Spelunky 2 downloaden

0

Laat me deze Spelunky 2 downloaden opzetten door te zeggen dat Spelunky een van mijn favoriete computerspellen ooit is! De game markeert als misschien wel het beste geval van nieuwe interactiviteit, een plan voor gevaar versus beloning en een model voor de roguelike klasse in het algemeen. Dat alles is nog steeds duidelijk met Spelunky 2 gratis, maar zonder enige twijfel! Dit is een echte voortzetting die geen genoegen neemt met de status quo.

Spelunky 2 Downloaden

Spelunky 2 downloaden

Downloaden
 Ontmoet twee stenen platforms

Zoals een personage van direct A naar punt B terwijl je zoveel mogelijk fortuin verzamelt. Het is duidelijk dat de vangst is dat die niveaus procedureel worden geproduceerd en moeilijk te anticiperen. Het midden van focussen A en B zijn slimme strikken, vreselijke beestjes en ongeveer 999 verschillende benaderingen om onaangenaam door te geven! Wanneer je in het stof bijt, in een duidelijk roguelike ontwerp.

Doorgeven is echt afwijzen, want het zorgt ervoor dat je meteen weer aan het begin begint! Verlies alle baanbrekende dingen die je in je vorige leven hebt opgedaan. Ondanks het feit dat je personage tussen de runs niet meer geaard raakt! Uw grote hersenen zijn voortdurend uitgerust met nieuwe ervaringen die kunnen helpen voorkomen dat die gelijkwaardige ondergang opnieuw plaatsvindt.

Spelunky 2 downloaden

Mogelijkheden is het nieuwe spel

Het helpt dat de bediening een fantasie is. U krijgt de perfecte mate van controle in het midden van de lucht om met ongelooflijke snelheid uiterst precieze sprongen te maken! De perfecte maatstaf voor een gebrek aan timing om effectief sprongen te maken in krappe ruimtes. Daarna zou het verbazingwekkend teleurstellend zijn in veel platformgames. Mossmouth doet een paar kleine dingen om het begin van Spelunky 2 downloaden te maken!

Het lijkt niet veel, maar het is een zegen in een spel waarin je uitzonderlijk beperkte welzijn van niveau tot niveau onvermoeibaar is. De belangrijkste andere betrouwbare methode om het te herstellen is door een schattige metgezel te vinden en naar de uitgang te dragen. Het is ook verstandiger dan zijn voorloper, omdat zakenmensen niet snel onvriendelijk zullen worden! Jij, als een willekeurige demonstratie van God ophef veroorzaakt in hun winkel.

Spelunky Guys and Gals

Elk van die verschillende zones heeft een totaal buitengewone en bijzondere uitstraling en past bij zijn eigen opstelling van unieke vijanden en gevaren. Spelunky 2 ziet er zeker veel beter uit dan zijn oude voorloper op de lange termijn, de op sprite gebaseerde illustraties zijn over het algemeen 4K voorbereid en de activiteiten verlopen soepel! In plaats van een grote, zinloze start te maken met de betoverende vakmanschapstijl!

Mossmouth gaf de universums en bewoners van het gratis spel Spelunky 2 liever meer karakter, en de resultaten zijn buitengewoon. Grotten tekeningen op de verdelers van de woning anticiperen op wat komen gaat! Avontuur en actie zullen op grappige wijze struikelen over goudstaven of weggegooide bouten, en gewoon in het algemeen. Tekens zijn aanzienlijk expressiever. Sommigen van hen hebben zelfs een geweldige tijd samenwerkingen!

Vrienden in lage grotten

Niettegenstaande een extra aandacht voor onderzoek geboden door de verandering naar een meer niet rechte stijl van niveaubeweging! Er is een enorme hoeveelheid nieuwe dingen gaande in Spelunky 2, zowel van het onopvallende als niet al dat pretentieloze assortiment. Het belangrijkste is dat er momenteel berijdbare beestjes zijn! In ieder geval, zoals bij bijna alles in Spelunky 2, begeleiden ze elk hun eigen gevaren en prijzen: om een ​​wezen te temmen.

Je verhoogt een tweevoudige veerkracht en wat hun uitzonderlijke capaciteit ook is! Ongeacht of het het vermogen van de kalkoen is om geleidelijk te glijden zoals op de kaap. Het vermogen van de stenen hond om een ​​pittige vuurbal te schieten. Kritiek is dat ze ook schoten voor je doorstaan ​​terwijl je erop rijdt! Dus ongeacht of je een grendelval laat struikelen of op spikes valt, zal jouw wezen degene zijn die grootmoedig de schade oploopt.

Spelunky 2 downloaden

Allemaal verbeterd met smaakvolle toevoegingen

Aangenaam spel werkt in wezen gelijk aan vroeger, of, met andere woorden, het is een hoop totale onrust. Het is zeker ongetwijfeld handig om de optie te hebben om een ​​paar extra paar handen te hebben om meer dingen over te brengen. Het is enigszins des te sympathieker in het licht van het feit dat u in de volgende regio een overleden collega kunt herstellen! Bovendien kunnen omgekomen spelers ronddrijven als verschijningen.

Wist niet wat er zocht van eenf van Spelunky, gezien hoe hoog een platform de eerste game behoudt? In ieder geval nam Mossmouth zoveel tijd als nodig was en bedacht hoe hij een magnum opus kon overbrengen dat verbetert! Voorloper in manieren die nooit op enig moment zouden hebben gedacht. Spelunky 2 neemt alles wat de eerste ongelooflijk maakte en ontwikkelt al die individuele gezichtspunten zonder het voortreffelijke ooit te vertroebelen.

Hoe Spelunky 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Spelunky 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Spelunky 2

Minimum

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Bewerker: Quad Core 2,6 GHz
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 750
 • Opslagruimte: 600 MB beschikbare ruimte

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 10 64
 • Bewerker: Intel Core i3-3240 3,4 GHz / AMD Phenom II X4 40
 • Grafische kaart: AMD Radeon R9 270X of NVIDIA GeForce GTX 950 2GB
 • VRAM: 2 GB
 • Systeemgeheugen: 6 GB RAM
 • Opslag: 600 MB ruimte op de harde schijf
Leave A Reply

Your email address will not be published.