Pacific Drive Download

0

Samen en omgezet in een online game is het resultaat waarschijnlijk Pacific Drive Download in het minst een afgeleide is. Pacific Drive’s bovennatuurlijke draai aan survival rogue likes geeft de stijl een nieuwe verflaag, en Kepler Interactive kreeg toegang tot een preview-build van de game om te laten zien waar het allemaal om draait. Na drie verhaalmissies van ongeveer vier uur kunnen we gelukkig zeggen dat we zin hebben in meer.

Pacific Drive Download

Pacific Drive Download

Downloaden

Pacific Drive game recensie

Pacific Drive is soms angstaanjagend, cryptisch of zelfs angstaanjagend, maar het is ook relaxed, gemakkelijk te begrijpen en gevuld met lichtzinnigheid. Al in de eerste paar momenten laat de demo zien hoe Pacific Drive Gratis een meester is over beide werelden, zoals de openingstitels de Olympische Uitsluitingszone van de sport beschrijven, een gebied op het Olympisch Schiereiland van Washington waar de regering radioactieve beoordelingen heeft uitgevoerd.
Pacific Drive gratis

Jouw wielen op de weg

De game plaatst spelers achter het stuur voor een zonnige kracht in een rustige straat in Washington die grimmig, donker en somber begon te worden. Na een paar stoten en schrammen en een struikelblok met een buitenaards portaal, waardoor de deelnemer voor de tweede keer geen reis meer hoeft te maken, komen ze terecht in het bezit van een verpletterde stationwagen met een kapotte koplamp in een rottende schuur.
Pacific Drive Downloaden

De zetel van de drijvende kracht

Pacific Drive laat zien dat het iets extra’s wil doen met automechanica dan andere videogames, waarbij het schakelen tussen parkeren en kracht nodig is, ruitenwissers die wel bereikbaar zijn en zelfs de noodzaak om het belangrijkste te draaien om het contact te starten. Sommige van deze systemen leken in het begin overbodig en moeilijk aan te passen, maar zodra de Zone de speellocatie begon in te slikken en tegelijk met de auto te friemelen.

Oppy en Tobias over de radio te kletsen, wat het toneel vormt voor het belangrijkste verhaal van Pacific Drive. Blijkbaar is die antieke stationwagen veel meer dan het lijkt, want Oppy en Tobias lijken erbij betrokken dat de nieuwe vriend waarschijnlijk een overblijfsel is. Wat een Remnant precies is, blijft een thriller, maar de deelnemer wordt gewaarschuwd dat hij vatbaar is voor motiefwaanzin tegenover degene met wie hij zich verbindt.
Pacific Drive Download

Van de buitenwereld

Wanneer de overweldigde stationwagon krakend de winkel binnenrijdt, biedt Pacific Drive Download zijn eerste hoofddoel: deze junker opknappen. Een sterk deel van Pacific Drive is gespecialiseerd in het echt rijden op de stationwagen in de carrosseriezaak, waarbij hoogwaardige zorg wordt besteed aan het oplappen van de deuropeningen en het er geweldig uit laten zien, de zijpanelen worden opgeknapt en versterkt.

Uiteindelijk moeten spelers merken dat ze zich grote zorgen maken over hun of haar slechte stationwagon, nu nauwelijks minder smerig en naar alle waarschijnlijkheid tot ergernis van Oppy en Tobias. Het belangrijkste doel van het spel is om de Zone te verlaten, maar dit kan het eenvoudigst worden bereikt door het bovennatuurlijke onbekende te betreden om hulpbronnen te verzamelen en ervoor te zorgen dat de stationwagen de grootste barrières van de Zone kan overwinnen.

Het Pacifische noordwesten

Elke run in de preview begint zich te ontwikkelen bij de roestige vintage carrosserie, waar spelers hun volgende route kunnen plannen op een kaart vol vertakkende wegen die groter worden naarmate ze worden verkend. Maar wat zich feitelijk in de Zone afspeelde, werd de grootste verrassing van de game en waar Pacific Drive zowel qua gameplay als qua verhaal zijn stempel drukt.

Hoe download en installeer je het Pacific Drive spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Pacific Drive op pc:

 • Grafische kaart: Nvidia GTX 1060 6GB
 • CPU Videokaart: Intel Core i5 8600
 • HDD-ruimte: 55 GB
 • RAM: 16 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Pacific Drive op pc:

 • Grafische kaart: GeForce RTX 2060 Super / Radeon RX 5700 XT
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-8600
 • HDD-ruimte: 55 GB
 • RAM: 16 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.