Mercenaries 2 World in Flames Downloaden gratis

0

Stel je een spel voor met een enorme, open wereld vol nieuwe voertuigen en aanvallen! Laat je daarna verpulveren op elk punt en elke plaats die je kiest. Gooi momenteel verwoestende bugs in de game, geestdodende, ongeïnspireerde vuurgevechten, een junky verhaal en saaie missies ontwikkelaar Pandemic Studios snijdt de bochten. Dat is Gratis Mercenaries 2 World in Flames. Het onzorgvuldig veroorzaken van wanorde kan charmant zijn in korte stoten, en online spelen brengt de dingen een stuk beter. Maar afgezien van die over het algemeen zeer zeldzame stukjes plezier, is Mercenaries een flop.

Mercenaries 2 World in Flames

Mercenaries 2 World in Flames Downloaden

Downloaden
 

De nadruk op actie in Mercenaries 2 World in Flames spel

Je speelt als een van de drie fortuinlijke soldaten die allemaal fundamenteel dezelfde verhaallijnen hebben. Het actie spel volgt je belachelijke reis voor vergelding op een man die jou in dienst heeft genomen om een ​​verantwoordelijkheid te beheren en niet heeft betaald. Het verhaal van Mercs 2 is vreselijk, net als Cyberpunk, de stemacteurs, maar het is eindelijk onbelangrijk en de volledige tussenfilmpjes kunnen veilig worden overgeslagen. De eerste niet veel missies zijn bedoeld om je te laten wennen aan de derde individuele schietactiviteit van het spel.

Binnen 30 minuten schiet je een paar unieke wapens, gebruik je explosieven en C4 en bestuur je voertuigen, boten en jeeps. U beveiligt wat uiteindelijk uw hoofdkantoor wordt. Vanaf dat moment zijn de aanvankelijke niet veel overeenkomsten die u aangaat leuk. Over het algemeen omdat de voortdurende interactiemechanica nieuw is en de opwinding van sloop nog nieuw is.

Vet en mooi geweld

Het is na het hoofduur of met het doel dat je begint te zien dat er iets niet in orde is. Voor een Mercenaries 2 World in Flames downloaden die over vuurwapens gaat, is het niet echt bevredigend om er een te beëindigen. Wapens voelen machteloos aan, het is moeilijk om bewegende doelen te raken en de schade die ze veroorzaken is tegenstrijdig. Het is inderdaad eenvoudiger om een ​​tank te vangen of op een vliegende helikopter te vangen dan om er een te verpletteren. Zwaardere wapens, bijvoorbeeld raketgestuurde projectielen, zijn ongelooflijk en kunnen bijna alles verpletteren dat ze raken.

De maat van munitie die, om onbekende redenen. Je moet echter een vangst raken om te krijgen is zo beperkt dat je niet de mogelijkheid hebt om ze vaak te gebruiken. Bovendien is het saai om een ​​winkel in te gaan, een wapen te kopen, naar buiten te gaan, het wapen nodig te hebben en daarna in te houden om het te pakken. Om welke reden zou je niet zomaar een winkel binnen kunnen lopen en een wapen kopen? De vertolking van Venezuela in de game is kolossaal, maar hoewel het eigenlijk verbazingwekkend is, is de grootte over het algemeen een slechte dienst.

Algemene spelstructuur en mechanica

Er is niet veel te doen, dus je zult worden verleid om je eigen plezier te maken door bouwwerken en voertuigen te laten exploderen en steden in een tank te bedreigen. Hoewel dit misschien verleidelijk is en een goede tijd voor een paar uur, is het een slecht bedacht idee voor het geval je echt probeert de verste limiet van het spel te bereiken. Je wordt niet exclusief gestraft voor het kwetsen van gewone burgers, maar een zwerver kan een hele groep verontwaardigd maken. Groepen zijn uw belangrijkste soort inkomsten en kunnen de basis zijn voor de voortgang van een missie. Als een groep echter woedend op je is, zullen ze je geen werk meer aanbieden en je onmiddellijk neerschieten.

Wereld in vlammen

De enorme wereld houdt bovendien in dat behalve als je in een situatie verkeert om gebruik te maken van de transportkeuze van het moment. Het duurt voortdurend om met de ene plek te beginnen en vervolgens met de volgende. Straten slingeren achteloos rond het gebied dat de gps regelmatig vreselijk peilt! Willekeurig goedgezinde krijgers laten je voertuigen ontploffen en helikopters worden vaak uit de lucht geschoten door raketten die af en toe missen. Om de situatie te verergeren, moet je regelmatig terugkeren naar je hoofdkwartier als je wordt vermoord nadat je een controlepost hebt geraakt. Het station waar je de missie hebt gekregen en daarna rechtstreeks terugreizen naar je doel.

Op de lange termijn zul je de administratie van een reparateur, een helikopterpiloot en een stroompiloot veiligstellen. De helikopterpiloot is behulpzaam; hij zal proviand afgeven en u vervoeren waar u heen moet. Verkrijg het geld en de brandstof die nodig zijn voor luchtaanvallen. De vliegpiloot, die een cliché-flush Rus is, laat bommen vallen op elk punt dat je in een luchtaanval brengt. Het is echt vreselijk dat luchtaanvallen een beperkte waarde hebben, omdat je vaak niet dichtbij genoeg kunt komen of niet lang genoeg wilt worden neergeschoten om het doel te bepalen.

Chaos in een oorlog

Er is altijd iets dat je moet afschermen of iets dat je verhindert te communiceren. Het is alleen eenvoudiger om naar binnen te gaan en iedereen neer te schieten. De specialist is ronduit nutteloos. Ze zou afval moeten gebruiken dat je in dozen over de hele wereld verborgen vindt. Maar behalve als u ze effectief zoekt, zult u er niet veel ontdekken! Ze geeft niets over de auto die ze had toen je met haar samenwerkte. Spel Mercenaries 2 World in Flames biedt jullie allemaal kansen met betrekking tot hoe je wraak neemt, maar er zijn echt niet veel beslissingen.

Er zijn namelijk constant verschillende groepen verspreid over de gids! Gewoonlijk heeft slechts één van hen een overeenkomst die de verhaallijn vooruit helpt. Je kunt bijna de verste limiet van het spel bereiken voordat je de ene kant boven de andere kiest. Het merendeel van de afspraken verwacht dat je voor een groep de controle over een station overneemt! Wanneer de game je in staat stelt om iets anders te bereiken, is het beperkt tot irritante escortmissies of vreemde problemen. Elke groep heeft een aantal hoogwaardige doelen. U kunt geld binnenhalen door te vangen of te slachten en daarna deze doelen te schieten.

Trailer

Gebieden zijn erg aantrekkelijk

Dit is intrigerend de eerste niet veel gelegenheden, maar het geld dat u verdient om iemand in te pakken, verdient het probleem niet. Groepen raken radeloos als je hun verwanten uitschakelt, en welwillende agenten zullen de persoon die je probeert te bevrijden regelmatig afslachten. Vangstations zijn verbazingwekkend saai. Hoewel de grootte en staat van de bases marginaal kunnen fluctueren, is de manier waarop je ze aanvalt het equivalent! Dood iedereen binnen en breng een aankomstteam binnen.

Dit kan voor een korte periode enigszins interessant zijn. Het plezier komt echter snel tot stilstand omdat de game zoals GTA IV een kudde bugs en problemen duidelijk maakt. AI van de vijand is verschrikkelijk. In het geval dat je gewond raakt, kun je gewoon achter een structuur rennen om krijgers te herstellen, het maakt geen probleem om een ​​poging om je te ontdekken. Ze zullen niet veel moeite doen om je neer te schieten voor het geval je dicht bij hen bent, en zullen er regelmatig achter blijven dat je ze neerschiet. Op het moment dat je een bepaald stuk uitrusting of voertuig moet vernietigen! Soms is de minst veeleisende activiteit dichtbij blijven! Ga erin en laat de onverlaten exploderen, precies wat ze zouden moeten verzekeren.

Veel verschillende gebouwen om te vernietigen

De problemen blijven gewoon komen. Helikopters zullen met jou erin verdwijnen; torentjes zullen in de lucht kusten. Personen die u moet beschermen, zullen zichzelf stikken of met hun gezicht naar de helikopter rennen in plaats van erin te stappen. Partners zullen om onbekende redenen op u schieten. Vecht met crashes en brandwonden omdat het langer duurt om mensen neer te schieten! Lastiger dan ze in wezen te benaderen en met één klap te vermoorden. Helikopters zullen regelmatig hulptroepen op daken afzetten, waar ze ofwel uitvallen of zich op hun ondergang storten.

Agressors respawnen in vuurwapentorens, zelfs nadat je de controle over een station hebt overgenomen! Ze kunnen door verdelers schieten en komen ook vaak uit het niets tevoorschijn. Gewone burgers rennen direct voor je uit als je rijdt, wat je 5 duizend kost elke keer dat je ze raakt. Uw helikopterpiloot zal af en toe nalaten te verschijnen, of zal uw lading laten vallen waar u er niet bij kunt. Misschien heb je zelfs de pech dat het spel tijdens een heap-scherm een ​​ongeluk krijgt! Om te informeren dat je dood bent terwijl je duidelijk nog welbevinden hebt, dwingt je om opnieuw te starten. Je kunt zelfs voortgang verliezen omdat er een reserve Mercenaries 2 World in Flames spel op komst is. Het overzicht van bugs en problemen hapert echt.

Mercenaries 2 World in Flames

Mercenaries 2 World in Flames Gratis

Downloaden

Spel Mercenaries 2 World in Flames Systeemeisen :

Mercenaries 2 World in Flames Spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Pentium 4 met Hyper Thread / AMD Athlon 64 X2
RAM: 2 GB onder Windows Vista / 1 GB onder Windows XP
Besturingssysteem: Windows XP – SP3 of Windows Vista – SP1
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 6800 GT / ATI Radeon X1600
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB

Mercenaries 2 World in Flames Spel Aanbevolen vereisten

CPU: Pentium Core 2 Duo 2,66 GHz / AMD X2 4600 + 2,4 GHz
RAM: 2 GB
Besturingssysteem: Windows XP – SP3 of Windows Vista – SP1
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD2600
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB

 

 

  • Gratis Mercenaries 2 World in Flames
  • Downloaden Mercenaries 2 World in Flames
  • PC Mercenaries 2 World in Flames gratis
  • Mercenaries 2 World in Flames Downloaden PC
  • Spel Mercenaries 2 World in Flames
Leave A Reply

Your email address will not be published.