Hitman 3 Downloaden PC spelen voor gratis

0

Hitman 3 Gratis levering komt dichterbij, en daarmee komt het einde van een periode voor 47 en IO Interactive die het spel spelen. We hebben het laatste deel van de World of Assassination set van drie onderzocht voor ons meest recente hoofdverhaal van Game Informer, dat uren doorloopt in drie van de zes levels van de spel. Er is veel te meten, dus we gaan er direct op in. Hier zijn dingen waar u aan moet denken over hitman 3-contracten en hitman 2.

Hitman 3

Hitman 3 Spel

Downloaden
 

Agent 47 heeft een aantal handige nieuwe gadgets

Diana Burnwood, Lucas Gray en anderen hebben tijdens de Hitman-contracten een ton meegemaakt! Met een paar belangrijke verbindingen zelfs na de oplevering van 2016. In de nasleep van ontroerende credits op Hitman 2! Je hebt vermoedelijk gedacht dat de dingen een cruciaal stadium zouden hebben bereikt in de Hitman 3 en je hebt gelijk. Het is duidelijk dat, aangezien het de laatste sectie in de set van drie is, we allemaal een aantal belangrijke gebeurtenissen verwachtten.

Extravagante verlichting en reflecties en zulke geweldige dingen

Hitman 3 downloaden set van drie is de thuisbasis van het absoluut beste allround levelplan in hitman 2 spel. Elk van de sandboxen vertelt verschillende verhalen vanwege inzichtelijk uitgevoerde ontwerpen die het stijgende verhaal stimuleren. En een algemene schijnwerper op de kleine subtiliteiten die eraan kleven. Niveaus zijn bedoeld om keer op keer opnieuw af te spelen voordat ze hun mysteries volledig opgeven, en eigenlijk met verbazing dat IO Interactive dat behendig kan ondersteunen zonder overbodig te worden. Die conventie vindt ongetwijfeld plaats in Hitman 3-contracten.

IO Interactive gooit een gratis Hitman 3 baanbrekende revisie

De eerste missie van de Hitman 3 spel, die zich afspeelt in Dubai, is een woeste introductie die een Mission Impossible film verdient. Het speelt zich af in de scepter, de hoogste toren in de realiteit van Hitman 3. En Agent 47 zal de twee onderzoeken die van binnen rijkelijk verlevendigd zijn en van buiten verwarrend. Inderdaad, zelfs als iemand die niet bijzonder delicaat is voor gestalte. Maakte het ronddraaien van de buitenkant door middel van pilaren en raamwerk me af en toe een beetje duizelig.

De eerste onthulde locatie van de gratis PC spel is Dubai

Het is een duidelijk verschil met de volgende missie! Een moordgeheim dat zich afspeelt in een Engels landhuis dat blijkt te zijn opgeëist door Providence deel Alexa Carlisle. Het formaat is vanaf nu buitengewoon en springt in de smaak van zowel het Engelse open land als een meesterlijk familiehuis. Niveau is meer gereduceerd dan een deel van de plekken die we hebben onderzocht vanuit een absoluut gebiedsstandpunt, maar het is de thuisbasis van een ingrijpend verhaal. In deze missie accepteert Hitman 3, een van de discretionaire verhaallijnen die nodig zijn om Agent 47 te spelen. De baan van een privéspecialist die probeert een moordzaak aan te pakken.

Hitman 3 heeft in eerdere spel beweerd een stylist en makelaar te zijn, maar dit is zijn meest gretige poging om het perspectief van iemand anders voor te stellen. Om het geheim op te lossen, moeten spelers waarnemers onderzoeken, naar tekens zoeken en uitzoeken wat er werkelijk is gebeurd. Of nogmaals, je kunt gewoon je doel benaderen en haar in het gezicht schieten. Dat Hitman 3 min of meer het hoofdprobleem over het hoofd ziet.

Een tweede locatie brengt spelers naar Dartmoor, Engeland

Eigenlijk is Hitman 3 zeker geen eenzaam conventioneel bounce-alarm in het spel. Er zal in ieder geval nooit een vreselijk gezicht zijn dat het scherm van de speler vult en hun trommelvliezen met een verrassende gil uitblaast! Wanneer het fantoom de speler uitvoert. De Hitman 3 gratis kan verschijnen, maar het wordt gewoon gevolgd door het geluid van de adem in het oor van de speler of zelfs zonder vaste stof door de verbeelding.

Hitman 3 Trailer

World of Assassination-trilogie een verenigde ervaring in Hitman

Op het moment dat je klaar bent om vijanden te sturen met verschillende wapens zoals elastische eendjes, gifgeweren en rifleman-geweren, is er over het algemeen niet veel motivatie om toe te voegen aan je gereedschapscompartiment. Inderdaad, ingehuurde Hitman 3 contracten geven Agent 47 een ander instrument, net als enkele fascinerende extra keuzes terwijl hij met betrekking tot het veld is.

Naast de zes nieuwe locaties

Een van de belangrijkste dingen die u in Dubai doet, is een beveiligingstoetsenbord met een camera onderzoeken! Zodat uw veldsteun het voor u kan openen. Eerlijk gezegd heeft agent 47 een camera. Met dat Hitman 3 instrument kan hij toetsenborden controleren, maar hij kan het gebruiken om visuele gegevens naar zijn controllers te sturen!

Bijvoorbeeld als hij de moord in Engeland onderzoekt. Of aan de andere kant, downloaden Hitman 3 kan het als camera gebruiken, inclusief diverse visuele kanalen en zoomniveaus. Het is een buitengewone methode om naar die kleine subtiliteiten te kijken die je op de een of andere manier voorbij kunnen jagen. Bovendien, aangezien de set van drie bedoeld is om feilloos te worden gespeeld, zal de camera ook worden samengevoegd met de historische Hitman 3, Hitman 1 en 2 missies.

 

Hitman 3

Hitman 3 Spel

Downloaden

Minimale Systeemvereisten :

OS: Win 10 64
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
Graphics: AMD Radeon HD 7870 or NVIDIA GeForce GTX 660
VRAM: 2GB
System Memory: 8 GB RAM
Storage: 80 GB Hard drive space

Aanbevolen Systeemvereisten :

OS: Win 10 64
Processor: Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz / AMD Ryzen R5 1600
Graphics: AMD Radeon RX Vega 56 8GB or NVIDIA GeForce GTX 1070
VRAM: 8GB
System Memory: 16 GB RAM
Storage: 80 GB Hard drive space

 

 

  • Hitman 3 Downloaden
  • Spel Hitman 3
  • Hitman 3 Gratis
Leave A Reply

Your email address will not be published.