Genshin Impact Downloaden spel

1

Nabootsing van identiteit is de meest oprechte vorm van bewondering, en de aankomende titel van ontwerper Mihoyo is ongeveer net zo complimenten als games komen. In 2019 maakte Spel Genshin Impact een sprong in de computerspelwereld met een onthulling die een uitgebreide open wereld activiteit RPG onthulde! Krachtig opgewekt door Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Dit wil niet zeggen dat het niettemin een bescheiden knock-off is. Daarom bevat Genshin Impact verschillende speciale doorlopende interactiekaders en betoverende verhaalbeats om het te scheiden van Zelda en andere open-wereld RPG’s. Het heeft voor een groot deel een paar plooien, maar Genshin Impact straalt een verbazingwekkende mate van zuiverheid uit, waardoor het gemakkelijk te krijgen en te spelen is. Genshin Impact is onlangs uit een gesloten bètatest en met een Play-verzendboek voor de nabije toekomst een pc-game die je op je radar moet houden.

Genshin Impact

Genshin Impact PC Spel

Downloaden
 

Geweldige open wereld RPG

Volgt een tweeling die in een duistere wereld is geworpen na een twist met een overdreven controle over de halfgodin. Je selecteert een legende om de ervaring te starten, en na wat verhaaltrucjes raak je geïsoleerd van je verwanten. Je brengt de rest van het spel door in het nieuwe universum van Teyvat, terwijl je op zoek gaat naar je verwanten en tijdens de excursie verschillende legendes ontmoet.

Door een raamwerk te verzamelen, wordt het snel gescheiden van The Legend of Zelda Breath of the Wild en andere open wereld RPG’s. Selecteer effectief nieuwe speelbare personages in je verzameling terwijl je door het verhaal vordert, en elk van hen heeft uitzonderlijke aanvalsstijlen en capaciteiten. Er is zeker enige dekking: een mes dat heiligen gebruikt, heeft bijvoorbeeld uitzonderlijke aanvalsbewegingen. Ze hebben echter allemaal een vergelijkbare gevechtsinput en zijn praktisch vergelijkbaar.

Ga door het verhaal

Downloaden Genshin Impact pronkt met een breed en genuanceerd natuurlijk raamwerk, dat is verbonden met het feestraamwerk van de game. Elk personage heeft een bepaalde basisvoorliefde, of het nu gaat om lucht, vuur, water, bliksem of ijs. Ondanks hun standaard schermutselingscombo en substantiële aanval! Daarom heeft elk personage een buitengewone, expliciete aanval op componenten, gebonden aan een korte chill-off-check. Deze specials bevatten automatisch afleidende vitaliteitsschilden. Intense tegenposities, spiraalvormige mesontwikkelingen, ongecompliceerde betoverende inslagen en gebied van inslagaanvallen. Krachtig gebruik van deze basisaanvallen is van cruciaal belang, aangezien de meeste vijanden hun eigen partijdigheidsaanvallen hebben! Tekortkomingen die hen extreem maken om te beheren als ze alleen maar schermutselingen gebruiken.

Naast het feit dat Genshin Impact spel essentiële betovering in zijn strijd versmelten, koppelt het spel ook status-impact aan deze frameworks. Het resultaat is een verbazingwekkende bewonderenswaardig diepgang die bijdraagt ​​aan de test. Elke basisaanval kwelt zijn doel met een statusimpact, net als de basisschade van de aanval zelf. Brandaanvallen, bijvoorbeeld, laten slachtoffers een paar seconden lang na de onderliggende aanval opraken. IJs valt de ontwikkelingen van gematigde tegenstanders aan.

 

Buiten de personages

Wanneer er een status is ingesteld op het doel, wordt de vijand hulpeloos bij extra basisaanvallen die een kettingreactie veroorzaken. Dit is bijvoorbeeld het ding dat de strijd van Genshin Effect echt intrigerend maakt. Een doorweekt doelwit bevriest sterk wanneer het wordt geraakt door een ijsaanval. Een tegenstander die afkoelt door een ijsaanval wordt bedrogen wanneer hij door de bliksem wordt geraakt, waardoor zijn bewaker wordt verwoest en aanzienlijke schade wordt toegebracht om doelen te naderen. Evenzo is er een enorm aantal mixen om mee te spelen terwijl je speelt! De gelukkig enorme lijst met personages houdt in dat je zoveel kunt testen als je de wereld onderzoekt.

Normaal gesproken bevindt een ervaring zich in dezelfde klasse als de wereld die u onderzoekt. Genshin Impact gratis bevat een enorme, kruipende open wereld die wordt ingedrukt met vijanden om te vechten! Fortuinen om te ontdekken, gevangenissen om aan te vallen en statuten om te beklimmen. Net als in Breath of the Wild is het klimmen van Genshin Impact schrikbarend open. De meeste oppervlakken kunnen schaal zijn, als je het uithoudingsvermogen hebt om je stijging te voltooien. Net als in Breath of the Wild geeft Genshin Impact je een lichtgewicht flyer om je drop-snelheid te vertragen, net als vleugels, voor deze situatie.

Tal van magische aanvallen

Deze vleugels kunnen worden gebruikt om luchtstromen te besturen, in verwijderde stadia te komen, in totaal kleiner dan verwachte spellen en puzzels te verlichten. Met andere woorden, de uitloopvleugels verslinden het uithoudingsvermogen tijdens gebruik! Er is een limiet voor hoe ver of lang je kunt zweven voordat je uit de lucht tuimelt. Hoe het ook zij, vanwege zowel het vrij klimmen als het beschikbare skimmen! Bovendien heeft Genshin Impact een fenomenaal gevoel van verticaliteit. Stimuleert je om zoveel mogelijk te onderzoeken. De wereldgids zit echter vol met bevoorrechte inzichten en fortuinen om te ontdekken.

Je kunt bijvoorbeeld de beperkingen van je uithoudingsvermogen uitbreiden door mystieke tranen te vinden en te geven aan sculpturen van godinnen. Deze relikwieën zijn bedekt over de gids, vaak op verhoogde plekken die verwachten dat je luchtstromen berijdt of een raadsel doorgrondt. Griezelige sprites drijven over toeristische plekken en sporen je aan om ze te achtervolgen over het veld dat ze bezitten voor spaarpotbeloningen. Het is duidelijk dat overal ter wereld gevangenissen worden gesmeten, die vol zitten met beesten om te doden en raadsels om te verlichten. Met het gratis kookraamwerk van Genshin Impact kunt u etenswaren consolideren, afhankelijk van plannen die u vastlegt om maaltijden te bereiden die herstellen of kortstondig helpen.

Genshin Impact TrailerVerzamelen van de personages en upgrades

Evenzo verder naar het meest fascinerende stuk van Downloaden gratis  Genshin Impact, het strijdkader. Draaien rond essentiële controles van een typische aanval, natuurlijke aanval die pittig vuur of aanval kan zijn, solide basisaanval en ontwijken. Accentuering bij het terugkeren naar de essentie! Daarna is er een scala aan manieren tussen personages met betrekking tot hoe dit invult, aangezien elk een onderdeel en wapen wordt benoemd.

Niet alleen dat, componenten hebben voorkeuren in specifieke omstandigheden. Als een vijand bijvoorbeeld nat is, zal een aanval van een ijscomponent hem bevriezen, of een elektrische zal ook dichtbij vijanden verdoven. Wees echter voorzichtig, het is een tweevoudig scherp mes. Met andere woorden, deze componenten zijn ook voor u van belang. Ondanks dat je een borrel organiseert! Je speelt echter gewoon om de beurt als elk personage, maar je kunt tijdens het vechten tussen hen ruilen. Het is een schande dat de bijeenkomst niet samen strijdt, maar het hard en snel organiseren van de bijeenkomst tijdens het onderzoeken kan problemen veroorzaken.

Vaardigheidspunten, missies, uitrusting

Naast de personages die je wint in de verhaalmodus, is er een loterij om verschillende personages te vergroten in een kader zoals in Fortnite. In wezen draaien rond ongebruikelijke dingen die je in het spel tegenkomt. Vreemd genoeg bouwen personages echter geen levels door middel van gevechten. Ervaring zit vervat in handleidingen die normaal gesproken in spaarpotten worden aangetroffen door ritten te beëindigen. Dit kan één ding veranderen, maar er zijn gemengde emoties over. Over het algemeen zijn de handleidingen allesbehalve moeilijk te verkrijgen! Daarna kunt u enigszins verbijsterd zijn, omdat het wat langer duurt om verder te gaan. In ieder geval is de strijd echt aangenaam en het weerbarstige vermogen van de aarde geeft het een solide voorsprong die je niet in veel games ziet.

Met Paimon ren je over een ridder heen en begin je aan de ervaring om te onderzoeken waarom de pariteit van betovering in deze wereld verandert. Het is een charmante start en we hebben langzamerhand een strategische afstand gehandhaafd om er in de bèta veel in vooruit te gaan! Aangezien de vooruitgang niet zal worden voortgezet, is het echter moeilijk om stand te houden. Bijvoorbeeld vooral omdat de personages zulke onmiskenbare en grappige personages hebben.

Elk stukje van je avontuur

Ondanks het feit dat dit wordt geholpen door het verhaal dat wordt verspreid door een Adventure Rank. Wat betekent dat delen van het verhaal zich achter een specifieke positie bevinden. Het is voldoende eenvoudig om deze positie te verbeteren door zijmissies te voltooien, te onderzoeken en kisten te openen. Waar dit enkelen misschien teleurstelt, is het acceptabel omdat het u dwingt om uit te gaan. Onderzoek het territorium per stuk in plaats van je voortdurend op het verhaal te richten. Bovendien werken het grootste deel van de zijreizen uitstekend om extra diepgang in de wereld en de personages op te bouwen, zodat het hoofdverhaal wordt aangevuld.

Genshin Impact

Genshin Impact Downloaden

Downloaden

Spel Genshin Impact Systeemeisen :

Genshin Impact spel Aanbevolen configuratie

Besturingssysteem: Windows 7 SP1 64-bits, Windows 8.1 64-bits of Windows 10 64-bits
Processor: Intel Core i7-equivalent of hoger
Geheugen: 16 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
Opslagruimte: 30 GB

Genshin Impact spel Minimale configuratie

Besturingssysteem: Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 of gelijkwaardig
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 1030
Opslagruimte: 30 GB

 

 

  • Gratis Genshin Impact
  • Downloaden Genshin Impact
  • Genshin Impact Spel
  • Spel Gratis Genshin Impact
  • PC downloaden Genshin Impact
Leave A Reply

Your email address will not be published.