Cyberpunk 2077 Download gratis

2

Cyberpunk 2077 gratis werd voor het eerst geïntroduceerd meer dan zeven jaar geleden voordat we ooit The Witcher 3 in handen kregen. Met Geralt nu achter ons, is from cd projekt s a uitgegroeid tot zijn volledige interesse voor de sector van cyberware krijgt gratis in night city. We durven te zeggen dat Cyberpunk een eerste RPG voor xbox one, PC, playstation 4 mannen of vrouwen is! 

Het is obsessed with chaotisch en snel, maar is minder agressief geworden dan on your outlaw Doom. Tijdens een vuurgevecht in de beginmomenten van de hoofdpersoon dook en gluurde ze om de kap heen om een bende orgelvangers te besproeien met kogels uit haar automatische pistool. Net als Destiny 2 explodeerden de cijfers die duidden op de schade die werd aangericht bij elk geland schot! Maar vijanden ervoeren niet als kogelsponzen night city slokt individuen op en laat ze levend of dood vrij.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Downloaden

Downloaden

Inhoud in het spel cd projekt s a

Bijna elk moment in cd projekt s a Cyberpunk onderbroken door zinvolle dialoogkeuzes te gebruiken. De mening van mensen over je avatar wordt nagedacht bij elke beslissing die je neemt! Het maakt niet uit hoe belangrijk of minuscuul. U kunt bijvoorbeeld de competitieve benadering volgen, alle rechten voorbehouden absoluut stil blijven of zelfs uw achtergrondverhaal gebruiken om aan de bevolking te vertellen.

Het action adventure spel raakt verschillende hoge noten waar het telt. In veel opzichten voelt het als een triomf van on the open-world action game trademarks are the property. In andere gevallen is het echter een frustrerende stap achteruit vol met glitches, more bugs en verwarrende ontwerpbeslissingen die het plezier van de power speler routinematig kunnen temperen.

Door elk deel van de stad

Get First-person RPG ontwikkelde cd projekt red met een serieuze neiging tot, dus er zijn veel wapens, maar je hebt ook melee opties. Krachtwapens komen het dichtst in de buurt van de huidige wapens. Dit is eerlijk gezegd geen factor in maximale triple A-ervaringen, en gezien de verre toekomst van Cyberpunk 2077 gratis spel. Echter gedwongen om een ​​aantal van de bovengenoemde moeilijke keuzes te maken. Inclusief of ze Placite wel of niet toestaan ​​om naar zijn persoonlijke link te kanaliseren. Bijvoorbeeld een apparaat om de pols van bijna iedereen. 

Trailer

Het spel speelt zich af in de cyberwereld

Behalve dat ze haar agressie kanaliseert door in plaats daarvan een versterkte deur te openen. Binnenkort zijn we in het atrium van het winkelcentrum, vol met bewakers cd projekt s a. Cyberpunk 2077 blijft een actie lijken te zijn! Met cd projekt red, gretig om night city benchmarks vooruit te schuiven in open internationaal ontwerp, verhalen vertellen en de betekenis van het creëren van je persoonlijke karakter. De systeemvereisten van zijn misschien iets genereuzer dan je had verspelwacht. Over here het algemeen lijkt het alsof de game hoog en laag slingert, functies ondersteunt terwijl de basisvereisten laag genoeg blijven om op to get The Witcher 3 voor cd projekt s a playstation 4 of take Xbox One te draaien.

 

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Spel

Downloaden

Cyberpunk 2077 Minimale systeemvereisten

CPU: Intel 15-3570K / AMD FX-8310

RAM: 8 GB RAM

HDD: 70 GB 

GPU: Nvidia GeForce GTX 780

Besturingssysteem: Win 7 64

Cyberpunk 2077 Aanbevolen systeemvereisten

CPU: Intel Core i7-4790 of AMD Ryzen 3 3200G

RAM: 12 GB RAM

HDD: 70 GB

GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060

Besturingssysteem: Win 10 64

Leave A Reply

Your email address will not be published.