Prison Architect Downloaden

0

Prison Architect Downloaden is gericht op het aspect van de economische strategie spel door het team introversie. Spelers op de Introversion warden en hun taak bestaat uit het beheer van deze instelling en haar ontwikkeling. Het is noodzakelijk te zorgen voor de behoeften van gedetineerden, handhaving orde onder criminelen en het juiste evenwicht van ontvangsten en uitgaven.

Prison Architect Downloaden

Prison Architect Downloaden

 

PC Downloaden Game
De complexiteit is uiteindelijk

Het spel zuigt werklocaties van de titels zoals Theme Park, Dungeon Keeper en Dwarf Fortress. Spelers op de nieuwe gevangenis warden. Leuke start het ontwerp van de installatie en het is onze taak om het te beheren en te ontwikkelen. Natuurlijk meteen na de voltooiing van de bouw beginnen te verschijnen de eerste gevangenen en het is onze plicht om zorg te dragen voor hun behoeften.

Prison Architect doet een sombere taak door zichzelf voor te stellen als je net begint met spelen, en het simpelweg onder de knie krijgen van de basis kan ongelooflijk irritant zijn. De informatie dwaalt af in het verhaal, met als eindresultaat dat het gemakkelijk is om je niet bewust te zijn van belangrijke zaken, zoals het vermogen om de consumptie over te dragen om te voorkomen dat moordenaars met hun duimen draaien met behulp van de zijkant van je hand.

Prison Architect Downloaden

Eenvoudige RTS-stijl

De academicus neemt de vorm aan van een vijfdelige minimarketingcampagne die de basisbeginselen behandelt, maar wordt extra regelmatig meegesleept door leuke dingen te laten zien, zoals een manier om een ​​elektrische stoel op te zetten of een opstand te beheren, terwijl wat een gloednieuwe speler is Wat we zeker willen weten zijn zaken als waarom de gevangenen niet in staat zijn de kantine te bezoeken.

Wat des te irritanter is omdat de vroege recreatie van Prison Architect niet zo ingewikkeld is. Later, als je begint te jongleren met toegewijde wachtpatrouilles, wordt iets wat ze niet konden zien verborgen door Fog of War, alleen om te beginnen en het omgaan met de psychologie van gevangenen en het proberen te hervormen in plaats van ze simpelweg op te sluiten, die aanpassingen, en dat is van hoge kwaliteit.

Beveiligingssystemen vergrendelen

We moeten oppassen voor hun noden en gemoedsrust te bieden voor het gebouw. In de tijd, met de toename van het aantal “ingezetenen” is het tijd voor een besluit tot uitbreiding van het complex. Alle tijd die we nodig hebben om een oogje houden op en verzorgen de balans tussen maandelijkse inkomsten en uitgaven die nodig zijn voor het uitvoeren van de gevangenis Prison Architect Gratis PC.

Terwijl ze wel kunnen beginnen met schilderen in het administratiegebouw, of dat subsidies in wezen de ondernemingsmachine zijn die het geld en de stappen levert, in tegenstelling tot een ingewikkelde spelfunctie. Om aan de slag te gaan, ben je bijna afhankelijk van wiki’s en vaak verouderde handleidingen. Fun gaan bouwen vanaf nul arrestatie met beschikking over een beperkt budget.

Prison Architect Downloaden

Problemen voor jezelf creëren

De hele tijd kunnen indicatoren en tooltips echter gekmakend onduidelijk zijn over wat dingen werkelijk zijn en doen en in welke kamers ze zouden moeten worden geplaatst. Start de sandbox en je krijgt heel weinig om aan een discipline te werken, weinig of geen geld, en een welkomstbrief met de meest effectieve en maximale informele creatie. Vervolgens op haar gebouwen staan als eerste gevangenen.

Wij hebben o.a. voeding en hen te voorzien van toegang tot douches en om te wandelen. Tegelijkertijd moet je ook bewakers om de populatie van gedetineerden. Daarnaast heeft elke gevangenis moet elektrische en elektronische beveiligingssystemen. Elke gevangene heeft aanvullende verhoogt het bedrag elke maand overgemaakt op onze rekening, maar het houdt ook kosten. Dus bij de uitoefening van hun taken.

Teams en gewapende politie

Moeten we altijd onthouden tot het evenwicht op de begroting. Wonende base dwangarbeiders hebben hun eigen persoonlijkheid en zij beslissen wat te doen in onze gevangenis. Sommigen zullen blijken te zijn gedisciplineerd en worden bewaard uit de weg, ze werkten in de keuken of getraind in de sportschool. Terwijl anderen een neiging tot vechtpartijen, hetgeen resulteerde in de afschermingen en de gevangenen zelfs afscheid van het leven.

Als we verwaarlozen voor een lange tijd van dwangarbeiders uiteindelijk tot het uitbreken van de grote rellen. In dit geval is de reguliere guards vaak weigeren in te grijpen, en wij zullen ons daarvoor een zwaar bewapende troepen. Prison Architect Downloaden Er waren ook pogingen om te ontsnappen. De auteurs niet vergeten het systeem dat gevangenen toestaat om verbinding te maken met de banen en georganiseerde smokkel.

Hoe Prison Architect PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Prison Architect Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Prison Architect

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2,4 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8600 GT / INTEL Radeon HD 2600 XT
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 500 MB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E8500 3,16 GHz / AMD Phenom II X2 565
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 5670 512 MB
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 500 MB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.