Supermarket Simulator Download

0

Door de jaren heen hebben simulatievideogames Supermarket Simulator Download ons een voorproefje gegeven van hoe het zou zijn. Themaparken, dierentuinen en zelfs complete steden te runnen, waarbij we proberen de boeken stabiel te houden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat iedereen tevreden blijft. Dit nieuwe aanbod van Nokta Games neemt dat idee over en biedt het een geheel nieuwe en extra nuchtere plek: een supermarkt.

Supermarket Simulator Download

Supermarket Simulator Download

Downloaden

Supermarket Simulator Game Review

In het spel, toepasselijk genaamd Supermarket Simulator Downloaden, moet je toezicht houden op alles in de winkel. U bepaalt welke goederen u wilt reserveren, en wanneer ze arriveren, stapelt u ze in de schappen en, heel belangrijk. Net als in de echte wereld variëren de marktkosten, dus het loont de moeite om verstandig te zijn terwijl u ervoor kiest om toevallig een voorraad in te slaan, niets heeft een verkoop koopdatum en de manier waarop u uw kosten plaatst.

Supermarket Simulator gratis

De kunst van de detailhandel

Als ze te hoog zijn, zullen uw kopers ergens anders heen gaan voor hun boodschappen, maar stel ze te laag in, en u zult snel zien dat die schulden beginnen op te lopen, en voordat u zich ervan bewust bent, heeft u de duistere instelling waar u de lening voor aanschaft, voorkomt dat u bij u aanklopt. Het spel begint je helemaal aan het begin van je reis met een kleine ruimte, enkele lege kasten en de mogelijkheid om alleen de eerste levensmiddelen te bestellen.

Sprekende eieren, ontbijtgranen, brood, meel, pasta en bakolie die om onbekende redenen zeker niet op voorraad konden worden gehouden. Misschien vinden mijn gewaardeerde klanten het gewoon lekker in gerechten, of misschien gaat er een gerucht rond in deze digitale wereld dat baden daarin verreweg de sleutel is tot eeuwige kinderen. Wie weet het, maar wat de oorzaak ook was, dat spul vloog uit de schappen.

Werkende supermarkt

Met genoeg geld zou je je omgeving kunnen ontwikkelen en een grotere verscheidenheid aan koopwaar kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de winst die ik had gemaakt, kon ik mijn assortiment snel uitbreiden met meer gewone producten zoals melk en espresso, naast smeersels en zoete lekkernijen. Dat is slechts een voorproefje, want later kun je misschien kasten stapelen met alles wat je zou verwachten als je in de supermarkt in de buurt kijkt.

Er is ook een tabblad in je virtuele laptop genaamd Hiring, wat suggereert dat je na verloop van tijd niet elke uitdaging zelf hoeft aan te gaan, naast, in overeenstemming met de Steam webpagina van het spel, een functie waarmee je bestellingen over de hele tijd kunt uitvoeren. interwebs. Supermarket Simulator Gratis PC is een simulatie, casual, indie en gratis te spelen game, geavanceerd via Nokta Games.

Supermarket Simulator Downloaden

Het afhandelen van online bestellingen

Proberen de klanten te bedienen en tegelijkertijd de gevulde winkelkasten op peil te houden, is een stukje evenwichtsoefening; Als u zich te veel concentreert op de afrekenverplichtingen, ziet u al snel lege schappen, maar raakt u te veel bezig met het bestellen van inventaris, prijzen en presentaties, waardoor er voor u het weet een hele reeks mensen klaar staat om bediend te worden. Dat gezegd hebbende, het is niet overdreven chaotisch.

Van wat ik heb gezien, zijn klanten inhoudsmateriaal om zo lang te wachten als nodig is, in plaats van naar buiten te stormen of te klagen over de lange wachtrij of de trage provider. Ze zijn meer betrokken bij het veranderen van een korte verandering of een item dat niet in de inventaris zit, waardoor Supermarket Simulator een gekoelde, bijna genezende aangelegenheid wordt in vergelijking met de chaos waar andere simulators in kunnen terechtkomen.

Run je eigen supermarkt

Economisch onderlegd zijn is essentieel. Grijp kansen om laag te kopen, maak reclame voor buitensporige prijzen en bereik die mooie grens waarbij klanten ervaren dat ze een deal hebben gescoord en dat u een gezonde winst heeft verdiend. U wordt geconfronteerd met de nachtelijke stress om uw schulden af te betalen, waarbij u de problemen vermijdt die gepaard gaan met ontbrekende rekeningen.

Het is essentieel om goederen zorgvuldig te bundelen, transactietechnieken te stroomlijnen en onverwachts over te schakelen naar verzendaanbiedingen voor een snelle verzending. Naarmate de winst zich ontwikkelt, kan herinvesteren in uw onderneming een slimme manier zijn om uw zakelijke horizon te verbreden. Vanuit technisch perspectief, ondanks het feit dat het spel aantrekkelijk is, schiet het tekort aan esthetische betovering vanwege.

Hoe kunt u het Supermarket Simulator spel op uw computer downloaden en installeren?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Supermarket Simulator op pc:

 • CPU: Core i5 3550/RYZEN 5 2500X
 • RAM-geheugen: 4 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1050 / AMD Radeon R9 270X
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 2048 MB
 • Besturingssysteem: Windows (64-bit) 10
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 5 GB

Aanbevolen hardwarevereisten voor Supermarket Simulator op pc:

 • CPU: Core i5 7600K / Ryzen 5 2600x
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 3072 MB
 • Besturingssysteem: Windows (64-bit) 10
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 5 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.