Outcast A New Beginning Download

0

Ik ga behoorlijk wat tijd besteden aan het evalueren van Outcast A New Beginning Download tot de authentieke Outcast uit 1999. Want laten we eerlijk zijn: zelfs de meeste mensen die het wel hebben gespeeld, houden er waarschijnlijk een beetje rekening mee. De schone ontwikkelaar THQ Nordic is zich er volledig van bewust dat het een kwart eeuw geleden is dat we voor het laatst voet op de planeet Adelpha hebben gezet.

Outcast A New Beginning Download

Outcast A New Beginning Download

Downloaden

Outcast A New Beginning Game recensie

Dit is een vervolg op Outcast A New Beginning Downloaden het bevindt zich in dezelfde internationale omgeving, maar onze terugkerende held, Cutter Slade, heeft zijn geheugen gewist en hij is net zo gestrest als de rest van ons als hij de tweevingerige Talans en hun magische Yods tegenkomt. goden en moet hen helpen zich te verdedigen tegen buitensporige technische indringers. Dus als het allemaal nieuw voor je is, is dat fijn: het is ook efficiënt voor hem.

Outcast A New Beginning gratis

Het volstaat te vermelden

Je bent op geen enkele manier uitgesloten van wat dan ook, en afgezien van een paar vermeldingen van gebeurtenissen die eerder hebben plaatsgevonden, is dit een volkomen veilige factor om in dit universum te springen. Slade is een grappige, sarcastische kerel die eruitziet als een goedkope Hugh Laurie uit een bijzonder belastende aflevering van House waarin hij wordt veroordeeld om in een feloranje shirt afval langs de snelweg op te ruimen.

Heb geen hekel aan hem, het is alleen dat buiten zijn achtergrondverhaal als Navy SEAL en zijn constante, hit en weglaat riffs over de vreemde situaties waarin hij zich bevindt, de meest effectieve echte persoonlijkheid die hij heeft voortkomt uit het zoeken naar zijn langdurig verloren dochter, sympathiek , hoe algemeen ook. Gedurende meer dan 30 uur van de campagne Langer, als je niet alle zijmissies en sporten ruikt.

Outcast A New Beginning Download

Overal waar je beweegt

Rondreizen is het uitstekende onderdeel van Outcast A New Beginning Gratis PC  en hoewel het meer dan een minuut duurt om de meest krachtige talenten van Slade te ontgrendelen, is het meestal een redelijk nauwkeurig moment om over het terrein van deze open wereldkaart van respectabel formaat te dwalen. In eerste instantie heb je eenvoudigweg één stuwkracht die je 6 meter de lucht in lanceert, dan twee, dan drie, je snapt het idee.

De lay-out van de wezens bevat een behoorlijk aantal verontwaardigde vogels, insecten en honden, maar zo nu en dan gaat het compleet op bananen, waarbij het grootste deel voornamelijk gebaseerd is op gedachten uit het originele spel. In plaats daarvan is het meest opwindende onderdeel van hem de uitrusting waar hij snel op stuit, die een aanvankelijk zeer beperkte jetpack en een krachtverdediging omvat.

Ziet er voortdurend geweldig uit

Het is met mate bevolkt, maar de open wereldkaart van Adelpha controleert alle bakken op bereik, van jungle tot verlaten gebied, van sneeuw tot lava tot moerassen, met een aantal buitensporige technische centra erin gestrooid om ervoor te zorgen dat je je op geen enkele manier binnen de te lang in dezelfde omgeving. Alles is hyperverzadigd en kleurrijk, en de over het algemeen cartoonachtige stijl doet dit doorgaans goed.

De algehele prestaties waren niet extreem goed. Het veranderde in typisch soepel, maar haperingen kwamen te vaak voor, en pijn is brutaal terwijl je door de sector vliegt, dat is vrij vaak. Zelfs van dichtbij leken texturen in verbale uitwisselingsscènes niet consistent te laden, waardoor een heleboel historische omgevingen op een pijnlijk lage resolutie achterbleven, terwijl het andere keren in volledige 4K-scherpte was.

Spelen op een pc

Deze Outcast A New Beginning Download spel is een RPG waarbij je op geen enkele manier keuzes hoeft te maken, afgezien van het onderwerp dat je eerst wilt bespreken, maar het is best goed hoeveel stemgeluid er is. Adelpha is de thuisbasis van een reeks inheemse Talan-steden die misschien net zo uniek van elkaar zijn als New Orleans, Atlanta en New York. Het is verbazingwekkend hoe veel elementen zijn gestoken in het onderscheiden van hun garderobes en architectuur.

Hoe download en installeer je de game Outcast A New Beginning op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Outcast A New Beginning op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10, 64-bits
 • Processor: Ryzen 3 1300X / Intel Core i3-7530K
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 980 Ti / Radeon RX 5600 XT
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Outcast A New Beginning op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10, 64-bits
 • Processor: Ryzen 5 5600X / Core i5-12400
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce RTX 2070 Super / Radeon RX 6800 XT
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.