Builders of Greece Download

0

Builders of Greece Download is een stadsmanagementspel waarmee je je strategische en economische meesterschap kunt tonen. Als je helemaal hier bent gekomen, dan is de genade van de goden met ons. Laat uw bouwers en ambachtslieden prachtige bouwwerken en monumenten in uw naam bouwen. Laat je stad zich tot voorbij de horizon uitbreiden en laat het woord van zijn pracht de verste uithoeken van dit land bereiken.

Builders of Greece Download

Builders of Greece Download

Downloaden

Builders of Greece spel recensie

De première van het strategiespel Builders of Greece Gratis wordt in het derde kwartaal van het jaar verwacht, maar het blijkt dat we de game daarvoor al gratis kunnen uitproberen. De studio’s die verantwoordelijk zijn voor het project, CreativeForge Games en Strategy Labs, hebben een playtest aangekondigd genaamd Builders of Greece: Prologue, een productie die is bedoeld als een gratis introductie tot het spel.

Builders of Greece gratis

Geweldige strategietitel

Geïnteresseerden kunnen naar het tabblad Builders of Greece op Steam gaan en in de sectie Join Builders of Greece Playtest de optie Toegang aanvragen gebruiken. Het is de bedoeling van de ontwikkelaars om zoveel mogelijk mensen aan de test toe te laten, zodat de meeste geïnteresseerde partijen zouden moeten kunnen spelen. Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze tests precies zullen plaatsvinden.

De verwachting is dat deze in de nabije toekomst zullen worden georganiseerd. Als je om de een of andere reden de tests mist, hoef je niet lang te wachten op de kans om de game te bekijken, want Builders of Greece: Prologue zal naar verwachting kort na voltooiing debuteren. Bedenk dat Builders of Greece een strategiespel voor stedenbouwers is, waarin we zorg dragen voor het bouwen van steden in het oude Griekenland.

Builders of Greece downloaden

In de groeiende stad

Hier ontmoet de uitdaging de charme. Ga op in een wereld die doet denken aan de gouden eeuw van de Griekse stadstaten. Je bent niet alleen maar bouwstenen; Je bent geschiedenis aan het schrijven. Creëer ontzagwekkende structuren en neem een aantal serieuze, wereldveranderende beslissingen aan. Transformeer je Polis in het gesprek van de antieke wereld. Zes maanden zijn, ook al zijn ze heel snel voorbijgevlogen, veel tijd.

En dus is het tijd voor een nieuwe belangrijke mijlpaal! Hoewel de versie in de eerste plaats diende als een uitgebreide tutorial om de fundamentele werking van het spel uit te leggen, bevindt de komende proloog zich op een heel ander niveau en biedt meer inhoud en diepgang. Nieuwe gebouwen, coole functies, willekeurige gebeurtenissen of meer management- en besluitvormingselementen zijn slechts om te beginnen!

Builders of Greece PC spel

Mechaniek voor het bouwen van steden

Bovendien is de Proloog gebaseerd op een scenario dat lijkt op de scenario’s die je in de volledige game tegenkomt. zodat je een voorproefje krijgt van de uitdagingen die Builders of Greece Downloaden in de toekomst zal bieden. Natuurlijk is dit nog steeds slechts een vervanging voor het enorme avontuur dat ons te wachten staat na de release van de game, dat veel uitgebreider en complexer zal zijn, maar we weten zeker dat je het idee begrijpt?

Hoewel we erg blij zijn met Prologue zoals het nu is, weten we dat er nog steeds ruimte is voor verbetering. Daarom hebben we jullie hulp nodig, allemaal! Word onze tester, bouw je eigen oude stad en deel je waardevolle feedback over de Prologue Playtest versie!

De bevolking neemt toe

Builders of Greece is een stadsmanagementspel. Eén waarmee u ook uw strategische en economische meesterschap kunt tonen. Laat je bouwers en ambachtslieden verbazingwekkende bouwwerken en monumenten in jouw naam bouwen. Zorg goed voor de behoeften van uw trouwe onderdaan. Terwijl je je heerschappij uitbreidt met hard werken, politiek, winstgevende handelsverbindingen of zelfs oorlog.

Wat uzelf betreft, kijk goed naar alle nuances van de planning. Krijg te maken met talloze gevarieerde tests, onverwachte gebeurtenissen en veelbelovende kansen. Zo kun je je stad tot voorbij de horizon laten uitbreiden en het woord van haar pracht tot in de verste uithoeken van dit land laten doordringen. Builders of Greece geeft je de kans getuige te zijn van de grootsheid van de Helleense metropolen vóór de tijd van de Romeinse veroveringen.

Hoe download en installeer je het spel Builders of Greece op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Builders of Greece op pc:

 • Grafische kaart: Radeon R9 200-serie / Nvidia GeForce GTX 660
 • CPU Videokaart: Intel Core i3 530 2,93 GHz
 • HDD-ruimte: 25 GB
 • RAM: 4 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 7/8/10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Builders of Greece op pc:

 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20 GHz
 • HDD-ruimte: 25 GB
 • RAM: 4 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 7/8/10 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.