Buckshot Roulette Download

0

Na de release van itch.Io vorig jaar heeft ontwikkelaar Mike Klumbnika zijn slaperhit Buckshot Roulette Download. En voor de kleinschaligheid is het veel leuker dan verwacht. Met hoe klein het ook is, zal dat een mijl korter overzicht zijn dan normaal, maar hoe dan ook, onderschrijf het eerlijk voor de tag, voornamelijk gebaseerd op de stijlvolle gameplay-loop en de bestemmingsinhoud die naar de game komt, inclusief een complete multiplayer modus .

Buckshot Roulette Download

Buckshot Roulette Download

Downloaden

Buckshot Roulette Spel recensie

Buckshot Roulette Gratis is gebaseerd op het eenvoudige idee van Russisch Roulette, maar dan met een jachtgeweer. Je hebt verblijfs- en blanco rondes in willekeurige volgorde in een jachtgeweer gestoken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om jezelf of je tegenstander neer te schieten. Als je zelf kiest, en het is schoon, krijg je nog een beurt, maar als je jezelf neerschiet met een live ronde of de tegenstander met beide rondevormen, verandert het van beurt.

Buckshot Roulette Download

Enkele gematigde wendingen

Er zijn 3 rondes die je speelt tegen je tegenstander, de Dealer, en in de laatste twee rondes worden gadgets toegevoegd die speciale effecten hebben als ze worden gebruikt, die een andere leuke laag strategie toevoegen. Je kunt je gezondheid terugkrijgen, dubbele schade aanrichten, de moderne kogel in het jachtgeweer controleren, de beurt van een andere man of vrouw stoppen, of zelfs iets bolvormigs uitwerpen dat daarin zit.

Het is een gemakkelijke gameplay-loop, maar het is best wel grappig, en voor de prijs voelt het erg winstgevend. Er is ook een eindeloze modus Double or Nothing die wordt ontgrendeld als je wint, dus zelfs als je de authentieke modus met een einde verslaat, kun je beter presteren. Het internationale waar het eigenlijk omheen is gebouwd, is erg klein, donker en korrelig.

Buckshot Roulette gratis pc

Vernietigd toilet

Ga rechtstreeks naar een kamer met de status van een man op een loopbrug met uitzicht op wat een lidmaatschap lijkt te zijn, en ga dan naar de roulettekamer. Het doet me allemaal denken aan Inscryption zoals het kilometers lang is vormgegeven, maar het is veel lineairder. De Buckshot Roulette Downloaden omgeving die met deze visuele stijl wordt gecreëerd, gecombineerd met de audio, is geweldig en werkt perfect binnen de context van deze recreatie.

Omdat dat een kleiner spel is, zijn er niet veel instellingen om af te wisselen. Je kunt het aantal audio en de talen uitwisselen en de bedieningselementen opnieuw verbinden, maar dat is het eigenlijk wel. Er is geen zestien:10-beslissingshulp, dus er zijn een paar zwarte balken boven en onder, maar er kan controllerondersteuning zijn. Er is geen cloudshop of HDR-hulp, maar bij een game van deze omvang heeft het niet echt beide nodig.

Vóór alles

Dit spel is een factor en klik avontuur met een uniek uitgangspunt. Je hoeft niet eens op een van de WASD toetsen te drukken om niet langer te bewegen, wat je toch overal moest doen. Je krijgt een aantal voorwerpen, maar ze zijn allemaal geclassificeerd, en je kunt nog steeds een van de twee mogelijke acties overwegen, ongeacht hoeveel van deze gadgets je bedient.

Je zult in principe binnen de vijf minuten begrijpen waar deze game voor gaat. Deze sport is zonder twijfel net zo eenvoudig als het aanpakken van de zaak. Je krijgt voorwerpen nadat je de academicus en de jongen bent gepasseerd, laat me je informeren, ze wisselen ALLES af. Voordat u verbruiksartikelen krijgt, is Buckshot Roulette een eenvoudige getallensport waarbij het enige dat telt is dat u de mogelijkheid kent om schone foto’s te maken.

Nadat je ze hebt gekregen

Je kunt er legitiem mee stoppen, omdat de sport erg genereus is met de hoeveelheid hiervan die ze je bieden. Ik zal je laten ontdekken wat elk van de voorwerpen in je persoonlijke leven doet, maar geloof me, niets is leuker dan de Dealer met handboeien aan het bureau vast te binden en tegelijkertijd heel goed te weten dat er twee verblijfsronden in de Buckshot Roulette Download zijn.

Hoe download en installeer je het Buckshot Roulette spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Buckshot Roulette op pc:

 • Geheugen: 2 GB
 • Grafische kaart: ATI FireGL T2-128
 • CPU: Intel Core i3-2340UE
 • Bestandsgrootte: 500 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10

Aanbevolen hardwarevereisten voor Buckshot Roulette op pc:

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: ATI FireGL T2-128
 • CPU: Intel Core i5-12400T
 • Bestandsgrootte: 500 MB
 • Besturingssysteem: Windows 10
Leave A Reply

Your email address will not be published.