Spelunky 2 downloaden

0

Laat me deze enquête opzetten door te zeggen dat Spelunky een van mijn favoriete computerspellen ooit is! De game markeert als misschien wel het beste geval van nieuwe interactiviteit, een plan voor gevaar versus beloning en een model voor de roguelike klasse in het algemeen. Dat alles is nog steeds duidelijk met Spelunky 2 gratis, maar zonder enige twijfel! Dit is een echte voortzetting die geen genoegen neemt met de status quo.

Een die alles begrijpt wat de eerste zo geweldig maakte en tegelijkertijd nieuwe en totaal onvoorziene benaderingen vindt om het gevoel van onderzoek te versterken! Openbaring die zo fundamenteel is voor de ervaring. Het is echt meedogenloos en vaak humoristisch vervelend. In het geval dat u genoeg van zijn bevoorrechte inzichten kunt leren om dat door te drukken! Daarom zul je een game niet kunnen vinden die zo betrouwbaar en oneindig boeiend is als Spelunky 2. Dit, mijn metgezellen, is de motherload.

Spelunky 2

Spelunky 2 Spel

Downloaden
 

Ontmoet twee stenen platforms

Net als zijn antecedent is Spelunky 2 een schijnbaar rechttoe rechtaan. Ontwapenend cartoonachtige 2D die je beweegt om je sterke kleine Indiana Jones te krijgen! Zoals een personage van direct A naar punt B terwijl je zoveel mogelijk fortuin verzamelt. Het is duidelijk dat de vangst is dat die niveaus procedureel worden geproduceerd en moeilijk te anticiperen. Het midden van focussen A en B zijn slimme strikken, vreselijke beestjes en ongeveer 999 verschillende benaderingen om onaangenaam door te geven! Wanneer je in het stof bijt, in een duidelijk roguelike ontwerp, herwerkt de wereld zichzelf volledig voor het volgende streven.

Doorgeven is echt afwijzen, want het zorgt ervoor dat je meteen weer aan het begin begint! Verlies alle baanbrekende dingen die je in je vorige leven hebt opgedaan. Ondanks het feit dat je personage tussen de runs niet meer geaard raakt! Uw grote hersenen zijn voortdurend uitgerust met nieuwe ervaringen die kunnen helpen voorkomen dat die gelijkwaardige ondergang opnieuw plaatsvindt. Of mogelijk, in het geval dat dit het geval is, beseft u dat het uw eigen tekortkoming is. Dit gevoel van tekenen van verbetering. Beseffen dat het niet een direct resultaat is van iets anders dan uw eigen capaciteiten en informatie. Ongelofelijk baanbrekend, en het maakt Spelunky 2 een van de meest compenserende computerspellen die ik ooit heb gespeeld.

Mogelijkheden is het nieuwe spel

Het helpt dat de bediening een fantasie is. U krijgt de perfecte mate van controle in het midden van de lucht om met ongelooflijke snelheid uiterst precieze sprongen te maken! De perfecte maatstaf voor een gebrek aan timing om effectief sprongen te maken in krappe ruimtes. Daarna zou het verbazingwekkend teleurstellend zijn in veel platformgames. Mossmouth doet een paar kleine dingen om het begin van Spelunky 2 spel te maken! In ieder geval een smidgen eenvoudiger dan de eerste. Het belangrijkste voordeel is dat, voor het geval je het goed vindt een wreed beest te zijn, je kalkoenen kunt bombarderen om voor altijd gekookt vlees te herstellen.

Het lijkt niet veel, maar het is een zegen in een spel waarin je uitzonderlijk beperkte welzijn van niveau tot niveau onvermoeibaar is. De belangrijkste andere betrouwbare methode om het te herstellen is door een schattige metgezel te vinden en naar de uitgang te dragen. Het is ook verstandiger dan zijn voorloper, omdat zakenmensen niet snel onvriendelijk zullen worden! Jij, als een willekeurige demonstratie van God ophef veroorzaakt in hun winkel. Je krijgt deze keer aanzienlijk meer licht in de beroemde dimniveaus, waardoor ze wat sympathieker worden.

Vliegen en hoog springen

Het grootste verschil in Spelunky 2 downloaden is echter dat het op dit moment niet een directe verplaatsing van niveaus is waardoor ze uit mijnen gaan. Naar de wildernis, naar grotten, naar heiligdommen en voor de echte no, naar de hel. In plaats daarvan begin je bij de woning, de vorm van de mijnen van Spelunky 2! Vanaf dat punt ben je klaar om meteen te kiezen waar je heen gaat: neem de weg links en je gaat de wildernis in! De weg rechts, en je zult het moeten opnemen tegen Volcana. Nog een vlammend territorium dat Spelunky 2 spel een nieuw raamwerk voor vloeibare elementen exploiteert met destructieve magma die gek worden met slechts één afwijkende explosie.

In de eerste Spelunky, wanneer je een plas water of magma aan de basis bombardeert, verdwijnt het water op mysterieuze wijze. Zodat u veilig kunt verzamelen wat zich aan de voet van het zwembad bevond. In Spelunky 2 zal die vloeistof echter normaal uitstromen en alles beïnvloeden waarmee het in contact komt. Met water is dit niet zo’n groot arrangement, maar het is een enorm gevaar wanneer je je pad door Volcana probeert vrij te maken! Moet nadenken over het gebruik van een bom als er magma in de buurt is.

Spelunky Guys and Gals

Elk van die verschillende zones heeft een totaal buitengewone en bijzondere uitstraling en past bij zijn eigen opstelling van unieke vijanden en gevaren. Spelunky 2 ziet er zeker veel beter uit dan zijn oude voorloper op de lange termijn, de op sprite gebaseerde illustraties zijn over het algemeen 4K voorbereid en de activiteiten verlopen soepel! In plaats van een grote, zinloze start te maken met de betoverende vakmanschapstijl!

Mossmouth gaf de universums en bewoners van het gratis spel Spelunky 2 liever meer karakter, en de resultaten zijn buitengewoon. Grotten tekeningen op de verdelers van de woning anticiperen op wat komen gaat! Avontuur en actie zullen op grappige wijze struikelen over goudstaven of weggegooide bouten, en gewoon in het algemeen. Tekens zijn aanzienlijk expressiever. Sommigen van hen hebben zelfs een geweldige tijd samenwerkingen! Vergelijkbaar met het moment waarop twee Grotmannen elkaar tegenkwamen en vuur begon een discussie over onzin.

Spelunky 2 TrailerVrienden in lage grotten

Niettegenstaande een extra aandacht voor onderzoek geboden door de verandering naar een meer niet rechte stijl van niveaubeweging! Er is een enorme hoeveelheid nieuwe dingen gaande in Spelunky 2, zowel van het onopvallende als niet al dat pretentieloze assortiment. Het belangrijkste is dat er momenteel berijdbare beestjes zijn! In ieder geval, zoals bij bijna alles in Spelunky 2, begeleiden ze elk hun eigen gevaren en prijzen: om een ​​wezen te temmen. Je moet er in eerste instantie op stuiteren en een paar ogenblikken proberen rond te komen terwijl het grillig naar links en rechts beweegt! Vaak tuimelt van afgronden en laat je in een veel vreselijkere situatie achter dan je begon.

In ieder geval, als je die moeilijkheid doorstaat, is het een gigantische hulp. Je verhoogt een tweevoudige veerkracht en wat hun uitzonderlijke capaciteit ook is! Ongeacht of het het vermogen van de kalkoen is om geleidelijk te glijden zoals op de kaap. Het vermogen van de stenen hond om een ​​pittige vuurbal te schieten. Kritiek is dat ze ook schoten voor je doorstaan ​​terwijl je erop rijdt! Dus ongeacht of je een grendelval laat struikelen of op spikes valt, zal jouw wezen degene zijn die grootmoedig de schade oploopt.

Allemaal verbeterd met smaakvolle toevoegingen

Aangenaam spel werkt in wezen gelijk aan vroeger, of, met andere woorden, het is een hoop totale onrust. Het is zeker ongetwijfeld handig om de optie te hebben om een ​​paar extra paar handen te hebben om meer dingen over te brengen. Het is enigszins des te sympathieker in het licht van het feit dat u in de volgende regio een overleden collega kunt herstellen! Bovendien kunnen omgekomen spelers ronddrijven als verschijningen en dingen van randen afvegen met een zuchtje lucht.

Bevries ze met een energieke impact, maar het is redelijk door de optie van Spelunky 2 PC gratis meest gevaarlijke vijand. Er is enorm veel coördinatie nodig om Spelunky 2 in de gemeenschap te doorstaan. Vooral omdat de camera constant op één speler is gericht! In het geval dat je geen aandacht aan dingen besteedt, is het meestal een geweldige tijd.

Nieuwe vijandelijke ontwerpen zorgen voor een briljante hoeveelheid chaos

Wist niet wat er zocht van eenf van Spelunky, gezien hoe hoog een platform de eerste game behoudt, hoe zou je een game op die manier verfijnen? In ieder geval nam Mossmouth zoveel tijd als nodig was en bedacht hoe hij een magnum opus kon overbrengen dat verbetert! Voorloper in manieren die nooit op enig moment zouden hebben gedacht. Spelunky 2 neemt alles wat de eerste ongelooflijk maakte en ontwikkelt al die individuele gezichtspunten zonder het voortreffelijke ooit te vertroebelen.

Retro rechtlijnigheid van zijn 2D platformactie. Het doet niet veel om mensen te overtuigen die vanaf nu geen liefhebbers waren van de meedogenloze problemen van de eerste. Echter, als iemand met meer dan 200 naar binnen rent en het gevoel heeft dat hij net begint te onthullen wat eronder zit! Downloaden Spelunky 2 is een spel dat ik mezelf al heel lang zie spelen.

 

 

Spelunky 2

Spelunky 2 Downloaden

Downloaden

Spel Spelunky 2 Systeemeisen :

Spelunky 2 Gratis officiële minimumvereisten

Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Bewerker: Quad Core 2,6 GHz
Geheugen: 4 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GTX 750
Opslagruimte: 600 MB beschikbare ruimte

Spelunky 2 gratis aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 10 64
Bewerker: Intel Core i3-3240 3,4 GHz / AMD Phenom II X4 40
Grafische kaart: AMD Radeon R9 270X of NVIDIA GeForce GTX 950 2GB
VRAM: 2 GB
Systeemgeheugen: 6 GB RAM
Opslag: 600 MB ruimte op de harde schijf

 

 

  • Gratis Spelunky 2
  • Spelunky 2 Downloaden
  • Spel Spelunky 2
  • Spelunky 2 PC downloaden
  • PC Free Spelunky 2
Leave A Reply

Your email address will not be published.