Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden

0

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden voor de PC is een volwaardige gedeelte van de beroemde serie vorige aflevering van de serie is Metal Gear Solid V: Begane nullen vooruitlopend op de Fantoompijn, gemaakt door Konami Serie Pro Evolution Soccer, Castlevania, en meer specifiek schriftelijk door Hideo Kojima en zijn Kojima Productions team. Studio werd niet alleen beroemd opeenvolgende pagina’s Metal Gear series.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden

PC Downloaden Game
Waaronder hitting Afghanistan en Afrika

De ontwikkelaars die in deze editie van aanvullende oplossingen, bijvoorbeeld. G-Sync-technologie en GameStream. Het spel kan ook bogen op uitstekende grafische vormgeving en diverse unieke effecten. Bovendien is de multiplayer kan spelen met 16 spelers, tegen 12 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 Metal Gear Solid V: De Fantoompijn werd uitgebracht voor de PC-tach uiterlijk op consoles.

Het hoofdpersonage van Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain Spele Downloaden wordt gestraft Snake een van de hoofdpersonen. Het Metal Gear-universum, die goed bekend veteranen van de serie, onder andere dankzij Metal Gear Solid: Peace Walker. Ontwaakt hij na negen jaar coma, die het gevolg is van letsel, waaronder het verlies van zijn linkerhand. De gebeurtenissen die hebben geleid tot deze staat.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden

De bekende ritmes van Metal Gear

Achter scheidingswanden duiken, bewakers lokken met voorzichtige tikken en fluitjes en verdovingspijltjes afschieten, zijn allemaal aanwezig. Veteranen van de Ground Zeroes-amuse van vorig jaar zullen zelfs het aangenaam zwerfvuilvrije display en de nu belangrijke Reflex-modus herkennen, die een paar seconden langzame beweging activeert zodra je via een schild wordt opgemerkt, wat een seconde genade biedt waarin je kunt probeer je ontvoerder uit te schakelen.

Minder bekend is de belangrijke box, in die zin dat je functioneert, wandelend, te paard of op een andere manier doorkruist, en gevuld met dingen om te doen. Big Boss is een crack, eenzame wolfsoldaat die een Mary Poppins-achtige bodemloze tas bevat, compleet met uitrusting en speelgoed, en die wordt ondersteund via een steeds capabeler wordende steungroep die naar huis terugkeert.

Doelen op een afstand

In Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden platform Windows PC makers hebben tal van belangrijke wijzigingen in het systeem de game znanwgo onderdeel van de vorige cyclus. Eén van de grootste nieuws is de open wereld. Spelers kregen volledige vrijheid van handelen, waardoor de individuele om de missie op vele manieren. Je kan net zo goed een aanval op de vijandelijke basis in Rambo stijl, gebruik een sluipschuttersgeweer.

Bovendien niets belet te wachten op de komst van de nacht de loop van de tijd kan versnellen dankzij een speciale e-sigaret. Open locaties is niet alles wat het te bieden heeft Metal Gear Solid 5: De Fantoompijn platofrmę Windows PC. De tenuitvoerlegging van de werkzaamheden is één ding, maar een even belangrijk onderdeel van het spel is het ontwikkelen van een centrum van dispositional die voor elke missie.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Downloaden

Commando kruipen door het hoge gras

Bij zoveel andere open mondiale spellen heeft deze discipline niet altijd te lijden onder zinloze snuisterijen en schatten, ook al vindt u, als u een diamant in de harde schijf vindt, dit wel in de portemonnee van uw organisatie. Integendeel, het geheel dat je lokaliseert en oogst, elk stukje feiten dat je met een mes uit een schild haalt, elk afzonderlijk wapen en voertuig dat je bestuurt, werkt in de richting van een verenigde bedoeling: prestatie.

Het is 1984 en jij bent Big Boss, de leider van een niet-openbare marine-aannemer, die voornamelijk actief is in Afghanistan en Zaïre, en freelance-opdrachten op zich neemt om bijvoorbeeld krijgsgevangenen te redden van de Russen, of op te blazen. strategische militaire eigendommen. Je schildert zonder moreel oordeel. De wereld heeft natte verf nodig, zegt een van de medeoprichters van uw bedrijf al vroeg in het spel.

De première was in feite

Wordt gepresenteerd in de proloog van de game, genaamd Metal Gear Solid V. Titel in de PC versie is vrijwel hetzelfde als op de consoles PlayStation 4 en de Xbox, maar dankzij de samenwerking met Nvidia. Maar ook de zone van de Boelens en erkende slasher Castlevania: Lords of Shadow, waarop samengewerkt met de Spaanse ontwikkelaar Mercury Steam Entertainment. Om in alle rust de omgeving verkennen en daarna sneak onopgemerkt blijven, niemand heeft ontketend.

Kort na het herstel van het bewustzijn, het ziekenhuis waar hij verblijft Snake wordt aangevallen door schutters en de held heeft moeten ontvluchten. Het helpt hem in deze mysterieuze patiënt met gesluierde gezicht, showing up als Ismaël. Snake gestraft wordt later een leger Diamond Dogs en begint te volg het spoor van een terroristische organisatie, verantwoordelijk voor hun problemen en de dood van kameraden.

Hoe Metal Gear Solid V The Phantom Pain PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Metal Gear Solid V The Phantom Pain Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4460 3,2 GHz / AMD FX-8320
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB / INTEL Radeon HD 5850 2048 MB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 28 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4790 4-core 3,6 GHz / AMD FX-9590
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 28 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.