Bus Simulator 21 Downloaden gratis spel

0
Astragon Entertainment en Stillalive Studios hebben Bus Simulator 21 gratis gemeld. Het volgende deel in de langlopende transportbesturende re-enactmentsimulatorbus. De game is goedgekeurd voor pc en consoles. Laatste tijd verscheen Astragon Entertainment een korte mysterie trailer die ook het bus racegame vertoont met een combinatie van CGI en de inhoud van het spel. De trailer bevatte bussen voor de eerste de nieuwe stad en een van de gloednieuwe! Amerikaanse transportmodellen rijsimulator voor xbox one, pc.

Bus Simulator 21

Bus Simulator 21 Downloaden

Downloaden
 

De ervaring in de gebieden

Bus Simulator 21 is een testsysteem voor transportritten. Maar stelt spelers daarnaast in staat om als reiziger te reizen om een ​​ritje door de stad te betalen. De gidsen zijn uitgebreid om meer als een open wereld van Bus Simulator 21 te verschijnen. Spelers zullen de dag-nachtcyclus fundamenteel tegenkomen als een Bus Simulator 18 die een assortiment aan gebieden bedient. Chauffeurs zullen alle stedelijke gemeenschappen doorkruisen. Uw schema doorlopen, inclusief zakenlocatie, Chinatown, promenade, open land en een bedrijvenpark. We zien Angel Shores gemotiveerd door de San Francisco Bay Area terwijl spelers de mogelijkheid vinden om naar buiten te gaan in de mechanische regio. De randzones, het centrum of het uitbundige Chinatown, langs de promenade aan het water, via de omringende hellingen of in de bus rijden regio.

Amerikaanse westkust

Net als in het verleden biedt Bus Simulator 21 ook een handige multiplayer modus. Zodat spelers de mogelijkheid hebben om samen met metgezellen de lijnen van hun zelfgemaakte baannetwerk te besturen en ondertussen het gemeenschappelijke openbare voertuigdomein van hun groep te ontwikkelen. Bovendien bieden de moderne beheerkaders van de game aanzienlijk meer mogelijkheden, verschillende nieuwe en uitgebreide highlights van Bus Simulator 21 en. Onverwachts, het alternatief om definitieve plannen op te stellen voor je eigen buschauffeur. Vanwege de nieuwe en aanzienlijk vrijere bussimulator open. Wereldmethodologie van Bus Simulator 21 lijkt de wereld het bus racegame van een transportfan te worden.

Straten vol verkeer

Voor degenen die nieuw zijn in de scene, wordt Bus Simulator 21 ondersteund door Mira Tannhauser, de gekoesterde virtuele gids die oorspronkelijk bekend was van Bus Simulator 18. Mira zal op haar eigen opmerkelijke en betoverende manier niet alleen nieuwkomers teder kennis laten maken met het universum van de openbare voertuigstad. bus zal ze echter ook beheren via de verschillende energieke missies van de brede missies op de kaarten Seaside Valley en Angel Shores. Bovendien zal Bus Simulator 21 dicht bij de missie verschillende willekeurige gelegenheden en bijboodschappen begeleiden!

Dit is de plek waar dat zijn stempel zal drukken. We zullen ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte blijft van de vooruitgang van downloaden Bus Simulator 21 voor Xbox One, PlayStation en pc. Bovendien maken we natuurlijk een bussimulator om je die te brengen als de leverdatum van 2021 bekend is. Maar voorlopig zou het geheim eronder je energiek moeten houden.Effecten voor nieuwe hybride bussen
Bus Simulator 21 downloaden dingen gladstrijkt, wil ik er graag op wijzen dat er diepgang is voor de individuen die het nodig hebben. U heeft bijvoorbeeld fysiek de mogelijkheid om uw plannen af ​​te handelen als u dat wilt, zodat u de tijden van de Tourist Bus Simulator kunt weergeven. In ieder geval kun je de game dat allemaal voor je laten doen in het geval dat je het liever niet helemaal aan jou wilt.
De ingenieur begrijpt duidelijk wat werkt met deze Bus Simulator 21 spel vestiging! En in gedachten houdend dat het nog steeds onmiskenbaar een redelijk bescheiden levering is wat betreft uitbreiding en creatie achtingen. Heeft de vakmanschapscursus een enorme sprong voorwaarts gemaakt, wat acceptabel is om te zien. Er is geen woord over een PlayStation 5-variant, ondanks het feit dat de studio zegt dat het een speelbare bussimulator zal zijn. Samen met vrienden van Sony’s cutting edge, geruststellend door in omgekeerde gelijkenis. We staan ​​te popelen om over een jaar weer in de buschauffeur te zitten.

Bus Simulator 21

Bus Simulator 21 Gratis

Downloaden
Systeemvereisten (minimum)

Memory: 8 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970
CPU: Intel Core i5-4590
File Space: 5 GB
OS: Windows 7,8

Systeemvereisten (aanbevolen)

Memory: 16 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce 6100
CPU: Intel Pentium 4 2.00GHz
File Space: 10 GB
OS: Windows 10

 

 

  • Gratis Bus Simulator 21
  • Downloaden Bus Simulator 21
  • Spel Bus Simulator 21
  • Downloaden PC Bus Simulator 21
  • PC spel Bus Simulator 21
Leave A Reply

Your email address will not be published.