Squad Downloaden

0

Squad Downloaden is een eerste, een netwerk shooter gericht op het team, tactische gevechten en samenwerking tussen de spelers. De auteurs zijn de makers van de game modificatie voor Battlefield 2 Fri. Project Reality, en ze draait op de Unreal Engine 4. In de game er elementen van de opbouw van de basis, de mogelijkheid tot besturing van voertuigen en intuïtief navigatiesysteem gebruikt voor samenwerking tussen afspelen.

Squad Downloaden

Squad Downloaden

PC Downloaden Game

Squad ondersteunt tot botsingen

Scouts of een soldaat aan de frontlinie van vuur en een breed scala aan voertuigen van tanks, helikopters, aan de Armored Personnel carriers. Squad vormt niet alleen een realistische gameplay probeert te getrouw simuleer het moderne slagveld. Game Offworld Industries ontwikkelaars hebben verzorgd natuurgetrouw nagebootst modellen van wapens en voertuigen, en het milieu in de game is ook besproken in een realistische en gedetailleerde manier.

Niettemin Squad  Downloaden trouw gebleven aan het oorspronkelijke veronderstellingen van Project Reality en de ambitie van de makers was om een game te creëren, dat een compromis tussen arcade’owymi shootings likes van Battlefield, een echte battlefield simulatoren in de stijl van een serie van ArmA. De belangrijkste feature van de game is zo realistisch, manifesteert zich o.a. verminderen informatie op het scherm.

Squad Downloaden

Confrontaties plaatsvinden

Als ik gok als squadleider, kan ik communiceren met de commandant en de alternatieve squadleiders, om nog maar te zwijgen van de deelnemers van mijn eigen squad. Zelfs als je als een nederige grunt speelt, kan het letterlijk een redder in nood zijn, en zo niet iets anders, het draagt ​​bij aan de sfeer. Het is onwaarschijnlijk dat je veel foto’s zult maken in een team in vorm, maar als je dat wel doet, is er misschien weinig ruimte voor blunders.

En als je van een afstand wordt aangevallen en je het handigst een ijzeren vizier hebt, kun je het beste een kap nemen en flankeren of heldhaftig wegrennen. Ach, antitankraketten kunnen ook niet ontploffen als je te dicht bij het doel bent. Het omgaan met wapens is hard maar eerlijk, en maakt elke moord enorm bevredigend. Ploeg heeft ook zijn eigen systeem van spraakcommunicatie. Ballistiek leunt sterk dichter bij realisme. 

Van het formaat

Betere ballistiek en realistische bereiken en vuurkracht wapens. Voeg dit toe aan het feit dat het normaal gesproken buitengewoon moeilijk is om onderscheid te maken tussen vriend en vijand, uitsluitend op basis van individuele modellen, en het zal je ook niet verbazen als je oplet bij elke afzonderlijke wedstrijd van Squad. Kills zijn tot op zekere hoogte meestal het minst cruciale element van een wedstrijd, en dit wordt meegenomen in de scoreweging.

Door de aanleg

Het Squad Gratis wordt gespeeld op een groot formaat kaarten van een gebied van 16 vierkante kilometer. De speling kan deelnemen gelijktijdig maximaal 100 spelers, verdeeld in twee onderling strijdende partijen. Het leger van de Verenigde Staten en terroristen. Hierdoor ontstaat de indruk van een realistische slagveld, waar de sleutel tot succes lijkt teamwork en communicatie tussen leden van de titel van bijkantoor.

Dood een vijand en als deze nu niet tot leven wordt gewekt, geef je de andere groep een prijskaartje. Je kunt ze echter grotere tickets kwijtraken of er zelfs een aantal ten goede komen aan je bemanning en/of grote punten scoren door middel van acties zoals schiet en verdedigingspunten, ondersteuning bij het bouwen van systemen, het deconstrueren van vijandelijke systemen en het herstellen en tot leven wekken van teamgenoten.

Squad Downloaden

Verschillende typen vestingwerken

En iedere speler kan zorgen voor de realisatie van een ander soort taken offensief of defensief. De makers van de afstand waarover spelers groot arsenaal aan wapens, evenals de mogelijkheid om gebruik te maken van een verscheidenheid aan voertuigen zoals Armored Personnel Carriers en vrachtwagens. Bovendien, commandanten van de verschillende teams hebben een heleboel mogelijkheden voor het vormgeven van het slagveld.

Teamgenoten worden, zoals je zult verwachten, gediagnosticeerd via gebruikersnamen die boven hun hoofd zichtbaar zijn. Deze worden echter met irritante inconsistentie weergegeven. Bij een vriendelijke persoon voor je ontbreekt misschien de naam, net zoals je die van iemand anders aan de overkant van de straat kunt zien, of omgekeerd. Ze duiken schijnbaar willekeurig binnen en buiten het zicht.

Hoe Squad PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Squad Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Squad

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2,4 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 630 / INTEL Radeon HD 5550 1024 MB
 • DirectX®: 10
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 10 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470, 3,20 GHz / AMD FX-6300, 3,5 GHz
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
 • DirectX®: 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 12 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.