Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden

0

In Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden het geweldige RPG veld! In de hoop Skyrim en de andere topspelers van de tijd te verdrijven. Het had zijn onaangename kanten, natuurlijk, maar voor een vers uit de doos nieuwe groep die het basisspel in een spic opbouwt! Span-wereld Amalur was echt geïntrigeerd door zijn diepgaande legende. In de tussentijd, terug in de niet-gokwereld, plannen voor een algehele Amalur MMO!

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden

Downloaden
 Frisse mechanica en nieuwe ideeën

Alles van dat vorige spel is hersteld in Re-Reckoning, dit is een vergelijkbare zorgvuldige levering die in 2012 in de winkels kwam. Alles in die zin is essentieel, omdat het alle pre-request-beloningen en DLC bevat! Onder hen een volledige versterking die bedoeld was om eruit te zien als Commander Shepard van Mass Effect. Electronic Arts deelde de eerste levering uit, daarna de hybride!

Ondanks dat het ongeveer 10 jaar oud is, voelt Kingdoms of Amalur Re-Reckoning spel actueel, zoals het spelen van een reguliere MMO in het ontwerp voor één speler. Toegegeven, er is gewoon zoveel dat mogelijk zou moeten zijn voor een oud spel op de lange termijn zonder het volledig te vernietigen en zonder enige voorbereiding te beginnen! Het spel ondermijnt ongetwijfeld geen griezelige valleien.

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden

In de annalen van de geschiedenis

Van meet af aan onderscheidt de game zich uiterlijk niet zo heel opmerkelijk van zijn antecedent, de personagemodellen! Activiteiten en situaties lijken allemaal verbazingwekkend veel op de eerste ronde. Naast elkaar kan men in ieder geval echt de verwarrende subtiliteiten observeren die de verschillende zones hier in Re-Reckoning vulden. De game houdt ook tijdens de hele ervaring een sterke 60 behuizingen voor elke seconde vast.

In één zone bewoog het personage van de speler tijdens een gevecht abrupt het dak van een grot in. Daarboven onophoudelijk kwaad berokkenen en uiteindelijk zijn overlijden oproepen. Deze eenzaamheid gebeurde één keer in één gebied, het is allesbehalve een alomtegenwoordige bug die alle mogelijke middelen gebruikt, maar het is nog steeds te verbijsterend tijdens een lange vergadering.

Speelt zich af in een rijke fantasiewereld

Wat de eerste game zo geweldig maakte, was het dynamische gevechtsraamwerk, en dat is hier volkomen smetteloos. Spelers kunnen kiezen tussen messen, betoveringsstaven, messen! Buitengewone tonfa-achtige wapens met dubbele bladen genaamd Faeblades, meestal afhankelijk van het soort personage dat wordt geconstrueerd. De individuen die de Might-capaciteitsboom vullen, zullen neigen naar de zwaardere sleden en zwaarden in de wapenopslag.

Hoewel de menu’s en interface acht jaar geleden misschien toereikend waren, voelen ze zich tegenwoordig ongemakkelijk en onredelijk. Voorraadadministratie iets waar je heel veel dankbaarheid voor zult doen voor de herhaling bij! Die u stapels nieuwe apparaten verzamelt, loopt voortdurend vast bij het sluiten van een menu, alleen maar om een ​​ander te moeten openen. Zelfs om zoiets basaals te bereiken als het selecteren van een essentieel en hulpwapen.

Fantasy Town Rules

Alles bij elkaar genomen, is er een grote wereld om te onderzoeken met een herkenbare maar toch nieuwe interpretatie van een droom in oude stijl. Terwijl een groot deel van de personages een echt conventionele droomlook heeft en de omstandigheden hun leeftijd wat betreft dikte kunnen laten zien! Elk territorium van de gids pronkt met een aantal werkelijk intrigerende en buitengewone gebiedsplannen.

Kenmerken van macht

Het fundamentele verhaal van Amalur omvat niet de uitrekkende manieren van, state, Mass Effect 2 of The Witcher 3! Wat het nodig heeft, het aanpassingsvermogen van zijn rekeningen, compenseert Amalur door het enorme aantal activiteiten. Inderdaad, zelfs voordat je in de twee DLC-uitbreidingen komt die worden onthouden voor Re-Reckoning. Er is een opmerkelijke mate van zijmissies, groepsverhalen en ondergeschikte ervaringen.

Het kostte me meer dan 40 uur om bij de aftiteling te komen, waarvan het primaire verhaalstuk over het algemeen vervulde! Ongeacht een paar vermoeide banaliteiten en veel elfde-uurwerk. Zeker niet om te genieten van de sfeer na de eerste tien uur of zo. In het geval dat u elke nederzetting bezocht, beheerde u elke groep! Erkende elke eis die in jouw richting kwam, en je zou waarschijnlijk meer dan 100 uur voordat je alles wist.

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden

Nieuwe bepantsering en wapens

In het geval dat je het op prijs stelt om in de legende van de realiteit van een game te springen, is er beloning om te koesteren in Kingdoms of Amalur. Er zijn heel veel lange periodes in de geschiedenis om iets extra’s aan toe te voegen, gemaakt door de bekende droomontwikkelaar R.A. Salvatore, en dat is iets waar de NPC’s over de hele wereld je graag een oefening over geven. Hoewel het alternatief om achteloos in zo’n duidelijke .

Er is een lange weg te gaan met de kans die je nodig hebt, maar vaak leken het tijdens de missie op personages! Waren gewoon kokhalzend compositie en orale kronieken tot een punt waarop mijn ogen begonnen te bedekken, verlangend om weer dingen te snijden. Begrijp me niet verkeerd, het is iets dat de wereld upgradet de eerste keer dat je het hoort of leest. De tweede keer om je heen zal waarschijnlijk niet dat gelijkwaardige gevoel van openbaring hebben.

Groot aantal stijlen

Ongeacht of deze remaster niet veel verder gaat dan de absolute minimumwensen. Echter, terwijl de gedachten en mechanica die spellen maken zoals Red Faction: Guerilla en Burnout! Voel je uitzonderlijk zijn over het algemeen nog steeds buitengewoon voor hen. Bijna alles wat Amalur in zijn tijd deed rondhangen, is de standaardtol geworden voor vrijwel elke RPG die in het vorige decennium is uitgekomen.

Zijn meedogenloze activiteit ondanks alles wat er over het algemeen mee te maken heeft, en er is overvloed te zien en te doen in zijn enorme wereld! Na ongeveer een tijd van vooruitgang en verbeteringen voelt het echter niet langer bijzonder fenomenaal aan. De gespecialiseerde problemen die het heeft, zijn veel minder redelijk. Re-Reckoning is een goed teken van wat de eerste zo ongelooflijk maakte voor zijn tijd, hoe dan ook!

Hoe Kingdoms of Amalur Re-Reckoning PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Kingdoms of Amalur Re-Reckoning

Minimum

 • CPU-SNELHEID: Intel of AMD Dual Core CPU 2,5 GHz
 • RAM: 4 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7, Windows, 8, Windows 10 (64 bit)
 • VIDEOKAART: DirectX 10 AMD- of NVIDIA-kaart op functieniveau met 1 GB VRAM
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 40 GB

Aanbevolen

 • CPU-SNELHEID: Intel of AMD Quad Core CPU 3 GHz
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7, Windows, 8, Windows 10 (64 bit)
 • VIDEOKAART: DirectX 11 AMD- of NVIDIA-kaart op functieniveau met 2 GB VRAM
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 40 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.