindelijk neem je het op tegen de enorme, gruwelijke Orde zelf, met de hulp van je vrienden van de eveneens raadselachtig genaamde Brotherhood.

Crown Wars The Black Prince Downloaden

Infiltreer andere facties

Helaas had de preview-build te kampen met verschillende voor de hand liggende problemen, die mijn vertrouwen in de naam deden wankelen. Ten eerste is er de stem die optreedt. Hoewel het maximale aantal dialogen tijdens de gevechten voldoende is, hoewel enigszins saai, waren de presentaties tijdens de proloog van het spel komisch slecht, grenzend aan het belachelijke. Hoewel charmant op een zo verschrikkelijk, het is uitstekend manier;.

Hoewel de animaties van het Crown Wars The Black Prince spel voor het grootste deel zwaar en aangenaam zijn, zijn er niet veel van. Wat begint als een aangename uitvoeringsanimatie om je overwinning op een bandiet te suggereren, wordt een hele klus om naar te kijken bij herhaalde bezichtigingen. Het is geen schande om uw draai op te geven als u een eenheid of een gedoe bent vergeten dat met een simpele waarschuwing kan worden voorkomen.

Controle over het koninkrijk

Dat gezegd hebbende, is de release van de game op 7 maart nog redelijk ver weg. Door deze aanpak heeft Artefacts nog tijd om deze problemen op te lossen voordat de game wordt gelanceerd. Bovendien zijn de fundamenten van Crown Wars The Black Prince Gratis veelbelovend. De aangeboden vorm van wapens en instructies is een vruchtbare voedingsbodem voor een rijke oogst aan meeslepende strategie en vervullende selectiepunten.

Spelers kunnen voor elk project maximaal vier gadgets sturen, ook al brengen een paar trainingen een huisdier met zich mee. Elke strijder heeft een enkele pass-factor en bewegingspunten die kunnen worden gebruikt volgens de flip, waarbij elke actiefactor kan worden ingeruild voor extra beweging. Mocht de versoepeling van de campagne dit lastig opleveren, dan kan dit een probleem betekenen.

Binnen de strijd

Dekking en verticaliteit bieden de mogelijkheid om afstandsaanvallen te gebruiken en te beperken, terwijl melee-aanvallen bonussen opleveren voor het flankeren en raken van vijanden van achteren. Spelers kunnen ook gebruik maken van verschillende interactieve objecten, waaronder ballistae. Spelers kunnen bepaalde vijanden grijpen en in de gevangenis houden, wat hen een passieve bonus kan opleveren of de optie om ze onder hun rug los te kopen.

In het laboratorium kunnen gamers hun verbruiksartikelen upgraden en nieuwe bestuderen, zoals gifdrankjes of unieke afstandsmunitie, terwijl we in de smederij gamers het systeem kunnen verbeteren. De kerk is gewend aan ontspanningseenheden die ongelukken hebben opgelopen als ze tijdens eerdere veldslagen zijn gevallen; een eenheid die te veel verwondingen oplost, zal sterven.

Hoe download en installeer je het Crown Wars The Black Prince spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Crown Wars The Black Prince op pc:

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: AMD
 • CPU: Intel Core i5-6600
 • Bestandsgrootte: 14 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits)

Aanbevolen hardwarevereisten voor Crown Wars The Black Prince op pc:

 • Geheugen: 12 GB
 • Grafische kaart: AMD
 • CPU: Intel Core i5-8600
 • Bestandsgrootte: 14 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits)
Leave A Reply

Your email address will not be published.