GTFO Download

0

Er lijkt een oranje cirkel op de grond te liggen, en iedereen wil er tegelijkertijd in GTFO Download om een balk bovenaan het scherm aan te vullen. De cirkel baant zich lui door de vochtige gangen en trappenhuizen, en de verjaardagsviering van vier mensen zit collectief in de randen, starend naar ijzeren aandachtspunten en foto’s makend van wat die beweging ook is.

GTFO Download

GTFO Download

Downloaden

GTFO spel recensie

Je doelstellingen fluctueren met elk niveau, maar het grootste deel van de tijd kan je bemanning worden gevraagd om een soort verlaten mcguffin uit het gesteente te halen en met iedereen in één stuk terug te keren naar de bescherming. Maar in tegenstelling tot het duidelijke idee van Left Four Dead, Payday en hun soortgenoten, vereist GTFO Gratis een streng, compromisloos uitvoeringsdiploma.

GTFO Downloaden

Wapens en coole gadgets

Er is geen enkele stand van zaken waarin dit een gemakkelijk te maken fotogalerij overwinning is die bijna nooit wordt uitgevoerd door clips blindelings in de horde te legen als alternatief, het doet denken aan de witte knokkellogistiek van een stoere World of Warcraft kerker. Er zijn sequenties in GTFO waarin je kwartet in algemene stilte door de modder moet kruipen, om de goliaths die in je kielzog slaapwandelen niet te waarschuwen.

Hoewel spelers in een mum van tijd deel kunnen uitmaken van een mid-onderneming. Het is zelfs nog verontrustender wanneer een gematigde zweem van aanhoudende vroege toegang tot jank zijn lelijke kop opsteekt; een van mijn gezelschappen moest het echt een nacht noemen nadat een verplichte terminal naar de fritz ging. GTFO Downloaden is al een gekmakende sport, maar zulke incidenten, die in geen geval jouw eigen schuld zijn, kunnen het ronduit irritant maken.

GTFO Gratis PC

Voorbereiden op expedities

Mijn bijdragers aan de viering besteedden ooit ruim 15 minuten aan het verdelen van bronnen en het afsluiten van knelpunten voordat er een voornamelijk problematische gebeurtenis tegenkwam, het meest effectief om vrijwel onmiddellijk te sterven. Het is een oude faculteitsgevoeligheid. SMG’s pistolen en jachtgeweren hetzelfde ervaart, maar stealth-runs zijn prettig om samen met anderen uit te stippelen.

We hebben gezien hoe videogames door de jaren heen steeds gestroomlijnder zijn geworden, waarbij zelfs Monster Hunter een deel van zijn kenmerkende ondoordringbaarheid heeft verloren. GTFO is een luidruchtige, trotse stap in de tegenovergestelde richting, en dit is misschien wel de beste kracht onder degenen onder ons die het herkennen. Deze graden duren in totaal meer dan een paar uur en het is eigenlijk rot als iemand halverwege afhaakt.

Favoriete momenten in GTFO

Mijn bijdragers aan de viering besteedden ooit ruim 15 minuten aan het verdelen van bronnen en het afsluiten van knelpunten voordat er een voornamelijk problematische gebeurtenis tegenkwam, het meest effectief om vrijwel onmiddellijk te sterven. Het is een oude faculteitsgevoeligheid. We hebben gezien hoe videogames door de jaren heen steeds gestroomlijnder zijn geworden.

Waarbij zelfs Monster Hunter een deel van zijn kenmerkende ondoordringbaarheid heeft verloren. GTFO is een luidruchtige, trotse stap in de tegenovergestelde richting, en dit is misschien wel de beste kracht onder degenen onder ons die het herkennen. Desalniettemin betekent de zorg om dood te gaan dat herstrategieën en improvisatie niet ongebruikelijk zijn, dat is een metagame die zich in de meeste coöperatieve shooters teleurstellend afwezig voelt.

GTFO Download PC

Mechanische vaardigheden

Dit wordt geïllustreerd aan de hand van de realiteit dat, simpelweg om zich op elk gebied te oriënteren, een lid van de verjaardagsviering op een van de terminals op het complex wil springen, zich wil aanmelden en een DOS commando wil gebruiken om bijvoorbeeld te ontdekken fitnesspakketten of zoek een keycard. Als hoogtepunt daarvan is er misschien geen weldadige bewegwijzering in het complex.

Als alternatief deelt elke deelnemer een kaart die erop kan worden getekend met zijn cursor, alsof ze een middernachtelijke D&D sessie aan het doorspitten zijn. Ontwikkelaar 10 Chambers Collective maakt echter de gewaagde keuze om zonder twijfel al zijn moeilijke werk weg te gooien bij elke essentiële vervanging en alle heersende graden te schrappen en te vervangen door nieuwe. Het vuurgevecht laat veel te wensen over, omdat de catalogus met aanvalsgeweren.

Hoe download en installeer je het GTFO spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor GTFO op pc:

 • CPU: Intel Core i5 2500K of AMD-equivalent
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB of AMD-equivalent
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 2048 MB
 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit of hoger
 • SCHIJFRUIMTE: 15 GB

Aanbevolen hardwarevereisten voor GTFO op pc:

 • CPU: Intel Core i7 4790K of AMD-equivalent
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD-equivalent
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 4096 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • SCHIJFRUIMTE: 15 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.