Assassins Creed Valhalla Downloaden

5

Assassins Creed Valhalla Downloaden rijdt er veel op. Ubisoft heeft een jaar geleden geen nieuwe Assassin’s Creed afgeleverd om een kans te maken op Valhalla, wat binnenkort wordt verwacht. Tot dusverre loont het werk, na het een paar uur te hebben gespeeld, in alle opzichten. Hands on game audits zijn de eerste introducties van een game door een columnist, afhankelijk van het feit dat ze er wat energie in steken voordat onze volledige enquête begint.

Assassins Creed Valhalla Downloaden

Assassins Creed Valhalla Downloaden

Downloaden
 Valhalla avontuur

Wat de ontwikkelstudio’s van Ubisoft tot nu toe hebben opgeleverd, is een Viking-epos dat je meeneemt van de kusten van Oost-Engeland! Wat we vandaag kennen als Suffolk, Norfolk en Cambridgeshire naar de ingewanden van het Engelse eiland met premie om in het midden te onderzoeken. Maar ongeacht de nieuwe setting, Assassins Creed Valhalla Downloaden alle functies van een conventionele Assassin’s Creed!

Elk heeft zijn eigen vergelijkbare stem entertainer en we hadden de mogelijkheid om direct tussen hen te schakelen. Op het moment dat we onze demo slechts een klein stukje in het spel kwamen. Werd meegedeeld dat East Anglia bijna samengebonden was onder de norm van koning Oswald, een fatsoenlijk hartige Saks. Totdat Oswald werd ingenomen door Rued, een tegenstander van Viking die de Saksische heersers niet hartelijk heeft omarmd.

Assassins Creed Valhalla Downloaden

Centrum van onze speurtochten

Om Rued te ontdekken, moet je een beetje gewapende kracht verzamelen! Ga op een van de eerste Raid-missies van de game die het beste kan worden afgeschilderd als een kleine land- en / of wateraanval. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar dat leger. Als individu van Clan Raven heb je vanaf nu partners en clanleden die er zullen zijn als je ze op je longship oproept. Belast het, en je bent op weg naar oorlog.

Viking-invasies

Tijdens de demo probeerden we twee onderscheidende wapenstijlen, de eenzame bijl en de stalen kettingzweep! Ze gaven een aangenaam assortiment aan de strijd. Afgezien van de verschillende wapens, heb je bovendien de mogelijkheid om expertise-focussen toe te wijzen in een van de drie geschiktheidsbomen! Wolf-krachten, Raven krachten en Bear controles, die over het algemeen betrekking hebben op behendigheid, geheimhouding en kwaliteit.

Uiteindelijk moet je middelen in zetten om de problemen bij een deel van de supervisor-gevechten af ​​te slaan. Gevechten en onderzoek zullen het grootste deel van je tijd in Assassin’s Creed Valhalla PC gratis in beslag nemen. Je wordt bovendien op een redelijk aantal schrikbarende nevenmissies gestuurd die over de hele wereld worden verspreid. Een van de meest vitale die we konden zien tijdens een huwelijk van een Deen en Saksen!

Spel met leuke gevechten

Houd in gedachten dat het niet echt glitches waren, de voice-acting kan dat wel zijn! Evenzo, net zo doordrenkt als de beestjes, hoor je verschillende accenten. Gedurende de hele ervaring die zich uitstrekte van keelachtig tot pretentieus, maar nauwelijks werken ze samen op een manier die veel goeds lijkt te voorspellen. Op de een of andere manier heeft elk personage een alternatieve highlight die geen van allen periodiek aanvoelt.

Flyting is vergelijkbaar met een rapgevecht waarin je je rivaal te slim af bent in een woordenstrijd. Het is vermakelijk: je kiest de juiste discoursbeslissingen in een verstrekte kans om de ander neer te halen terwijl je het zelfbeeld van Eivor opzwelt. Het suggereert de uitwisselingspuzzels in Life is Strange Before The Storm! Daarna, waar je de beste beledigende reactie kiest om de discussie te winnen, behalve voor deze situatie.

Assassins Creed Valhalla Downloaden

The Amazing Viking-saga

Platformraadsels zijn ook overal ter wereld te vinden, gespot door glinsterende deeltjes die de Animus suggereren! De machine die werd gebruikt door de baanbrekende held Layla Hassan om kruispunten in de geschiedenis tegen te komen. Je karaktersymbool verandert; je bent niet langer Eivor behalve Hassan. Ze spreekt iemand aan die Rebecca heet, een naam die wordt gebruikt voor een fan-topkeuze.

Deze worden echter gedaan in de derde persoon. Je stuitert beginnend met de ene driftfase en vervolgens naar de volgende om aan de top te komen! Waar je een informatiepakket krijgt dat je kunt verzamelen en, in het verwachte Assassin’s Creed Rogue-ontwerp, wordt gecompenseerd met meer raadselachtige uitwisseling. Als u klaar bent, schakelt u terug naar Eivor. Precies hoe diep deze minuten in de huidige legende duiken, is onduidelijk!

Hoe Assassins Creed Valhalla PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Assassins Creed Valhalla Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Assassins Creed Valhalla

Minimum

 • Besturingssysteem: Win 10 64
 • Bewerker: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz / AMD FX-8320
 • Grafische kaart: AMD Radeon R9 380 of NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
 • Systeemgeheugen: 8 GB RAM
 • Opslag: 50 GB ruimte op de harde schijf

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 10 64
 • Bewerker: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz / AMD Ryzen R5 1600
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX Vega 56 8GB of NVIDIA GeForce GTX 1070
 • Systeemgeheugen: 16 GB RAM
 • Opslag: 50 GB ruimte op de harde schijf
5 Comments
 1. RegiN says

  Werkt allemaal

 2. goread says

  Geweldig spel en het werkt echt en heel erg bedankt voor het spel. Hartelijk bedankt

 3. 5am21 says

  hou van je hiervoor

 4. sultan says

  gratis lekker koel

Leave A Reply

Your email address will not be published.