Assassin’s Creed Valhalla Download PC

5

Assassin’s Creed Valhalla spel rijdt er veel op. Ubisoft heeft een jaar geleden geen nieuwe Assassin’s Creed afgeleverd om een kans te maken op Valhalla, wat binnenkort wordt verwacht. Tot dusverre loont het werk, na het een paar uur te hebben gespeeld, in alle opzichten. Hands-on game-audits zijn de eerste introducties van een game door een columnist, afhankelijk van het feit dat ze er wat energie in steken voordat onze volledige enquête begint. Voor deze situatie hebben we drie uur Assassin’s Creed Valhalla gespeeld. Het belangrijkste is dat we de mogelijkheid hebben gehad om er zelf mee te spelen! We kunnen je een idee geven van hoe het eruit ziet! Ongeacht of het maar een vroeg stadium is, zie. Voor meer gegevens.

Assassins Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla PC Spel

Downloaden
 

Valhalla avontuur

Wat de ontwikkelstudio’s van Ubisoft tot nu toe hebben opgeleverd, is een Viking-epos dat je meeneemt van de kusten van Oost-Engeland! Wat we vandaag kennen als Suffolk, Norfolk en Cambridgeshire naar de ingewanden van het Engelse eiland met premie om in het midden te onderzoeken. Maar ongeacht de nieuwe setting, downloaden Assassin’s Creed Valhalla alle functies van een conventionele Assassin’s Creed! Er zijn uitkijkpunten om te beklimmen, botsende helden die de problemen van hun dag beheren, op krachtniveau gebaseerde zones. Gratis opgenomen verhaal om te volgen en een heleboel kleine gespecialiseerde problemen. Dat laatste deel benadrukt, hoe Odin het ook wil, Ubisoft kan ze allemaal repareren voordat ze worden ontladen.

Valhalla speelt zich af in 873 CE en volgt Eivor of Clan Raven! Die kan worden gespeeld als een mannelijk of vrouwelijk personage, net als in Assassin’s Creed Syndicate. Elk heeft zijn eigen vergelijkbare stem-entertainer en we hadden de mogelijkheid om direct tussen hen te schakelen. Op het moment dat we onze demo slechts een klein stukje in het spel kwamen. Werd meegedeeld dat East Anglia bijna samengebonden was onder de norm van koning Oswald, een fatsoenlijk hartige Saks. Totdat Oswald werd ingenomen door Rued, een tegenstander van Viking die de Saksische heersers niet hartelijk heeft omarmd.

Centrum van onze speurtochten

Om Rued te ontdekken, moet je een beetje gewapende kracht verzamelen! Ga op een van de eerste Raid-missies van de game die het beste kan worden afgeschilderd als een kleine land- en / of wateraanval. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar dat leger. Als individu van Clan Raven heb je vanaf nu partners en clanleden die er zullen zijn als je ze op je longship oproept. Belast het, en je bent op weg naar oorlog. De aanval op het kamp van Rued is eigenlijk de belangrijkste grote beproeving van je moed in Valhalla. Het is een gevecht in meerdere fasen waarbij ze de ingangen van elkaar scheiden met een stormram terwijl ze je soldaten beschermen tegen bouten en aanvallers.

Viking-invasies

Tijdens de demo probeerden we twee onderscheidende wapenstijlen, de eenzame bijl en de stalen kettingzweep! Ze gaven een aangenaam assortiment aan de strijd. Afgezien van de verschillende wapens, heb je bovendien de mogelijkheid om expertise-focussen toe te wijzen in een van de drie geschiktheidsbomen! Wolf-krachten, Raven krachten en Bear controles, die over het algemeen betrekking hebben op behendigheid, geheimhouding en kwaliteit. Elke aanleg aan de boom is ofwel een buff. Vergelijkbaar met extra welzijn of een andere unieke zet om in de strijd te gebruiken.

Hoe lastig een strijd is, komt erop neer dat je overal goed uitgerust bent! Het aantal capaciteiten en buffs dat je momenteel hebt en hoe goed je aanvallen kunt ontwijken en omleiden. Als je uiteindelijk acceptabel bent, kun je een heel eind komen in het spel. Uiteindelijk moet je middelen in zetten om de problemen bij een deel van de supervisor-gevechten af ​​te slaan. Gevechten en onderzoek zullen het grootste deel van je tijd in Assassin’s Creed Valhalla PC gratis in beslag nemen. Je wordt bovendien op een redelijk aantal schrikbarende nevenmissies gestuurd die over de hele wereld worden verspreid. Een van de meest vitale die we konden zien tijdens een huwelijk van een Deen en Saksen!

Sagen en mythen uit Noorwegen

Waar kreeg ik de kans om interesse te tonen in het houden van geïmproviseerde toespraken. Alcoholische metgezellen van de daken stelen en drinken totdat Eivor niet langer kon staan. De hele bruiloft vulde zich als een fatsoenlijke chemische palet van de meedogenloze aanval die we gewoon 15 minuten eerder speelden! Help ons ons dichter bij iedereen te voelen in Assassin’s Creed Valhalla Download reality. Het was leuk, professioneel en kritisch. Een andere geweldige zijmissie kwam toen we moesten rappen tegen een pretentieuze Deen! Een andere kwam toen we een boer in staat moesten stellen bloed mede van een zieneres te verzamelen. De zijreizen hebben tot nu toe wat onnozel plezier aan de strijd toegevoegd, maar ze zijn wat mager.

Hoewel we waarderen wat er is, kan het voor Ubisoft extreem zijn om alle zijmissies door en door intrigerend te maken. Op het moment dat dingen niet zo leuk waren, was het punt waarop we een overstromingsbrekende bug of nog erger ervaren! Onze demo was bijna volledig verwoest door een draaiende camera. In slechts drie uur doorgebracht in de actie spellen hebben we veel problemen ondervonden! Van basale dingen zoals de bezittingen van personages die in tussenfilmpjes uit hun handen verdwijnen tot het bericht dat onze pony ontoegankelijk is. gedwongen worden om van doel naar doel te wandelen. Het leek alsof elk moment een nieuwe blunder opkwam.

Assassin’s Creed Valhalla TrailerSpel met leuke gevechten

Houd in gedachten dat het niet echt glitches waren, de voice-acting kan dat wel zijn! Evenzo, net zo doordrenkt als de beestjes, hoor je verschillende accenten. Gedurende de hele ervaring die zich uitstrekte van keelachtig tot pretentieus, maar nauwelijks werken ze samen op een manier die veel goeds lijkt te voorspellen. Op de een of andere manier heeft elk personage een alternatieve highlight die geen van allen periodiek aanvoelt. Op dit moment, kijk, we zijn geen specialisten op het gebied van stemacteurs door welke creatieve geest dan ook! Nadenken over die Assassin’s Creed Valhalla Spel gratis grootste tekortkoming was zijn stemacteurs.

Schande Ubisoft heeft er niet voor gezorgd dat de stemmen deze keer ideaal zijn. Flyting is vergelijkbaar met een rapgevecht waarin je je rivaal te slim af bent in een woordenstrijd. Het is vermakelijk: je kiest de juiste discoursbeslissingen in een verstrekte kans om de ander neer te halen terwijl je het zelfbeeld van Eivor opzwelt. Het suggereert de uitwisselingspuzzels in Life is Strange Before The Storm! Daarna, waar je de beste beledigende reactie kiest om de discussie te winnen, behalve voor deze situatie, rijmen ze.

The Amazing Viking-saga

Platformraadsels zijn ook overal ter wereld te vinden, gespot door glinsterende deeltjes die de Animus suggereren! De machine die werd gebruikt door de baanbrekende held Layla Hassan om kruispunten in de geschiedenis tegen te komen. Je karaktersymbool verandert; je bent niet langer Eivor behalve Hassan. Ze spreekt iemand aan die Rebecca heet, een naam die wordt gebruikt voor een fan-topkeuze. Herhalend personage dat door verschillende passages verscheen tot aan AC Syndicate. Het was moeilijk om door de korte stukjes verhandeling heen te vertellen in het geval dat zij het echt was, en Ubisoft zou dat niet bevestigen.

Voor het raadsel stuiter je beginnend met de ene fase en vervolgens naar de volgende om bovenaan te komen. Het hielp me om me de belangrijkste individuele Desmond-platformgroepen in Assassin’s Creed Revelations te herinneren. Deze worden echter gedaan in de derde persoon. Je stuitert beginnend met de ene driftfase en vervolgens naar de volgende om aan de top te komen! Waar je een informatiepakket krijgt dat je kunt verzamelen en, in het verwachte Assassin’s Creed Rogue-ontwerp, wordt gecompenseerd met meer raadselachtige uitwisseling. Als u klaar bent, schakelt u terug naar Eivor. Precies hoe diep deze minuten in de huidige legende duiken, is onduidelijk! Plan om meer soortgelijke sci-fi-verbindingen te zien.

 

Assassins Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla Downloaden

Downloaden

Spel Assassin’s Creed Valhalla Systeemeisen :

Assassin’s Creed Valhalla Gratis minimumvereisten

Besturingssysteem: Win 10 64
Bewerker: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz / AMD FX-8320
Grafische kaart: AMD Radeon R9 380 of NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
Systeemgeheugen: 8 GB RAM
Opslag: 50 GB ruimte op de harde schijf

Assassin’s Creed Valhalla Gratis aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 10 64
Bewerker: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz / AMD Ryzen R5 1600
Grafische kaart: AMD Radeon RX Vega 56 8GB of NVIDIA GeForce GTX 1070
Systeemgeheugen: 16 GB RAM
Opslag: 50 GB ruimte op de harde schijf

 

 

 • Gratis Assassin’s Creed Valhalla
 • Downloaden Assassin’s Creed Valhalla
 • Spel Assassin’s Creed Valhalla
 • Assassin’s Creed Valhalla downloaden
 • PC gratis Assassin’s Creed Valhalla
5 Comments
 1. RegiN says

  Werkt allemaal

 2. goread says

  Geweldig spel en het werkt echt en heel erg bedankt voor het spel. Hartelijk bedankt

 3. 5am21 says

  hou van je hiervoor

 4. sultan says

  gratis lekker koel

Leave A Reply

Your email address will not be published.