The Witcher 3 Wild Hunt PC Downloaden Spele

1

The Witcher 3 Wild Hunt Dutch PC is het derde deel van erpegowej serie ontwikkeld door Poolse studio CD Projekt RED. Het hoofdpersonage is weer de maakt Geralt. De auteurs opnieuw aanwezig op het verhaal van het maakt Geralt. Dit keer echter, hij heeft geen problemen met het geheugen en het verhaal gaat over de levens en ervaringen maakt – Geralt probeert uit te zoeken geliefden en op zoek naar de titel van de wilde jacht, mythische leger van geesten die rondwaart in het noordelijke Koninkrijk infecteren, slechts sporen van bloed.

The Witcher 3 Wild Hunt Downloaden PC Spele

The Witcher 3 Wild Hunt Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Zoals gebruikelijk zijn de belangrijke rol van de gamewereld en politiek – alle acties van de hoofdpersoon, de gang van zaken beïnvloeden, en elke beslissing consequenties. Het is opmerkelijk dat dit keer de auteurs kozen ervoor te zorgen dat daden en hoofdstukken – De speler heeft dus volledige vrijheid te laten stromen via de site en taken. U kunt te voet, te paard of per boot. De makers mogelijk gemaakt een snelle, automatische beweging. De game wereld van de maakt 3 is veel hoger dan in andere RPG’s (ter vergelijking: ongeveer 20% hoger dan in het Elder Scrolls V: Skyrim en ongeveer 30 maal groter is dan de twee voorgaande hits) – te kruipen het paard duurt 30-40 minuten. Bovendien, wat is het een absolute nieuwheid in deze serie, de in-game wereld beperkt zich niet tot het droge land. Geralt kunt doorkruisen de zee per boot en duik onder het water om hem verborgen items en andere bezienswaardigheden te ontdekken dankzij de vaardigheden van het duiken.


Eén van de belangrijkste vernieuwingen in de maakt 3 jacht monsters. Lokaliseer en verhelp de schepsel Geralt moet haar eigen onderzoek – op zoek naar informatie in boeken, praat met bewoners en de voorbereiding van de passende uitrusting, voor elk van de wezens heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Toegang tot de juiste plek ook zijn sporen achtergelaten door de vijanden. De kans op het vinden van een monster is ook afhankelijk van andere factoren, zoals de tijd van de dag. The Witcher 3 Wild Hunt Spele Downloaden spelers zullen een groter effect op de apparatuur. De auteurs ontwikkelde handwerk, zodat iedereen kan afstellen en wapens maken volgens hun eigen noden. Voor de strijd, maar ook gebruik maken van de tekens en Geralt is crossbow vooral nuttig in gevechten met vliegende tegenstanders. De game bevat ook de mogelijkheid geïntroduceerd om te vechten op een paard.

The Witcher 3 Wild Hunt – Trailer


The Witcher 3 Wild Hunt PC Spele wordt aangedreven door bedrijfseigen motor REDengine 3, dat reeds in de productiefase genereert verbluffende beelden. In tegenstelling tot de gangbare wereldtrends, CD Projekt red besloten niet verwaardigen spelers aangescherpt, grafische beelden, veelbelovend dat de grafische kwaliteit met betrekking tot de materialen die u verstrekt, wordt niet verminderd. Instelling realistische game aangevuld schade, zodat de strijd werden meer spectaculair karakter. REDengine Engine 3 is verrijkt met technologie Umbra 3 Zichtbaarheid oplossing, dat genereert realistische grafische effecten van beschaduwing op de kop.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3.3GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 40 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 4-Core 3.4GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 40 GB

The Witcher 3 Wild Hunt Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.