Mirrors Edge Catalyst Downloaden

0

Mirrors Edge Catalyst Downloaden te starten de game Mirror’s Edge, ontwikkeld Dice. In termen van perceel Mirror’s Edge Catalyst geeft het begin van het geloof als een koerier en haar persoonlijkheid verandert met de gebeurtenissen in de game en in de loop van het verhaal je personage draait om de jong en onschuldig meisje in een echte strijder voor vrijheid, die begrijpt dat hij opkomt voor de uitspraak noodzakelijk.

Mirrors Edge Catalyst Downloaden

Mirrors Edge Catalyst Downloaden

 

PC Downloaden Game
In tegenstelling tot de originele versie

In Mirror’s Edge Catalyst weer nemen we op het personage Faith, en net als in het origineel zijn karakteristieke functie is de mogelijkheid gekoppeld aan parkour de heldin werkt sneller, klimt, springt uit daken en zelfs kunnen uitvoeren tegen de muren. In Mirrors Edge Catalyst Downloaden studio DICE heeft teveel nadruk op de vrijheid van het spel. Geloof vrijelijk kan de stad verkennen in het spel en het spel is meer sandbox karakter.

Vergeleken met het eerste deel, het is veel meer ontwikkeld – de auteurs uitgebreid gamma van stansen, waar het geloof en onze heldin ook knock off vijanden van daken of gebruik van elementen van het milieu te overwinnen. Maar wat is belangrijk duels met rivals ook gewoon kan voorkomen dat ze kunnen ontsnappen. Trouw maakt geen gebruik van een vuurwapen, maar we beschikken over allerlei goodies handig tijdens het spel.

Mirrors Edge Catalyst Downloaden

Stad van glas

Laten we dus het verhaal en het bewustzijn over wat Mirror’s Edge precies en spannend maakte op het eerste gebied, vergeten. Locomotion in Catalyst voelt niettemin net zo sprankelend en krachtig aan als in 2008, met ons standpunt stevig verankerd in Faith’s hoofd voor elke zweef-, glijbaan-, wallrun- en talentroll-store voor af en toe een finishing move die de camera naar 0,33 karakter trekt.

Open wereld

Catalyst begeleidt je, net als zijn voorganger, op subtiele maar effectieve wijze in de richting van je doel door een nabijgelegen interactief item roze te maken, wat aangeeft dat je erop moet springen, glijden, mantelen of klimmen om vooruitgang te boeken. In tegenstelling tot het aantrekkelijke gebruik van de nummer één kleuren door de stad, een welkome afwisseling van de grijs- en bruintinten die veel hedendaagse first-person-spellen omhullen.

Het verhaal zelf is vertegenwoordigd door geïnterconnecteerde missies, waaronder een speler kan uitvoeren zoektochten raadsels op te lossen en deel te nemen aan verschillende soorten races. Bv. Een race type Dash is een klassiek racen van punt A naar punt B en milieu puzzel genaamd Billboard Hack is te vinden op weg naar de top van een groot billboard, hack en weergeven op uw koerier nickname.

Automatisch verschijnen

Mirrors Edge Catalyst Gratis PC Game distinguished by a lack of loading screens of data and graphic design the game world attacks us with bright colors, creating an impression poukładanego, sterile place. The story, however, shows that it is otherwise. Een belangrijk element hierbij is de strijd. Het een prijzenswaardig alternatief voor de gebruikelijke gigantische pijl die naar het volgende doel wijst.

Die hoek maakt het wandelen een sensatie, net als in het origineel. Het kraken van grind of het piepen van een tuimelende vloer onder Faiths voeten, de zware ademhalingen die ze haalt als ze sneller en langer rent. Het is bijna opwindend om acties correct aan elkaar te rijgen terwijl je van de ene locatie van Glass naar de andere beweegt over de daken. Dit maakt het moeilijk voor vijanden die wapens hanteren om haar te raken.

Mirrors Edge Catalyst Downloaden

Creëer je eigen tijdritten

De grijphaak die je halverwege het platteland oppakt, maakt het mogelijk om het concept te promoten dat Faith een stad kan doorkruisen alsof je je schoenen vastmaakt. Misschien maakt geen enkele andere sport meer gebruik van de LB/L1-knop dan Catalyst. Het is jouw springknop die leidt tot momentumsprongen, aanvallen in de lucht en kabelbanen, maar het voelt volkomen natuurlijk als je rond Glass rent en springt.

Terwijl je door een gebied kunt rennen terwijl je jezelf verdedigt, kun je je omgeving experimenteren ten opzichte van de plaats van elke slechterik en ieders persoonlijke, specifieke, competitieve uitschakeling plannen: een borstschop van Hierboven zorgde een wallrun voor een trap naar het aspect van de top. Vertraag of voorkom, Mirrors Edge Catalyst Downloaden je loopt ook een groter risico op de aanvallen van elke melee en afstand van K-Sec.

Hoe Mirrors Edge Catalyst PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Mirrors Edge Catalyst Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Mirrors Edge Catalyst

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-550 3,2 GHz / AMD APU A6-3600 quad-core
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / ATI Radeon R7 260X
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 23 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4430 3,0 GHz / AMD FX-8300
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 390
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 23 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.