Welcome to ParadiZe Download

0

Ontwikkelaar Eko Software voorheen Welcome to ParadiZe Download genaamd, heeft zijn co-op open global survival recreatie hernoemd. Welcome to ParadiZe, en heeft op 29 februari 2024 een release op pc geïntroduceerd via Steam, PlayStation Five en Xbox Series. Naast de vernieuwde call en lanceringsdatum hebben Eko en uitgever Nacon een Comeb hacktrailer gelanceerd met gameplay voor Welcome to ParadiZe.

Welcome to ParadiZe Download

Welcome to ParadiZe Download

Downloaden

Welcome to ParadiZe Game recensie

Spelers moeten manieren ontdekken om het verhaal te vertellen door een aantal sportmechanismen te leren kennen, zoals knutselen, kampen beschermen. Het verhaal gaat dat de apocalyps is verdwenen, en dankzij het genie van de miljardair, playboy en filantroop Jeff Tusk, kan de moderne Zombot Hacking Helmet van Tusk Industries iemand in staat stellen elke zombie te manipuleren en zonder angst door de apocalyps te leven.

Welcome to ParadiZe gratis

Interessante vooruitgang

Het enige wat je hoeft te doen is naar ParadiZe te gaan, een Tusk Industries Zombot Hacking Helmet te verzamelen en deze op een zombie te plaatsen. Het is duidelijk dat dit nu niet zo eenvoudig is, aangezien je bij aankomst in ParadiZe naast de zombieplaag ook de gevaren voor het milieu moet aanpakken. Bouw je kamp, zet verdedigingswerken op in de vorm van een paar vallen en versterkingen om zombies af te weren.

Natuurlijk zul je ook een aantal van die zombies moeten rekruteren om het hele kamp te helpen, en gamers zullen eraan werken om ze te upgraden om daarnaast problemen met de lokale bevolking op te lossen. Welcome to ParadiZe Downloaden promoot een nieuwe spelstijl en ziet gamers solo of met maar liefst vier gamers in coöp vooruitgang boeken in een ongebruikelijke en verhaalgedreven open wereld.

Welcome to ParadiZe downloaden

Palworld met zombies

Tusk Industries kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig letsel, kauwen of overlijden veroorzaakt door de procedure voor het plaatsen van een Zombot hackhelm op een zombie! Neem de manipulatie van je overleving terug! Geen extra oninteressante oogsten meer: geef uw nieuwe Zombots opdracht om het voor u te doen! Zeg vaarwel tegen zorgen: maak van uw Zombots uw lijfwachten!

Neem afscheid van blaren op je voeten: bestel je Zombot om je te dragen! Klinkt dit verleidelijk? Dit is slechts een klein patroon van de functies die worden aangeboden door de Tusk Industries Zombot Hacking Helmet! Stel het niet uit; kom naar Welcome to ParadiZe Gratis PC. U bent meer dan welkom als u een marketingboodschap gebruikt en geen contractuele prijs en geen garantie hanteert via Tusk Industries!

Welcome to ParadiZe PC

Hoe te overleven

Probeer alleen of met anderen te leven om het verhaal van de apocalyps te vertellen in de open wereld van ParadiZe. Door overleving, vechten en knutselen te combineren in een open global voor meerdere spelers, moet je de maximale professionele en slimste overlevende worden om vijandige facties te domineren en te voorkomen dat je wordt opgegeten, vooral via Miss Daisy, de belangrijkste zombie-olifant in de zombiegeschiedenis.

Zombie-genre

Welcome to ParadiZe bevat portretten en een artworkstijl die de ernst in evenwicht brengt met een vleugje humor. Het beschikt over een pinnacle-down isometrische weergave die je doet denken aan videogames als Dysmantle of How to Survive. De graphics zijn behoorlijk vanwege het toppunt van weergave, hoewel de details behoorlijk ontbreken in eersteklas dialogen, op zijn minst in de demo.

De beelden bestaan uit interessante momenten, waaronder zombies die uit de grond worden voortgestuwd of zombies met funky zoekende animaties, die bijdragen aan de algemene komische en zelfbewuste toon van het spel. Stel je de mogelijkheden voor met een zombie die je verdedigt, je barricades bouwt en je helpt tegen zijn soortgenoten te vechten! Heb je er ooit van gedroomd om een zombie in huis te hebben? 

Ontdek ParadiZe

De gameplay van Welcome to ParadiZe download draait om plunderen, knutselen en verkennen in een open, mondiale omgeving. Gebaseerd op de vorige naam van EKO Software, How to Survive, beschikt de sport over een isometrisch gezichtspunt dat spelers een compleet beeld van de omgeving biedt. Een uniek onderdeel van het spel is het vermogen om zombies te manipuleren, Zombots genoemd, en het gebruik van een automatiserings hackhelm.

Spelers kunnen deze gereanimeerde bondgenoten gebruiken voor tal van functies, zoals het verzamelen van grondstoffen, gevechtshulp en tijdens het mounten. Spelers kunnen het uiterlijk van deze zombies ook aanpassen en ze uitrusten met wapens en uitrusting, waaronder wapens, of raketboosters voor mobiliteit.

Hoe download en installeer je het spel Welcome to ParadiZe op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Welcome to ParadiZe op pc:

 • Exploitatiesysteem: Windows 10 64 bits
 • Processor: Intel Core i7-3770 of AMD Ryzen 5 1400
 • Memoires: 12 Ga de RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 4 Go of AMD Radeon RX 6400, 6 Go of Intel Arc A380, 6 Go
 • DirectX: versie 12
 • Stockage: 26 Go d’espace beschikbaar

Aanbevolen hardwarevereisten voor Welcome to ParadiZe op pc:

 • Exploitatiesysteem: Windows 10 64 bits
 • Processor: Intel Core i5-8600K of AMD Ryzen 5 3600X
 • Memoires: 12 Ga de RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 2060, 6 Go of AMD Radeon RX 5700, 8 Go of Intel Arc A750, 8 Go
 • DirectX: versie 12
 • Stockage: 26 Go d’espace beschikbaar
Leave A Reply

Your email address will not be published.