Battlefield Hardline Downloaden

0

Battlefield Hardline Downloaden is de eerste tranche van subseries behorend tot de serie van first-person shooters Battlefield. In tegenstelling tot het vorige deel, de belangrijkste rol bij het ontstaan van games zijn toevertrouwd aan de studio bloederige games auteurs ruimte overlevingshorror Dead Space en niet, zoals voordien, het Zweedse team Visceral Games. Battlefield bikkelharde verlaat traditioneel theater van oorlog aan het conflict. 

Battlefield Hardline Downloaden

Battlefield Hardline Downloaden

PC Downloaden Game
Van een ander kaliber

De structuur van het verhaal is geïnspireerd op een televisieserie er is een verdeling in secties vaak ingevuld wendingen. Een omleiding sequenties detective, waarin Nick verzamelt fysieke bewijzen en sporen verdachten. Om criminelen vervolgd arrestatiebevel bijverdienen geld en ervaringspunten inkooporder nodig wapen upgrades. Plattegronden in Battlefield Hardline Gratis zijn kleiner dan in de vorige serie.

Vanwege de ligging van de functie game gedomineerd door stedelijke gebieden Op de Amerikaanse woestijnen. Het spel terug gebruikt in Battlefield 4 Levolution systeem waarmee een hoge mate van aantasting van het milieu, realistisch die het uiterlijk en de vorm van kaarten. De makers van de nieuw ontworpen de artificial intelligence computertegenstanders, zodat het opnieuw passeren de missies kunnen een beetje anders.

Battlefield Hardline Downloaden

De politie strijd met

Voordat je de strijd aangaat, kun je een plek scannen en vijanden, explosieven of alarmsystemen taggen, zodat ze op je radar verschijnen. Het is winstgevend om op afstand een groots plan te formuleren voordat je in de beweging stapt. Als je detectie kunt vermijden, is het heel goed mogelijk om door de maximale regio’s te komen zonder een enkele dodelijke bol af te vuren. Mijn grootste klacht over de gameplay is dat het releasesysteem je speelstijl niet op passende wijze beloont.

De beste manier om je level, dat bepaalt welke wapens en apparaten je tot je beschikking hebt, te verbeteren, is door heimelijk te spelen. Vreemd genoeg ontgrendelt het leren van stealth vaak veel grote, luidruchtige wapens waardoor ik de boel wilde neerschieten. Op dezelfde manier, als je de hele tijd dingen moet schieten, zul je nu niet zo snel nieuwe wapens in handen krijgen, omdat de stealth-speler ze niet nodig heeft.

De speler neemt de rol

En er zijn maar weinig ontgrendelingen die stealth extra spannend maken. Zelfs de Commander-modus is terug, nu de Hacker-modus genoemd, en laat je camera’s kapen, traanbrandstof lanceren en vijanden op de hele kaart ontwrichten. Het is een opmerkelijke manier om proactief te zijn zonder een wapen af ​​te vuren, als dat nu niet jouw probleem is. Als je franchisevermoeidheid voelt, verlichten de nieuwe modi en apparaten dat.

Als je meer kapitaal-B Battlefield nodig hebt, zoals de iconische Conquest-modus en zijn grootschalige voertuiggevechten, zesenzestig gamers en veel wapens en apparaten om vrij te maken, dan vind je die hier. Die auto’s zouden dan mogelijk de aandacht trekken van een zwaarbewapende helikopter, die vanuit beide kanten kogels uitbraakt. Met de juiste oefening verschijnen de gezichtskegels van vijanden onmiddellijk in je minimap.

Hij kan ook extra opdrachten

Volgens de gewoonte van de serie ligt de nadruk op de multiplayer-mode, waarbij de deelnemers de ordehandhavers of criminelen. Multiplayer in Battlefield Hardline Downloaden ontvangen nieuwe varianten in wedstrijdelementen. Tijdens Heist team dieven proberen in te breken in de bank, terwijl de politie proberen hen te stoppen. Blood Money enigszins vergelijkbaar met premisse.

Maar gekenmerkt wordt door een sneller tempo van het spel zet tegenover elkaar twee teams in de strijd om het grote geld. De Rescue arrestatieteams moeten gratis de ontvoerde gijzelaars. In vergelijking met andere originele presenteert mode Hotwire. Dit is een auto-achtervolging de vlucht bandits afhankelijk van de gekozen kant, moet de speler verliest de veiligheidstroepen of verjagen criminelen.

Battlefield Hardline Downloaden

Die een persoonlijke vendetta tegen

Hotwire is de zuivere selectiemodus van Hardline en injecteert een hoop chaos in het 13-12 maanden oude multiplayersysteem van Battlefield. Zie het als een speciaal model van de traditionele capture-and-keep Conquest-modus, maar in plaats van structuren te behouden, moet je bewegende voertuigen manipuleren; als je ze niet snel genoeg onder druk zet, krijg je geen punten. Bestuurder, monteur, Enforcer en professioneel.

Het lijkt op het concept van de film Speed, hoe gegamificeerd dan ook. Wanneer de meest omstreden gevechtsgebieden mobiel zijn, wordt het verloop van de strijd zelf dynamisch en is het moeilijk om de strijd te omzeilen. Een sluipschutter kan zich bijvoorbeeld veilig voelen, gehurkt op een kraan dicht bij de rand van de kaart. Ten tweede kunnen er twee voertuigen weg brullen, vol met boeven die hun aanvalsgeweren afvuren.

Kreeg tegen zijn voormalige

Battlefield extremistisch is ingebed in het heden, zodat de spelers kunnen profiteren van een omvangrijk arsenaal moderne wapens, uitgerust met een breed scala aan tactische accessoires. De game is ook aanwezig wapen, die geen gebruik maakt van de reguliere leger, bijvoorbeeld. Stroomstootwapens, obrzyny of politie wapenstokken. U kunt ook gebruik maken van een verscheidenheid aan gadgets, Tirol of kabels met haken.

Evenals bij vorige versies en ook in Battlefield bikkelharde vinden we een heleboel verschillende voertuigen. Spelers kunnen de helikopters, politiewagens, special forces combat voertuigen, boten en auto’s en motorfietsen burgerslachtoffers. Daarnaast kunnen spelers kunnen spelen in de traditionele modes Team Deathmatch. De basis van de strijd multiplayer is een samenwerking tussen teamleden die de vier klassen.

Hoe Battlefield Hardline PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Battlefield Hardline Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Battlefield Hardline

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-2100T 2,5 GHz / AMD Athlon II X2 240+
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5770 1024 MB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 60 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9500 2,83 GHz / AMD Phenom II X6 1045T
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 60 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.