Winter Survival Download

0

In Winter Survival Download ben je gestrand in Mount Washington State Park je rugzak is kwijtgeraakt en je bevindt je niet langer. Precies in de vriendelijkste omgeving; Naast de zure kou moet je ook rekening houden met honger, dorst en bedreigende dieren in het wild. Je meest effectieve alternatief is om eersteklas gebruik te maken van de middelen die je ter beschikking hebt en te proberen de woestenij levend te doorbreken.

Winter Survival Download

Winter Survival Download

Downloaden

Winter Survival spel recensie

Heartbeat game kunnen gamers in een meedogenloos bevroren, dor gebied blijven om een charmant verhaal te ontdekken, en ook enkele psychologische gevolgen aanpakken. Spelers zullen het landschap moeten doorzoeken op zoek naar schamele. In de echte survivalgame stijl moet je ongekookte stoffen uit de omgeving oogsten om primaire uitrusting en wapens te maken, en schuilplaatsen bouwen om het hoofd te bieden aan bijtende wind en sneeuwstormen.
Winter Survival gratis

Leef een andere dag

Je zult bovendien te maken krijgen met het gevaar voor begrip en gezond verstand dat op de loer ligt achter de grenzeloze witte leegte. De Winter Survival Gratis heeft de ambitie om spelers een voorproefje te geven van de meedogenloze overlevings en psychologische factoren die van cruciaal belang zullen zijn voor het doorstaan. Het laat je kennismaken met de hoofdpersonages en biedt je een voorproefje van de achtergronden van het verhaal.

Winter Survival Download

De wezens van het park

Winter Survival Download zet gamers neer in een bevroren woestenij rond Mount Washington met de handigste kledingstukken op hun rug en advies om een veilige haven te zoeken in een nabijgelegen grot. De huilende wind en het gegrom van rondsnuffelende wolven zorgen meteen voor de grimmige sfeer terwijl je strijdt tegen de factoren in de werkelijkheid om het verhaal te kunnen vertellen.

Het educatieve programma begeleidt je via basis stealth en beweging die essentieel zijn om dodelijke wolvenhinderlagen te vermijden. Je maakt stap voor stap kennis met andere overlevingsmechanismen, inclusief het kiezen van objecten, het maken en het zorgen voor jezelf. Een deel daarvan heeft te maken met de gezondheidsmeter, die net zo past als games als Green Hell. Alles, van dierengevechten tot uitputting tot zeker te voet op gladde.

Winter Survival Spel

Staatspark Mount Washington

Je moet de barre omstandigheden moedigen, krabbelen om eenvoudigweg een vuur aan te steken en maaltijden te bereiden om je afnemende bestaanskracht te versterken. Je uiteindelijke doel is niet om te gedijen, maar om te verdragen totdat je erachter kunt komen wat er met jou en je vrienden is gebeurd. De beginnende proloog fungeert als een effectieve beginnersvriendelijke academicus en begeleidt spelers via stealth strategieën.

Dit bereidt je voor op de alomtegenwoordige dreiging van wolvenhinderlagen, die onvoorzichtige spelers snel kunnen verzwaren en verdrijven. De verzameling woeste wolven, beren en verschillende, wat we onnatuurlijke wezens zullen noemen, wekt een voortdurend gevoel van angst op, zelfs bij alledaagse taken zoals het kijken naar lege huizen. Gelukkig zijn de inventaris en crafting systemen intuïtief genoeg om snel te selecteren.

Het realistische van dit spel

De sfeervolle muziek en geluidseffecten, waaronder huilende wind of krakende vloerplanken, versterken de post apocalyptische plaatsing op de juiste manier. De stem die optreedt, valt ook op met emotionele, geloofwaardige verzending, waardoor gamers dieper het bevroren, desolate gebied in worden getrokken. Maar er is een complete reparatiemonteur in de sport met de bedoeling dat je planken of stukken stof gebruikt om de cabine te repareren.

Als u dit doet, bent u extra beschermd tegen de elementen en krijgt u gemoedsrust zodat u ‘s nachts extra goed kunt slapen. De beweging voelt bij dit spel goed gepolijst aan, van zeker bewegen tot hurken en springen. Er is een fase waarin u zaken uit uw voorraad in een korte selectie kunt plaatsen die zonder problemen ongelooflijk toegankelijk is met TAB, een soort navigatiewiel. Een beetje meer textuur had in sommige regio’s echter kunnen helpen.

Hoe download en installeer je het Winter Survival spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Winter Survival op pc:

 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 960 4GB VRAM
 • CPU Videokaart: Intel Core i3 3,0 GHz / Ryzen 3xxx
 • HDD-ruimte: 8 GB
 • RAM: 8 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Winter Survival op pc:

 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 1070 6GB VRAM
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20 GHz
 • HDD-ruimte: 8 GB
 • RAM: 16 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.