Expeditions A MudRunner Game Download

0

Dat is precies het moment waarop de hele Expeditions A MudRunner Game Download franchise op de radar van elke gamer belandde. Het werd onmiddellijk succesvol en bereikte meer dan 10 miljoen gebruikers, en het krijgt niettemin nieuw inhoudsmateriaal als bewijs van die vervulling. Velen gingen ervan uit dat Sabre Interactive zou kiezen voor een grotere techniek. Weet je nog dat Death Stranding de SnowRunner-trailer stimuleerde?

Expeditions A MudRunner Game Download

Expeditions A MudRunner Game Download

Downloaden

Expeditions A MudRunner Game Game recensie

Expeditions A MudRunner Game Downloaden is een religieuze erfgenaam van Spintires en MudRunner, zij het met een flink aantal authentieke wendingen en systemen die zijn ontleend aan de vorige sport. Het spel is volledig gebaseerd op het idee van medische expedities. Het heeft een voornamelijk op het podium gebaseerde vorm in plaats van een echte open global, en dat is op zijn minst een belangrijke factor van verschil met SnowRunner.

Expeditions A MudRunner Game Downloaden

In het vroege spel

Dit ondermijnt wat de grootste verkoopfactor van Expeditions A MudRunner Game Gratis wordt, het gevoel van reizen door een internationaal bedrijf dat actief op je afkomt, en de uitvinding die daarop volgt. Vanwege die kleinere kaarten is het waypoint apparaat een downgrade van SnowRunner. De open wereld van de vorige game dwong je om van tevoren je eigen pad over de wereld te bedenken en uit te stippelen.

Hier kunt u het regelmatig met het oog doorkruisen in plaats van de verschillende factoren te markeren waaraan u moet voldoen en uw keuzes als cartograaf te vertrouwen. Contracten en facetopdrachten inspireren je echter om de kaarten verder te verkennen dan de extra lineaire fundamentele expedities. De verschillende afmetingen van die sandboxen zorgden ervoor dat de ontwikkelaars een beetje extra innovatief werden.

Expeditions A MudRunner Game gratis pc

Controlepunten

Controlepunten worden willekeurig aangegeven en er is geen winkelsysteem, iets waar liefhebbers in de loop van de tijd aan gewend raken. Wees erop voorbereid dat u uw voortgang verliest als u op een bepaald punt tijdens een excursie een boodschap moet doen, of als u wilt dat het spel precies op het moment dat u met uw vrachtwagen omrolt, het beste wordt opgeslagen. Je stapt in het spel voor een dagje uit en zodra je klaar bent.

Dit is geen echte open wereld, maar dat betekent niet dat er minder te doen is. De game biedt tal van gebieden waarin je speurtochten naar meer dan 100 uur aan inhoud kunt uitvoeren. Zijmissies passen beter bij de geest van Expeditions A MudRunner Game Download waarbij je langere en moeilijkere routes moet afleggen, al was het maar voor het benzinebeheer. Als je wanhopig op zoek bent naar dat gevoel, zorg er dan voor dat je ze eens bekijkt.

Missieselectie en voorbereiding

Het wetenschappelijke onderwerp en de nieuwe apparatuur lopen in op de overgang naar een extra compacte lay-out. Je kunt nu de spanning van de banden manipuleren, waardoor het voor vrachtwagens gemakkelijker wordt om steil terrein te beklimmen. Pas op dat u uw voertuig niet te lang laag laat staan, ook al kan dit schade aan de banden veroorzaken. Een andere niet-publieke voorkeur van mij is de echolood.

Ik ben bovendien ongelukkig om te melden dat de lier, een absolute superster in SnowRunner, is een beetje een domper. Je bent deze keer meer betrokken bij het omvallen van je auto dan bij het vast komen te zitten in de modder, dus de lier voelt in de meeste situaties nutteloos aan. Er zijn lichte QTE’s toegevoegd om drones en sondes uit te voeren, maar bijna elke dagtocht eindigt met een algemeen verzoek om de omgeving te verkennen om een balk te vullen.

Operators zijn een opwindende toevoeging

We introduceren nog een andere managementlaag waar we ons druk over kunnen maken. Houd het budget in de gaten, want ze kunnen behoorlijk duur zijn, en de uitkomsten in bonussen. Dit laatste helpt bij exclusieve benaderingen, afhankelijk van het type opdracht en het terrein waarmee u te maken krijgt, is de hydroloog bijvoorbeeld opmerkelijk als u waterschade moet ongedaan maken.

Het handigste probleem is dat ze op een bepaald moment in de middelste campagne verplicht zijn, dus je moet naar het aspect inhoud oversteken om het beste uit deze strategische laag te halen. De bediening is grotendeels authentiek gebleven aan Expeditions A MudRunner Game spel pc. U ervaart precies hoe zwaar uw vrachtwagen is en hoe die zwaarte langs de carrosserie van de auto wordt verdeeld.

Hoe download en installeer je het Expeditions A MudRunner Game spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Expeditions A MudRunner Game op pc:

 • CPU: Intel Core i3-9100/AMD Ryzen 3 1300X
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: 2 GB VRAM, Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 370
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 2048 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 20 GB

Aanbevolen hardwarevereisten voor Expeditions A MudRunner Game op pc:

 • CPU: Intel Core i7-10700/AMD Ryzen 5 5600X
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: 6 GB VRAM, Nvidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 6800 XT
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 6144 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 20 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.