Balatro Download

0

Ondanks zijn uitgangspunt en uiterlijk is Balatro Download technisch gezien niet de eerste naam die mij de kern van het kartonnen spel. Het blijkt ook een van de meest boeiende spellen van de 12 maanden te zijn. Balatro een pokersport noemen zou oneerlijk zijn. Je speelt niet eens tegen verschillende strijders. Het is zeker een door poker geïnspireerde, roguelike deckbuilder.

Balatro Download

Balatro Download

Downloaden

Balatro spel recensie

Gedurende een reeks rondes heb je de taak om de uitzonderlijke hand te spelen die mogelijk is om een minimaal aantal fiches te scoren om door te gaan naar de volgende sferische hand. Je begint met een bekend kaartspel van tweeënvijftig kaarten en trekt op de eenvoudigste manier vier handen met beperkte teruggooi om aan deze beoordelingsnormen te voldoen. Het meest onderscheidende pokerdetail is het leren verzamelen van talloze soorten vingers.

Balatro Gratis PC

Nieuw gebaseerd kaartspel

Dankzij dit gemakkelijke en voor de hand liggende naslagwerk kon ik voor het eerst pokerarmen uit mijn hoofd leren, waardoor ik mijn vrije tijd aan Balatro Gratis versnelde. Drie blinds vormen feitelijk een ante, en je wint een spel door acht antes te voltooien. Balatro zou opwindend zijn als het echt uit dit eerlijke uitgangspunt zou bestaan, maar de magie zit hem in de manier waarop het de plezierige powerklim van het roguelike-genre integreert.

Het uitrusten van maar liefst 5 Joker-kaarten, waarvan er meer dan 100 soorten bestaan, levert passieve resultaten op of veroorzaakt competenties. Sommige uploaden beoordelingsvermenigvuldigers voor het gokken van positieve passen of bonuschips voor het niet langer spelen van een gezichtskaart. Een van mijn favorieten is een glitched Joker die mijn beoordeling vermenigvuldigt door een willekeurig bedrag te gebruiken.

Balatro Downloaden

Dimensie van het spel

Jokers veranderen het spel op een heleboel leuke manieren dramatisch. Door gebruik te maken van verbruiksartikelen, waaronder Tarot-, Planet- en Spectral-kaarten, wordt de beoordelingsprijs van positieve handtypen verhoogd, worden extra computergraphics aan kaarten toegevoegd en nog veel meer. Andere voorbeelden zijn het omzetten van kaarten in gouden of stalen versies die fiches of munten belonen naarmate ze langer in je hand leven.

Met zoveel combinaties van uitrustingen leidt het ontdekken van nieuwe Jokers en andere speelkaarten tot spannende experimenten. Veel uitkomsten vullen elkaar aan, soms op plotselinge manieren, rekening houdend met de verscheidenheid. Dankzij de flexibiliteit van Balatro Downloaden kunnen spelers veel buitengewone deckbuilding stijlen uitproberen, of je nu wel of niet een deck construeert dat uit één deck bestaat of één die de nadruk legt op speelkaarten.

De bekende logica van poker

Met de andere coole eigenschap van Balatro kun je runs opslaan, ook wel zaden genoemd, die opnieuw kunnen worden afgespeeld of met anderen kunnen worden gedeeld. Door het zaad van een andere speler te spelen, wordt jouw run aangepast aan die van hen, wat betekent dat je alle opslag- en itemcombinaties tegenkomt die ze hebben ontdekt, voor de prijs van het uitschakelen van nieuwe ontgrendelingen/ontdekkingen.

Naast dat ze de boel opschudden, voegen zaden een spannend sociaal element toe aan de sport, omdat spelers zaden kunnen percentages geven om anderen te helpen het spel te verslaan en zeldzamere speelkaarten te vinden. Pak verschillende veeleisende situaties aan en Balatro bungelt massa’s wortels om gamers op de lange termijn betrokken te houden. Balatro is een fantasierijke en vermakelijke roguelike en een van mijn favoriete videogames van het jaar.

Diverse Jokerkaarten

Als dat klinkt als nitpicks, nodigen Balatro Spel pc precisie en balans ergens anders uit tot nader onderzoek, waarbij die glans niet bestaat. Mechanisch gezien is dit zo solide als ze aankomen en buitengewoon fantastisch, aangezien dit afkomstig is van een enkele ontwikkelaar. Een vroege toegang tot lieveling, Balatro is zeker zwaar onderzocht en nauwkeurig afgestemd op de weg naar een bewonderende gemeenschap.

Hoe download en installeer je het Balatro spel op je computer?

  1. Klik op de knop Downloaden.
  2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
  3. Volg de instructies tijdens de installatie.
  4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
  5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Balatro op pc:

  • CPU: Intel Core i3
  • RAM-geheugen: 1 GB
  • VIDEOKAART: OpenGL 2.1-compatibele grafische kaart, geïntegreerde grafische kaart
  • Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10, 11 x64
  • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 50 MB
Leave A Reply

Your email address will not be published.