Lightyear Frontier Download

0

Dat is het speelveld van Lightyear Frontier Download een ontspannen verkenningsspel met een geheel unieke, op een mech gebaseerde. Wie zou zijn persoonlijke grenswereld niet willen met alleen je vrienden, een landbouwmechaniek en een spraakzame satelliet tv voor pc AI als bureau, die begint met het opbouwen van een levensstijl op een planeet die onaangetast is door middel van menselijk tijdverdrijf.

Lightyear Frontier Download

Lightyear Frontier Download

Downloaden

Lightyear Frontier game recensie

Lightyear Frontier doet het geweldig tijdens de Early Access lancering, waarbij het een leuke ravotten rond een buitenaardse international oplevert. Dit verhaal is een stuk snel, maar het gaat lang over maatwerk en versieringen. Het is niet verwonderlijk dat de mech zelf hier heel veel vermakelijks biedt. Het neemt wat anders een vrij voorspelbaar knutsel en verkenningsspel zou kunnen zijn en biedt het vrij letterlijk een nieuw gezichtspunt!

Lightyear Frontier gratis

De mecha rijdt

Als je het goed doet, is dit ook een enorm, stompig systeem, en als je ooit een oudere dieseltractor hebt geduwd, zul je het ratelende geluid van die motor in Farmech van Lightyear Frontier herkennen. De grootste verwaandheid van Lightyear Frontier download is dat het in essentie een niet gewelddadige sport is. Er is hier in werkelijkheid geen gevecht en geen realtime stress, zowel het is van de grond af aan ontworpen als een ontspannen genot in Embracer Group.

Er zijn sportdagen die aflopen door te gebruiken, maar je hoeft ‘s nachts niet langer in een bed te slapen of zoiets, en er zijn geen uiterste data waar je naartoe moet rennen. Het begin is echter een beetje traag, ondanks het veronderstelde tempo in gedachten. Je begin, geen verbeteringen mech voelt een stuk traag aan, terwijl hij nu niet sprint, en je kunt niet sprinten als je je voorraadlimiet hebt overschreden en de voorraadbeperking voor het begin vrij laag is.

Lightyear Frontier Download

Er worden bomen geplant

Groot boompjekanon om zaden in de aarde te storten, terwijl gewassen worden gezaaid via een scattershot zaadapparaatgeweer dat later een lock on functie krijgt. Er zijn ook twee totaalmodi op basis van loopvlakken: de ene is een padbrekende aanpassing waarmee je op bevredigende wijze stof of steenpaden kunt uitrollen, waardoor je echt sneller kunt reizen, terwijl de andere een ploeg is waarmee je overal vrij gevormde plantruimtes in de buurt van je planten kunt brengen.

De tweede, een watersproeikanon, moet beginnen met een redelijk kwetsbare straalslang die later een circulatie over langere afstanden zal worden die waterbollen kan opwaarderen en ze als bodembevochtigende explosies kan wegslingeren. En terwijl je zonder water komt te zitten? Gewoon meer stofzuigen. Deze twee hulpmiddelen zijn ook belangrijk omdat ze worden gebruikt om de arena om je heen gemakkelijker te maken.

Het opruimen van de arena

Je satellietvriend PIP-3R, dit is Piper, vertelt terwijl je verkent, maar de internationale plek waar je je bevindt had een paar eerdere populaties die achterbleven in een grote puinhoop van grondvervuiling. Dat komt naar boven in de vorm van kleverige smurriehopen en een soort gemuteerd onkruid dat nu niet alleen de omliggende flora doodt, maar zich ook in de wind ontvouwt en af en toe zelfs je persoonlijke boerderij bedreigt.

Je krijgt van elke bron nieuwe bronnen die vervolgens worden gebruikt om extra systemen en gebouwen te bouwen, naast het ontgrendelen van grotere mech verbeteringen, zoals een sterkere slang om grotere stapels rommel weg te schrobben en zelfs extra nieuwe gebieden glad te strijken. Het zal ook de interesse wekken van vrienden die vol zijn voor individuele personen, zoals een reizende handelaar die elke dag een paar .Lightyear Frontier gratis

Hoe download en installeer je het Lightyear Frontier spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Lightyear Frontier op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i3-4170 / AMD Ryzen 5 1500X
 • Geheugen: 12 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA Geforce GTX 1050 / AMD Radeon RX 460
 • Opslag: 10 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Lightyear Frontier op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i7-4790K / AMD Ryzen 5 3600
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 6600 / NVIDIA Geforce GTX 1660 Ti
 • Opslag: 10 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.