Quantum Break Downloaden

0

Quantum Break Downloaden is een combinatie van schieten en actiegames vanuit de studio oplossing, die heeft twee series Max Payne en Alan Wake game. De voornaamste drijfveer van het spel te manipuleren, die als gevolg van een mislukt wetenschappelijk experiment opgehouden te functioneren en een einde te maken, die op hun beurt een bedreiging voor het bestaan van het hele universum.

Quantum Break Downloaden

Quantum Break Downloaden

PC Downloaden Game
Onderweg

Quantum Break Gratis perceel werd gebouwd in een moderne tv-series en presenteerde de gebeurtenissen combineren filmscènes, bereid met de deelname van levende acteurs met de gebeurtenissen in de game. Terwijl in het spel volgen we de acties van positieve helden: Jack en Beth, de film richt zich volledig op het belangrijkste antagonist game Paul Serene en geregisseerd door zijn corporation vorst.

Selers moeten een aantal belangrijke beslissingen die weerspiegeld wordt in het verdere verloop van de geschiedenis. Quantum Break held Jack Joyce, die als gevolg van hetzelfde experiment verkregen de mogelijkheid om stoptijd en wie moet de wereld redden van vernietiging op hetzelfde moment vechten met meedogenloze corporation Monarch oplossingen geleid door onze oud-vriend-nu-vijand Paul sereen.

Quantum Break Downloaden

Introductie van vijanden

In de handen van held Jack Joyce werkt deze bevredigende reeks superkrachten samen met grotere conventionele, op dekking gebaseerde schietmechanismen om de kogeltijd van Remedy’s authentieke Max Payne-spellen naar. Nou ja, de max Joyce kan knipperen en teleporteren van de ene kant van de kamer naar de andere kant, waardoor de tijd lang genoeg wordt vertraagd om een ​​vijand te verblinden met een jachtgeweer.

Hij kan een vijand tijdelijk in een tijdbel laten hangen, er een volledige machinepistoolclip in verkopen en de bel laten barsten, zodat er nu allemaal een twintigtal hoofdschoten binnenkomen. Hij kan een ondoordringbare tijdverdediging creëren, langs sluipschutterhaarden sprinten zoals de Flash, of zelfs tijdbommen opvoeren en gooien om groepen vijanden als gillende paardenbloemsporen te verspreiden.

Aantal kogels

Het scherm gemakkelijk kunnen worden gecombineerd tijdens het heetst van een gevecht. Hoewel het niettemin gegrondvest is te midden van de typische schietstijlen, lijkt elke magazijnregio bijvoorbeeld een schone levering te hebben gekregen van Acme Explosive Barrel Company Quantum Break faciliteert een aantal echt specifieke speeltuinen waar de tijdverhinderende beweging zich in kan ontvouwen.

Regelmatig stotteren in de tijd creëert oogverblindende diorama’s uit de verwoesting om je heen. Het rad van de uitgezonden vijanden keerde terug door kogelinvloeden en bevroor in de lucht, waarbij de bloednevel uit hun uitgangswonden in de lucht kristalliseerde als bordeauxrode ijspegels. Uit de hand gelopen motoren komen vast te zitten in een eindeloze herhaling terwijl ze crashen, terugspoelen en opnieuw crashen.

Oppervlakkig upgradesysteem

Een belangrijk onderdeel van het verhaal wordt verteld van een tv-serie met echte acteurs, die een integraal onderdeel van het spel. Op onze manier niet alleen normale vijanden, maar de tegenstanders, die immuun zijn voor de gevolgen van onze mogelijkheden. Want elke overgang game wordt die uniek zijn voor de betrokkene en door haar keuzes. Het nadeel van dit soort variatie is dat een half dozijn exclusieve cooldown timers. 

Quantum Break Spele is onderverdeeld in secties en na elke speler neemt de rol van Paul Serene en beslissingen te nemen in verband met de gebeurtenissen in het spel. De gevolgen van onze handelingen dan we waarnemen in de vorm van kilkunasto minuut episode en wat belangrijk is, kan de speler om verschillende besluiten hebben verschillende effecten. Dit is ter bevordering van de re-passing game en voeg de gameplay meer persoonlijk.

Quantum Break Downloaden

Gebruik zijn krachten

In Quantum Break Downloaden wij de actie van een third person perspectief en ons karakter heeft verschillende soorten. Vaardigheden waarmee hij kan bijvoorbeeld. De aanhouding. Dit maakt het ons mogelijk om allerhande manoeuvres, bijvoorbeeld. Stop je in onze richting kommen, plaats vijanden of de machine tot stilstand in de lucht, die na een paar seconden van landing op de hoofden van onze vijanden.

Daarnaast staat er in de game er ook willekeurige anomalously tijd, waar de tijd kan naar voren of naar de titel door de gevechten nog meer dynamiek en onvoorspelbaarheid. Dankzij deze wijze van leidinggeven narratief, tijdens het spel, we vele aspecten van hetzelfde verhaal, weergegeven vanuit twee verschillende standpunten te bekijken. Bovendien, zowel tijdens het afspelen en bekijken van de show.

Herhaalde aanraking

Onschuldige omstanders worden gevangen in een staat van schijndood, waarbij hun ochtendespresso in een bevroren boog voor hun verbijsterde gezichten terechtkomt. Het is een volledig unieke en prachtig griezelige omgeving om te bewonen, alsof je ronddwaalt in een 3D-screenshot en vrijwel een stijlvolle ruimte waarin je elke gewelddadige, door Wachowski gestimuleerde gril kunt uitleven.

Hoe Quantum Break PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Quantum Break Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Quantum Break

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4460 3,2 GHz / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / INTEL Radeon R7 260X v3
 • DirectX®: 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 55 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4790 4-core 3,6 GHz / AMD FX-8370
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti 6GB / AMD Radeon R9 FURY
 • DirectX®: 12
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 55 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.