The Forgotten City PC Spel downloaden

0

The Forgotten City Spel is een onafhankelijk spel dat afhankelijk is van een eerwinnende Skyrim! Dat zet spelers aan tot een geheim onderzoek naar moordzaken in een verouderde ondergrondse stad! Waar ze worstelen met onderwerpen als diepgaande kwaliteit, huidige cultuur, humanisme en tijdreizen. Het werd gemeld op de PC Gamer Show, en de verzending zal naar verwachting ergens in 2019 plaatsvinden. Maar aangezien het vandaag 17 december is, realiseer je je waarschijnlijk waar je mee naartoe wilt.

The Forgotten City

The Forgotten City Downloaden

Downloaden
 

Alle karakters zijn menselijk

Ingenieur Modern Storyteller meldde vandaag dat het een afspraak heeft gemaakt met Dear Villagers! Wiens eerdere leveringen zich Dead for Vinland en Bury Me, My Love herinneren om The Forgotten City Downloaden te verspreiden. De organisatie zal Modern Storyteller in staat stellen om het spel uit te breiden met geheel vernieuwde beelden. Een andere setting en verhaal, vakkundig stemacteurs en een mix van unieke soundtrack. Daarna is er opbeurend nieuws, maar dat soort door en door revisie krijg je niet zonder waarde! Evenzo, wat voor deze situatie een lang uitstel is.

De vergeten stad is belangrijk, individueel en rijk aan details om nieuwsgierigheid te compenseren. Gedurfde spelers, auteur van Modern Storyteller en unieke maker van Forgotten City-mod, Nick Pearce. De hulp van Dear Villagers is zojuist een verbijsterend hulpmiddel geweest, waardoor ik me kon concentreren op een meer gespecificeerde wereld en verhaal. De game Forgotten City zal naar verwachting later verschijnen dan verwacht in 2020.

Oude Romeinse stad

Als je de kans hebt dat je gewoon nauwelijks kunt wachten tot, op dat moment, de Forgotten City-mod voor Skyrim en Cyberpunk 2077 toegankelijk blijft op Nexus Mods. Daarom zal het duidelijk een veel bescheidener en meer essentiële ervaring zijn dan het onafhankelijke spel. Current Storyteller heeft vandaag nog een ander geheim overhandigd dat je hieronder kunt bekijken. Als u zich aan die norm houdt, keert u uw hele leven lang terug naar uw laatste seconde. Je keert hier echter terug om de geheime moord te onderzoeken die het hele lot van de stad verandert.

De belangrijkste dingen die u bij deze excursie helpen, zijn uw intelligentie! Het loopt slecht af, je hebt hier eigenlijk je tijdcontrolecapaciteit bij je. Het stelt u in staat terug te keren naar het begin en uw inzichten van het vorige bezoek te gebruiken om u te helpen bij uw huidige onderzoek. Om informatie over het moordgeheim te krijgen, moet u personen kruiselings onderzoeken. Ervaar door de stad op zoek naar verborgen manieren en voorkennis, en neem genoegen met goede keuzes die je hart sneller doen kloppen. Elke keuze die je maakt, zal het hele resultaat van het dagelijkse leven van de bewoners veranderen en je in het algemeen naar een alternatieve voltooiing brengen.

Groot mythologisch paradijs

The Forgotten City Downloaden vroeger een fan-mod met een leuke verzameling projecten en ingenieurs, maar met de hulp van Dear Villagers. Bovenal kan de ontwerper Modern Storyteller momenteel de graphics van de game extra opschonen en het verhaal verbeteren met nieuwe hoogtepunten! Net zoals toegang krijgen tot bekwame stemacteurs.

In wezen is The Forgotten City een ervarings Avontuur, waarin je in de schoenen stapt van een persoon die door de tijd springt. Onderzoek naar de verbijsterende moordzaak die alleen iemand die heen en weer door de tijd gaat, kan begrijpen. Evenzo is het uw verantwoordelijkheid om uw kans om stukjes informatie te verzamelen te gebruiken! Ongeacht of je door de stad slentert of de speculaties kruist, je moet de meeste hints uit je run halen voordat je het opnieuw probeert.

De stad ligt in jouw hand

Het unieke aan deze game is de door beslissingen gedreven mechanica, waarbij je keuzes veranderen in de hele cirkel van de dag. Beïnvloed in het algemeen de voorbestemming van de inzittenden. Het is een vaag verhaal, dus je kunt hopen veel echte problemen door te halen! Bijvoorbeeld ethische kwaliteit, humanisme en tal van andere dingen. Bovenal met verschillende eindes, instrumentale soundtrack en volledig ingesproken uitwisselingen. 8 uur van het spel is niet voldoende voor onderzoekers die sterke drank nodig hebben.

The Forgotten City Trailer

Avonturenspel dat zich afspeelt in een underground

In de recensie gebruikt de speler een invoer en wordt hij 2000 jaar terug in de tijd gestuurd naar een verouderde Romeinse stad die verborgen is in een berg. Ze komen al snel samen met Magistraat Sentius, die uitlegt dat de stad een eenzaam principe heeft! De gulden regel: elk individu dat een overtreding onderwerpt, zal de goddelijke wezens woedend maken! Wie zal elk individu in de stad in goud veranderen. Sentius zegt tegen de speler dat hij het gevoel heeft dat iemand de norm gaat trotseren. Ontdek daarna wie die persoon is en stop ze voordat ze iedereen vergaan.

De beoordeling gaat verder en toont een eenzame cirkel in de The Golden Rule-missie, waar de speler een mogelijke vergrijp ontdekt! Als alles is gezegd en gedaan, moeten ze de richtlijn verstoren en alle bewoners van de stad transformeren in schitterende sculpturen. Daarom moet de speler op dat punt terug racen naar de ingang om de gang van zaken terug te zetten. Toen ze echter voor het eerst de stad binnenkwamen, en met de informatie die was opgepikt uit de vorige dienstregeling! Herbezoek van waar het wangedrag zou moeten plaatsvinden en stop het voordat het gebeurt.

Het verkennen van de geweldige steden

Beschouw het eens als de film Minority Report de gelegenheid had om te zeggen dat hij zich ervoor herinnerd had en zich afspeelde in de oude Romeinse tijd. Gratis The Forgotten City bevat alle componenten die je kent en waar je van houdt, terwijl je elk perspectief naar een hoger niveau tilt en veel verbazing toevoegt. Loop over de wegen van een vers uit de doos nieuwe stad. Maak kennis met heroverwogen karakters. Zak weg in een unieke legende met nieuwe wendingen en eindes. Verlicht het testen van nieuwe raadsels en waardeer een geheel nieuwe symfonische partituur en deskundige stemacteurs. Het spel Forgotten City is het verhaal dat we over het algemeen moesten vertellen, zodat je het nog een keer kon waarderen.

 

The Forgotten City

The Forgotten City Spel

Downloaden

Spel The Forgotten City Systeemeisen :

Systeemvereisten The Forgotten City Spel(minimum)

CPU: AMD FX-6300 | Intel Core i5-2500 @ 2,7 GHz of beter
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 SP1 64-bit of nieuwer
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 570 | AMD Radeon HD 6950
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB

The Forgotten City Spel Aanbevolen vereisten

CPU: AMD FX-8350 | Intel Core i5 4570 3,2 GHz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64 bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 960 | AMD Radeon R9 380
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 15 GB

 

 

  • Gratis PC The Forgotten City
  • The Forgotten City Downloaden
  • Spel gratis The Forgotten City
  • Gratis The Forgotten City
  • Downloaden PC The Forgotten City
Leave A Reply

Your email address will not be published.