Worms Rumble Downloaden spel gratis

0

Dit jaar wijst Fall Guys herdenking, en in die tijd is het grotendeels vastgehouden aan het gepoogde en beproefde Worms WMD. Er zijn zijprojecten geweest en een omleiding naar 3D! Het krijgen van een ander Worms Rumble spel zorgt er voor het grootste deel voor dat het een bocht wordt dat grote kanonnen rondspringen! Met ontploffende omstandigheden en verwrongen slappe wezens. Worms Rumble garandeert een zuivering om een deel van de webben te verwijderen, maar is er niet van overtuigd dat dit het soort opschudding is dat de regeling nodig heeft.

Worms Rumble

Worms Rumble Downloaden

Downloaden
 

Vecht tegen royale concept

De grootste verandering die Worms Rumble downloaden maakt, is de overgang naar doorlopend. Er beweegt niet meer elke worm op zijn beurt rond, en er is geen voorzichtig richten van schoten, in een poging het ideale explosieve of bazooka-schot te buigen. Nee, dat blijft allemaal niet in deze nieuwe deathmatch-aanpassing van Worms, waarin elke worm constant met maximale snelheid rondloopt! Snel op zoek naar nieuwe wapens en uitkijken naar gelegenheden om op een tegenstander te schieten of een onheilspellende bananenbom te gooien.

Zoals je zou verwachten, met betrekking tot de mate van dingen die op hetzelfde moment gebeuren. Gratis Worms Rumble is vooral losbandiger dan uw standaard probleemafspraken. Ga op een bocht, je moet constant in betere posities manoeuvreren! Omdat er bazooka-raketten, projectielen en slakken uit elk lager vliegen, is er geen plek die bijzonder beschermd is. Worms Rumble is momenteel gepland om op 1 december te leveren. Echter, eerder op dat moment, is dit momenteel een buitengewone gelegenheid om te zien wat de ontwerper Team17 Digital in deze meest recente sectie heeft gepakt.

Favoriete eigenschap van wormen

U moet naar de activiteit gaan om bepaalde uitvoeringen te verwijderen. Weg ervan om de kans te krijgen om dingen te herstellen en je spullen te vernieuwen. Desalniettemin heeft de gesloten bètavorm van Worms Rumble geen specifieke fundamentele opstand die beschikbaar was in eerdere Worms-avonturengames. Nee, in de bèta zijn de dingen vrij permanent gescheiden van een ICBM-verzending.

Daarna is misschien een gerechtvaardigde belemmering voor wat uiteindelijk een royale strijd met 32 ​​spelers zal zijn. Het verplaatsen van niveaus heeft nog nooit zo goed gevoeld Het kruisen van wormen voelt geweldig in Worms Rumble spel! en jezelf heen en weer gooien tegen inverse verdelers om een ​​luchtschacht omhoog te brengen is natuurlijk en eenvoudig. Het is duidelijk dat het missen van mijn ninjatouw, de jetpack, die ook tot nader order ontbrak, altijd een gevoelige aanbeveling was.

Vergrendel en laad je arsenaal

Het tweede, en onmiskenbaar meer echte gebrek, is dat een voortdurende strijd royaal werkt. Een deel van de fundamentele componenten die een Worms Reloaded spel tot een Worms-game maken, laten vallen. Er is geen moedwillige verwoesting van het landschap meer, het kijken naar napalm of bijtende middelen die alles consumeren waarmee het in contact komt, of een heilige handgranaat die gesloten gaten maakt. Bovendien, als je constant methoden gebruikt, is er geen grotere open deur voor kwaadaardig lachen! Terwijl je naar een rand kruipt om een ​​stuk explosief op het hoofd van een weerloze schmuck te laten vallen.

De afweging kan waarschijnlijk voordelig zijn. De PC spel Worms Rumble heeft er echter een beroep op en er is hier een positief potentieel zonder specifieke reden, op worm gebaseerde brutaliteit. Gewoon niet overtuigd dat het een spel is waar Worms-fans normaal gesproken naar toe zullen gaan. Het belangrijkste om te onthouden bij het spelen van Worms Rumble is, net als bij de meeste multiplayer-spellen, dat je nooit moet stoppen. Je bent een voor de hand liggend doel als je op de grond bent, omdat je niet beweegt. Maar omdat je vast komt te zitten in de strooi-schade van ondoelmatig gerichte explosieven die je op de een of andere manier zou hebben gemist.

Tal van wapens en items

Je hebt een aantal alternatieven om naderend vuur te ontwijken, dus zorg er altijd voor dat je blijft stuiteren, salto’s maakt en vooral. Verhuizen gaat snel en maakt je een bescheidener doelwit in Worms Rumble. Normaal gesproken moedigt het je aan om sneller om de gids heen te komen en aanvallen te ontwijken. Je kunt het ook gebruiken om te ontsnappen aan een gevecht dat niet jouw kant op gaat! Sterker nog, ga snel een gevecht aan om bepaalde vijanden op te ruimen die net schade hebben opgelopen. Pas gewoon op voor de duurmeter om ervoor te zorgen dat u niet zonder raakt. Terwijl je op weg bent naar je doel, want dit kan vaak eindigen in een vernederende ondergang. Het is duidelijk dat een belangrijk onderdeel van het vaker wel dan niet blijven bewegen is dat je dat moet doen.

Worms Rumble Trailer

Krijg geweldige wapens

Wapens zijn behoorlijk belangrijk met betrekking tot het schieten van verschillende delen in het downloaden spel Worms Rumble! Je hebt er dus een paar nodig. Je brengt er natuurlijk één uit, maar de beste wapens zijn meestal te vinden in elk niveau en in het geval dat je het krijgt, krijg je allebei aandachtspunten! Ten eerste houdt het in dat je momenteel een groter, vaak opmerkelijker vuurwapen hebt! En ten tweede houdt het in dat iemand anders geen groot vuurwapen heeft, aangezien jij het hebt.

Probeer je te herinneren waar wapens op een bepaald niveau produceren en controleer ze op weg naar je volgende gevecht. Je moet ook uitkijken voor je munitie. Voor het geval je tussen gevechten bent en je een volkomen fatsoenlijk, ongebruikt vuurwapen opgraaft. Het kan heel goed de moeite waard zijn om te wisselen, dus je hebt weer volledige munitie. Terwijl je daar bent, zou je dat misschien moeten doen.

Tot ziens op het slagveld

Je moet je realiseren hoe je wapen functioneert als het een jachtgeweer is, begin de strijd niet door er iemand op een goede manier mee af te vuren. Probeer dichterbij te komen voordat je de shoot opent en afscheid neemt van jezelf. Worms Rumble gratis geeft je veel gelegenheden om vijanden te strikken en in ieder geval te choqueren. De grootste daarvan zijn de regio’s op elke gids die worden behandeld totdat u ze invoert. Je zou zelf kunnen springen met een jachtgeweer, een paar bewakers neerleggen om een ​​of andere onwetende ongewervelde dier te verbazen! Gebruik ze om rond te sluipen en een tegenstander te flankeren.

Zijn er een paar wormen die vechten? Laat ze elkaar misschien een stuk pijn doen en gooi er een paar explosieven in in plaats van erin te barsten! Wapens ontploffen en ontladen. Verbluffend beter, stel je voor dat je Batman bent door een paar explosieven te laten vallen en daarna ninja rechtstreeks uit een ingang te strijken. Laat alleen maar ontploffingen en kleine wormen achter zich. Je krijgt focus voor stijl, niet van het spel actie van mij.

Worms Rumble

Worms Rumble Spel

Downloaden

Spel Worms Rumble Systeemeisen :

Worms Rumble Spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Dual Core 6600 bij 2,4 GHz
RAM: 2 GB
Besturingssysteem: Windows 7 / 8.1 / 10 (32-bits versies)
VIDEOKAART: Intel 4400, GeForce GTX 280, AMD Radeon HD 7750

Worms Rumble Spel Aanbevolen vereisten

CPU: i5-2500k 3,3 GHz, AMD FX 6300 3,5 GHz
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit versies)
VIDEOKAART: GeForce GTX 750, AMD R7 370
TOEGEWIJD VIDEO RAM: 1024 MB

 

 

  • Worms Rumble Gratis
  • Downloaden Worms Rumble
  • Spel Worms Rumble
  • Gratis Worms Rumble
  • Worms Rumble Downloaden PC
Leave A Reply

Your email address will not be published.