Baldurs Gate 3 Downloaden PC

0

Baldurs Gate 3 gratis zal de vervanging zijn van de oude Infinity Engine-spellen die we ons zo liefdevol herinneren. Je verzamelt je bijeenkomst voordat je verder wandelt, totaal met hedendaagse contacten als volledig stemacteerde personages. Larian Studios past de tafelbladregels van Dungeons and Dragons aan voor de volgende RPG en het lijkt erop! Alsof ze een aantal innovatieve vrijheden hebben genomen om een interpretatie van de D&D te maken! Ervaring met pc zoals ze deden met Divinity Original Sin 2. Larian pronkt met steeds meer interactiviteit naarmate we dichter bij vroege toegang tot verzending komen. Hier is alles wat we weten, afhankelijk van wat ze tot nu toe hebben gedeeld.

Baldurs Gate 3

Baldurs Gate 3 Spel

Downloaden
 

Belangrijke veldslagen

De game volgt een ander verhaal dat zich afspeelt in de huidige tijd van de Forgotten Realms. De psyche flayers hebben ontdekt hoe ze zendingen kunnen maken die hen in staat stellen tussen universums te gaan, en nu vallen ze aan. Larian heeft aangegeven dat het verhaal verschillende vliegtuigen kan bezoeken of zelfs de Underdark. Het personage van de speler en de belangrijkste sidekicks zijn volledig besmet met een parasitaire beginneling! Daarna zouden ze in mind flayers moeten veranderen, maar om onbekende redenen werkt de cyclus niet zoals gewoonlijk. Een van de belangrijkste missies, op dat moment, is Baldurs Gate 3 spel om meer gegevens over de jonge vogels te ontdekken en ze te elimineren.

Ondanks het feit dat de bijeenkomst niet alle kenmerken heeft om in mind flayers te veranderen, heeft de prille toch impact. Je kunt geesten met anderen verbinden met jonge vogels en een aantal verschillende voordelen behalen. Hoe meer u uw capaciteit echter gebruikt, hoe eenvoudiger u controle zult hebben wanneer u zich over een andere psyche flayer heen bevindt. De hersenkrakers zijn een oude en angstaanjagende kracht in het universum van Dungeon Defenders II. Ze leven in het Underdark en hebben ongelooflijke psionische capaciteiten. Je kunt echter andere bewuste wezens met de geest beheersen en graag profiteren van hun grote hersenen als voedsel. Ze houden gewoonlijk gevangenen om hun offer te brengen en als een nuttige versnapering in te vullen.

Karakter’s klasse, ras, geslacht en vaardigheden

De hersenkrakers hebben het mysterie van nautiloidea herontdekt, onthult Larian-bedenker Swen Vincke gratis aan PC Game Baldurs Gate 3. Dat zijn grote problemen! Voor het geval je de D & D-legende kent! Met name Volo’s Guide, je zult je realiseren dat ze vroeger het astrale vlak bestuurden! Ze verloren alles en moesten vluchten naar de Underdark, anders zouden ze worden uitgeschakeld door een ander buitenstaandersras, de githyanki.

Ze moeten hun rijk herstellen, dus we zien de hersenvlammen een stad aanvallen met een nautaloïde! Zodat u zich kunt voorstellen wat er kan gebeuren. Het is in ieder geval niet wat u verwacht! Als ze de githyanki bespreken, lichten ze opvallend op. In het openingsfilmpje proberen ze het binnendringen van de hersenkraker te stoppen en verschijnen ze op het hoofd van rode mythische beesten om de nautaloïden uit de lucht te blazen. Een van je eerste potentiële collega’s is een githyanki, en je kunt een githyanki-personage maken.

Een soort virtuele kerker-meester

In overeenstemming met het arrangement is het een RPG waarin je een bijeenkomst van heiligen bestuurt met hun eigen ervaringen en inspiraties. Net als Original Sin 2 heb je de mogelijkheid om een ​​goed karakter te kiezen! Die hebben een unieke basis en unieke strikken, net als er een maken zonder enige voorbereiding. Deze keer worden startpunttekens eveneens aan een klasse gekoppeld. Vincke zegt dat de game krachtig door frameworks zal worden aangedreven en dat Larian zijn eigen D & D-aangedreven regelset zal maken.

We zullen consistent blijven met onze basis, dus we zullen spelers een heleboel frameworks en enorm veel kantoor geven om deze frameworks te gebruiken! Probeer te bereiken wat u moet doen op basis van uw eigen ervaring en de ervaring van uw bijeenkomst. Dat zal niet veranderen; dat is het centrum van wat we doen. Toch zal er op dat moment een begrip zijn van D & D. Stel dat u de centrale richtlijnen port, we hebben het geprobeerd!

Reacties en acties voor spelers

Gevechten lijken veel intuïtiever te zijn dan in Baldurs Gate 3 gratis. Je kunt je laars verwijderen en naar een tegenstander gooien, vuurpotten neerhalen, de grond verpulveren! Zodat je onder vijanden kunt kruipen, omhoog kunt gaan en daarna opstapjes kunt breken. Je bent niet te volgen, er gebeurde veel in de demo. Anticipeer erop dat gevechten over het algemeen meer verticaal moeten zijn. Je zou je officier naar de dakspanten kunnen sturen om een ​​opperhoofd te laten vallen terwijl je buitenbeentje door bepaalde graven sluipt. Buiten de strijd kun je de turn-samen-modus afdwingen met betrekking tot! Wat handig zou moeten blijken te zijn als je in de buurt sluipt en moet uitkijken voor de ontwikkeling van wachters. Het is ook mogelijk dat iets progressief gebeurt terwijl andere dingen beurtelings gebeuren. In multiplayer kan je partner winkelen terwijl je vecht.

Baldur’s Gate en zijn ontwikkeling Tales of the Sword Coast werden in het laatste deel van de jaren 90 met veel lof beloond! Het verplaatsen van de onverbiddelijk oude alsof classificatie van games naar nieuwe rubrieken. Niet exclusief was de realiteit van de game op dat moment enorm! Volgepakt met een breed scala aan missies en personages die leven toevoegen aan de Forgotten Realms. Presenteerde de strategische respijt een component waarmee spelers tijdens de strijd kunnen stoppen om hun beste acties te plannen! Ongeacht of dat het voorbereiden van een spreuk was of het verhuizen naar een hoger gebied. Het hielp problemen tussen aanhoudende strijd en turn-based strijd te overwinnen, vertelde game-ontwerper James Ohlen van Baldurs Gate 3 in 2018 aan Eurogamer.

Baldurs Gate 3 Trailer

 

Grote keuze aan opties

Dit element is gebruikt in een breed scala aan RPG’s sinds de downloaden Baldurs Gate 3 het presenteerde! Vergelijkbaar met Pillars of Eternity en Genshin Impact, en geeft deze games een sfeer die meer lijkt op de gebruikelijke tafelmodel RPG’s! Waar spelers de tijd krijgen om hun bewegingen te begrijpen tijdens de strijd, is er toch een behoorlijk gevoel van stroom. Het ziet er tegenwoordig misschien niet zo veel uit, maar de aanpassingsalternatieven. Voortdurende interactie die je in deze playthrough van de aftrap van de game aantreft, zijn dingen die over het algemeen niet zijn veranderd in de lange tijd sinds de aflevering van de game.

Vrijwel hetzelfde als in D&D, er zijn echt geen juiste keuzes, gewoon verschillende! Ondanks het feit dat ze een aanzienlijke invloed kunnen hebben op wat er met je personage gebeurt en waar je terechtkomt. Gebruik bijvoorbeeld de jonge Mind Flayer die steeds vaker in een deel van de hoofden van de personages wordt geplant! Meer zal die karakters vager en duisterder maken, ondanks het feit dat het prille alternatief vaak een eenvoudige uitweg is.

Uitbreiding van een oorlogsspel

Deze consistente beslissingen werden geïntroduceerd bij kijkers van de lopende interactiedemo die de mogelijkheid hadden om een ​​stem uit te brengen en te kiezen wat Swen Vincke deed! Ongeacht of het was naar welk gebied hij duwde of hoe hij dichterbij kwam en reageerde op verschillende karakters. In wezen trollen, voordat ze diep de aarde ingaan om de Underdark te ontdekken. Het is echt verbazingwekkend om elk van die alternatieven en de verschillende manieren te zien waarop spelers naar een willekeurige omstandigheid in Baldurs Gate 3 kunnen bewegen. Er zijn eindeloze manieren waarop deze kleine verhalen in het grotere verhaal uitkomen! Dus verschillende manieren om te nemen en personages om te ontmoeten, te ontwijken of uit te voeren, eindeloze mysteries om te onthullen of te negeren.

Baldurs Gate 3

Baldurs Gate 3 Spel

Downloaden

Spel Baldurs Gate 3 Systeemeisen :

Baldurs Gate 3 gratis systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel i5-4690 / AMD FX 4350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 70 GB

Baldurs Gate 3 Gratis Aanbevolen vereisten

CPU: Intel i7 4770k / AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GTX 1060 6GB / AMD RX580
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 70 GB

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.