Ori and the Blind Forest Downloaden

0

Ori and the Blind Forest Downloaden is een tweedimensionale platform game met RPG-elementen, die door de fabrikant. Een onafhankelijke studio maan. De makers van de titel geïnspireerd door klassieke konsolowymi games zoals Super legendarische Metroid en een link naar het verleden en de esthetiek van de Moon Studio. Het spel is geëvolueerd in meer dan vier jaar dat de makers niet alleen bereid de geanimeerde graphic design.

Ori and the Blind Forest Downloaden

Ori and the Blind Forest Downloaden

PC Downloaden Game
Kan alleen bereikt worden

De belangrijkste held van de game is om Ori, een jong en onervaren geest van het bos, die tijdens haar lange reis zal proberen om meer te leren over zichzelf en de wereld om hem heen. Tijdens het spel zullen we niet meer horen wat de dialoog, de ontwikkelaars besloten het verhaal alleen in het kader van de projecten en de niveaus van silent geanimeerde cut-scènes die speciale sfeer ook gebouwd met de hulp van goed gekozen soundtrack.

Zoals elke exacte Metroidvania, openen de vaardigheden waarmee Ori acties kan uitvoeren zoals dubbel springen, muurklimmen, door gevoelige structuren stampen en vijanden of projectielen grijpen om zichzelf in verschillende richtingen te slingeren nieuwe gebieden voor verkenning, terwijl ze ook Ori’s gevechtsrepertoire omvatten. De ontwikkeling van machteloos sprite-kind tot behendige vernietigingsmotor is elegant schoon.

Ori and the Blind Forest Downloaden

 

Als je dat doet, zijn Soul Links

De ontsnappingssequenties bewandelen een hoogwaardige lijn tussen belonend hard en woedend, gedeeltelijk vanwege het feit dat ze je maximale cruciale vaardigheid uitschakelen: de introductie van Soul Links, waarmee je bijna overal kunt winkelen. Er is weinig of geen automatisch opslaan in Ori, en als je doodgaat, keer je terug naar je laatste save, dus het is net zoveel als je onthoudt om vaak te bewaren.

Dergelijke interactieve medium

Productie behoort tot de ondersoort spelplatform bekend als metroidvania. Dit betekent dat spelers reizen de enorme doolhof-achtige tweedimensionaal raster bevat een heleboel verborgen doorgangen en snelkoppelingen, verrassingen en geheimen. Sommige locaties zijn niet beschikbaar totdat je personage ontvangt voeding of vermogen dat ons in staat stelt om een gesloten overgang of beëindiging van de bewaking hem puzzels.

Hier neemt het probleem enorm toe, omdat je onder druk wordt gezet om een ​​precieze reeks bewegingen uit te voeren. Zonder controlepunten zal beheersing via herhaling van cruciaal belang worden, en dat beheersing wordt een beetje minder moeilijk als je kunt vertrouwen op spierherinnering om jezelf bijvoorbeeld over een binnenkomende vuurbal te katapulteren voordat je tegen een muur op rent naar relatieve veiligheid.

Het is een moeilijke kunst

Ori and the Blind Forest Gratis stole my heart reeds vorig jaar van fair Tokyo Game Show. Dan had ik de gelegenheid om te spelen in dezelfde proloog, dat is de beste opening van een productie in de afgelopen jaren. Ik stond in de voorzijde van de console, met tranen in zijn ogen. Ontwikkelaars kunnen met behulp van een mengsel van mooie beelden en spelsituaties oplossingen leiden tot een hele reeks krachtige emoties.

Er is geen ruimte voor ontsnappingssequenties die de tijdbomfinales van Metroid door middel van contrast tam maken. Met zoveel mogelijkheden om elke vaardigheid te gebruiken dat, tegen de tijd dat je de volgende hebt geobserveerd, het gebruik van het voorgaande potentieel een tweede natuur zal zijn geworden. Dat is belangrijk, omdat Ori’s verkenningen zo nu en dan lijken op een opleiding voor de echt veeleisende situaties.

Ori and the Blind Forest

Maar het was slechts een voorspel

Ori heeft uitgebreide tree reclamedocumenten ontgrendelt decennialange ervaring en het bereiken van de volgende belangrijke delen van het verhaal. Tijdens het spel worden we geconfronteerd met de uitdagingen van geavanceerde platforms, test onze flexibiliteit en reactiesnelheid. Tweedimensionale kunstwerken Ori and the Blind Forest Downloaden is een prachtige impressie. Gelet op meerdere lagen animated charts lijken te leven hun eigen leven.

Drietal op zichzelf staande graden die je ertoe aanzetten intensief gebruik te maken van bepaalde vaardigheden die je van tevoren hebt ontdekt, en die af en toe voorkomen precieze veeleisende situaties, zoals het dragen van een door de zwaartekracht buigende bol waarmee we Ori nauwkeurig de andere kant op konden laten lopen over dodelijk warme oppervlakken. Terwijl ze belastend zijn, ervaren deze als cakewalks naast de climax van elke kerker.

Hoe Ori and the Blind Forest PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Ori and the Blind Forest Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Ori and the Blind Forest

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4500 2,2 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 6570
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2300 2,8 GHz / AMD FX-6120
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.