Genshin Impact Downloaden

1

Nabootsing van identiteit is de meest oprechte vorm van Genshin Impact Downloaden, en de aankomende titel van ontwerper Mihoyo is ongeveer net zo complimenten als games komen. In 2019 maakte Genshin Impact een sprong in de computerspelwereld met een onthulling die een uitgebreide open wereld activiteit RPG onthulde! Krachtig opgewekt door Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Genshin Impact Downloaden

Genshin Impact Downloaden

Downloaden
 Geweldige open wereld RPG

Volgt een tweeling die in een duistere wereld is geworpen na een twist met een overdreven controle over de halfgodin. Je selecteert een legende om de ervaring te starten, en na wat verhaaltrucjes raak je geïsoleerd van je verwanten. Je brengt de rest van het spel door in het nieuwe universum van Teyvat, terwijl je op zoek gaat naar je verwanten en tijdens de excursie verschillende legendes ontmoet.

Door een raamwerk te verzamelen, wordt het snel gescheiden van The Legend of Zelda Breath of the Wild en andere open wereld RPG’s. Selecteer effectief nieuwe speelbare personages in je verzameling terwijl je door het verhaal vordert, en elk van hen heeft uitzonderlijke aanvalsstijlen en capaciteiten. Er is zeker enige dekking: een mes dat heiligen gebruikt, heeft bijvoorbeeld uitzonderlijke aanvalsbewegingen.

Genshin Impact Downloaden

Ga door het verhaal

Genshin Impact Gratis pronkt met een breed en genuanceerd natuurlijk raamwerk, dat is verbonden met het feestraamwerk van de game. Elk personage heeft een bepaalde basisvoorliefde, of het nu gaat om lucht, vuur, water, bliksem of ijs. Ondanks hun standaard schermutselingscombo en substantiële aanval! Daarom heeft elk personage een buitengewone, expliciete aanval op componenten, gebonden aan een korte chill-off-check.

Naast het feit dat Genshin Impact Downloaden spel essentiële betovering in zijn strijd versmelten, koppelt het spel ook. Status impact aan deze frameworks. Het resultaat is een verbazingwekkende bewonderenswaardig diepgang die bijdraagt ​​aan de test. Elke basisaanval kwelt zijn doel met een statusimpact, net als de basisschade van de aanval zelf. Brandaanvallen, bijvoorbeeld, laten slachtoffers een paar seconden lang na de onderliggende aanval opraken.

Buiten de personages

Een doorweekt doelwit bevriest sterk wanneer het wordt geraakt door een ijsaanval. Een tegenstander die afkoelt door een ijsaanval wordt bedrogen wanneer hij door de bliksem wordt geraakt, waardoor zijn bewaker wordt verwoest en aanzienlijke schade wordt toegebracht om doelen te naderen. Evenzo is er een enorm aantal mixen om mee te spelen terwijl je speelt! De gelukkig enorme lijst met personages houdt in dat je zoveel kunt.

Fortuinen om te ontdekken, gevangenissen om aan te vallen en statuten om te beklimmen. Net als in Breath of the Wild is het klimmen van Genshin Impact schrikbarend open. De meeste oppervlakken kunnen schaal zijn, als je het uithoudingsvermogen hebt om je stijging te voltooien. Net als in Breath of the Wild geeft Genshin Impact je een lichtgewicht flyer om je drop-snelheid te vertragen, net als vleugels, voor deze situatie.

Verzamelen van de personages en upgrades

Evenzo verder naar het meest fascinerende stuk van, het strijdkader. Draaien rond essentiële controles van een typische aanval, natuurlijke aanval die pittig vuur of aanval kan zijn, solide basisaanval en ontwijken. Accentuering bij het terugkeren naar de essentie! Daarna is er een scala aan manieren tussen personages met betrekking tot hoe dit invult, aangezien elk een onderdeel en wapen wordt benoemd.

Niet alleen dat, componenten hebben voorkeuren in specifieke omstandigheden. Als een vijand bijvoorbeeld nat is, zal een aanval van een ijscomponent hem bevriezen, of een elektrische zal ook dichtbij vijanden verdoven. Wees echter voorzichtig, het is een tweevoudig scherp mes. Met andere woorden, deze componenten zijn ook voor u van belang. Ondanks dat je een borrel organiseert! Je speelt echter gewoon om de beurt als elk personage.

Genshin Impact Downloaden

Tal van magische aanvallen

Deze vleugels kunnen worden gebruikt om luchtstromen te besturen, in verwijderde stadia te komen, in totaal kleiner dan verwachte spellen en puzzels te verlichten. Met andere woorden, de uitloopvleugels verslinden het uithoudingsvermogen tijdens gebruik! Er is een limiet voor hoe ver of lang je kunt zweven voordat je uit de lucht tuimelt. Hoe het ook zij, vanwege zowel het vrij klimmen als het beschikbare skimmen!

Je kunt bijvoorbeeld de beperkingen van je uithoudingsvermogen uitbreiden door mystieke tranen te vinden en te geven aan sculpturen van godinnen. Deze relikwieën zijn bedekt over de gids, vaak op verhoogde plekken die verwachten dat je luchtstromen berijdt of een raadsel doorgrondt. Griezelige sprites drijven over toeristische plekken en sporen je aan om ze te achtervolgen over het veld dat ze bezitten voor spaarpotbeloningen.

Vaardigheidspunten

Met Paimon ren je over een ridder heen en begin je aan de ervaring om te onderzoeken waarom de pariteit. Het is een charmante start en we hebben langzamerhand een strategische afstand gehandhaafd om er in de bèta veel in vooruit te gaan! Aangezien de vooruitgang niet zal worden voortgezet, is het echter moeilijk om stand te houden. Bijvoorbeeld vooral omdat de personages zulke onmiskenbare en grappige personages hebben.

Het is voldoende eenvoudig om deze positie te verbeteren door zijmissies te voltooien, te onderzoeken en kisten te openen. Waar dit enkelen misschien teleurstelt, is het acceptabel omdat het u dwingt om uit te gaan. Onderzoek het territorium per stuk in plaats van je voortdurend op het verhaal te richten. Bovendien werken het grootste deel van de zijreizen uitstekend om extra diepgang in de wereld en de personages op te bouwen.

Hoe Genshin Impact PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Genshin Impact Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Genshin Impact

Minimale

 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel Core i5 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 1030
 • Opslagruimte: 30 GB

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1 64-bits, Windows 8.1 64-bits of Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i7-equivalent of hoger
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
 • Opslagruimte: 30 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.