DayZ Downloaden

0

DayZ Downloaden is gericht op het aspect van overleving FPS shooter waar de actie plaatsvindt in een wereld waar de meerderheid van de bevolking wordt omgezet in bloeddorstige zombies. Het is een commercieel vervolg op het immens populaire fashion ArmA II. De game brengt ons naar de zwarte Rusland, hetgeen enorme op meer dan 225 vierkante kilometer van post-communistische land.

DayZ Downloaden

DayZ Downloaden

PC Downloaden Game
Garantie dat de nieuwe

De actie begint enige tijd na het uitbreken van zombies, die bijna van de mensheid in bloeddorstige living dead. Leuk om te beginnen een personage aanmaken. In DayZ Player Characters wordt opgeslagen op een centrale server, zodat, ongeacht de geselecteerde gameserver beginnen we altijd het spel op een plek waar we de vorige keer. Ons doel is om overleven zolang mogelijk, terwijl ze tegelijkertijd de beste apparatuur.

Je hebt een steeds kronkelende parade van meters om dorst, honger, temperatuur, enzovoort te beheersen, en de algehele schaarste aan gadgets kan het leven tot een beproeving maken. Er is niets zo ontmoedigend in DayZ dan kilometers lang naar een stad wandelen, om vervolgens alle deuropeningen open te zien liggen: een onfeilbaar signaal dat er al iemand is geweest en absoluut vertrouwen heeft de nabijheid grondig geplunderd.

DayZ Downloaden

Vriend niet schieten

Elke dag hebben we te maken met verschillende uitdagingen, zoals honger en kou. Taken niet helpt ons als een zeer realistische invoersysteem, waarin we moeten aandacht besteden aan de voedingswaarde van producten geconsumeerd, een slecht dieet leidt tot vele ziekten. De spanning tijdens het spel versterkt het feit dat als we sterven, we verliezen alle winsten en we van nul moeten beginnen.

Maar dit vormt wel een aanvulling op de hopeloze, depressieve omgeving van het spel. De kaart, Tsjernarus, is een voormalige Sovjetrepubliek en druipt van de ellende. Je krijgt het gevoel dat dit, zelfs voordat de zombies arriveerden, een lelijke locatie zal zijn geweest om in te verdwalen. Maar er is ook een rustige pracht die toegankelijk is, vooral binnen de glooiende landbouwgronden, dichte bossen en slaperige plattelandssteden.

We hoeven ons echter

DayZ Downloaden vanwege haar netwerk karakter en embed motor militaire simulator, biedt een volledig nieuwe benadering. Van het onderwerp dan de meeste hedendaagse productie van zombies. Zombie er slechts één van de vele bedreigingen, en de meeste zijn niet echt vreemden. Tegelijkertijd dient u echter dezelfde uiterst moeilijk is. Het resultaat is dat ondanks de gevaren moeten wij op zoek naar bondgenoten.

De later terug

De ervaring natuurlijk helpt ons om nummer arsenal, bestaande uit geweren. Wij letten op het optreden van the eye held, zoals bij elke andere game FPP. Conflicten echter niet blind op hersenloze fotograferen DayZ Gratis zoals Arma II is een veeleisende productieomgeving en de dood is niet moeilijk. Het is zeer belangrijk dat in geval van overlijden, onze held verliest al zijn verwezenlijkingen en benodigdheden te verzamelen vanaf het begin.

Dat is echter buitengewoon goed. Het is wat DayZ tot een van deze boeiende, meeslepende multiplayer-games maakt, en voor mij veel interessanter dan zoiets als PlayerUnknown’s Battlegrounds. In dergelijke videogames is de handigste interactie met mensen uiteindelijk het maken van foto’s van hen. Maar in DayZ is elke ontmoeting met een andere deelnemer een kans voor een verhaal. Zelfs als je wordt beroofd, geboeid of vernederd, zal het iets zijn dat je je herinnert.

DayZ Downloaden

Planning dueling is dus erg belangrijk

DayZ oorspronkelijk opgezet als een mod voor Arma II en de vereiste actie basic versie van het spel DayZ Gratis. Bohemia Interactive gewaardeerd echter het werk van een ventilator en met hem een onafhankelijke productie. In zijn verbetering zal zeker helpen een uitgebreide crafting systeem, zodat de combinatie van verworven voorwerpen te maken en een krachtiger wapen of object om de strijd tegen de tegenstanders.

Het is een buitengewoon goede plaatsing en een welkome uitwisseling van de bekendere westerse post-apocalypsen die vaak voorkomen in deze videogames. Als dit allemaal een beetje ellendig klinkt, is het ver. Van minuut tot minuut is dit ongeveer net zo afmattend als overlevingsvideogames. Maar na talloze voorbeelden van mensen die deden alsof ze vriendelijk waren en me vervolgens letterlijk in de rug staken of me in een hinderlaag lokten.

Hoe DayZ PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op DayZ Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van DayZ

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium D 830 3,0 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
 • Geheugen: 1 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 7800 GS / INTEL Radeon X1800-serie 256 MB
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 2 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E7400 2,80GHz / AMD Athlon X2 7850 Black Edition
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 2 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.