Immortals Fenyx Rising PC Spel Downloaden

0

Immortals Fenyx Rising gratis is in alle opzichten een karakteristieke ontwikkeling van Odyssey! Bovendien lijkt het alsof een paar mensen bij Ubisoft veel Breath of the Wild hebben gespeeld. Zonder twijfel, zijn overvloedige gelijkenissen, visuele, opmerkelijke uithoudingsspecialisten, beheersbare paarden. Op uitdaging gebaseerde gevangenissen vragen redelijkerwijs om examens! Het duurt echter slechts enkele seconden nadat de Griekse God van held Fenyx zijn krachten heeft toegegeven om onze laatste holt door Hyrule te negeren. Als de nominale bloedroodharige moedige vrouw van deze open wereldactiviteit! Wiens uiterlijk en seksuele geaardheid zullen in de laatste game aanpasbaar zijn. Legendarische beesten tijdens onze twee of meer uur handen op zien.

Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising Downloaden

Downloaden
 

Gelegen op het gouden eiland

Om te beginnen hebben we een massa-achtig monster meegemaakt dat volgde op het onheilige nageslacht van Jabba the Hutt en Medusa. Terwijl de omvangrijke vijand over de grond kroop, vuur uit zijn voldoende keel spuwend. Raak ons ​​met zijn lange staart, het zou af en toe uitstel geven om een ​​provocerende buik te giechelen! Een fantastisch klein detail dat de minder authentieke interpretatie van de Griekse folklore in het spel liet zien.

Van Immortals Fenyx Rising downloaden die lichte en zware aanvallen overbrengt. Afzonderlijk hebben we de slechterik met slangenhaar verkleind tot een wolk van obscuriteit. Hoe het ook zij, het lijkt erop dat we zijn laatste structuur niet tegenkwamen, want al snel rees een transcende cyclops op uit de rook. Na snel een steen te hebben gegrepen, bewoog het kruipende beest zich naar Fenyx en zwaaide de enorme steen naar haar. Daarna stapte Point met zijn stevige voet op de grond om een ​​verbazingwekkende zone van impactaanval te veroorzaken. Gelukkig hadden we een Goddelijke Kracht aangenomen die Athena’s Dash heette, een sluwe, schadebeheersende zet waarmee we over de frontlinie konden vliegen, uit gevaar.

Land van goden en monsters

Het onmiskenbaar woedende monster reageerde snel, gooide de steen naar ons voordat hij gemakkelijk een boom trok vanaf het vroegste stadium. De vorige aanval heeft een deel van Fenyx ‘leven overgeheveld! Hadden echter de mogelijkheid om het enorme monster eerder dodelijk te verslaan. Zich realiserend wat het wilde doen met de lengte van de boomstam die het momenteel in één hand gebruikte. Zetten de laatste spijker op de laatste rustplaats met Hephaistos Hammer. Een andere natuurlijke kracht die een meer dan gemiddelde hamer verzamelt die is uitgerust om het soort pijn te veroorzaken dat het welzijn van de vijand doet huilen.

Wat ons het meest opviel aan deze allesomvattende ervaring, was dat het beslist geen gevecht met een supervisor was. Alleen niets nieuws in deze overdreven interpretatie van de Griekse folklore. Hoewel beide structuren van dit huidige dier misschien zijn ingevuld als een belangrijkere, verhaalgebonden confrontatie! De strijd was gewoon iets dat we toevallig tegenkwamen, een discretionair gevecht dat we misschien helemaal hebben overgeslagen. Dat is inderdaad wat we deden toen we later tijdens onze excursie een soortgelijke bedreigende Cerberus ontdekten. Driekoppige, vuurspuwende hellevuurproducten waren bezig met concurreren met een groep officieren, dus we dachten dat we ze het zouden laten bespreken.

Creëer gratis je eigen held in Immortals Fenyx Rising

Deze overweldigende manier om met het assortiment van tegenstanders om te gaan, waarbij managers als slechteriken in feite worden beschouwd als graan van een laag niveau! Reikt ook uit naar hoe u ze in de frontlinie benadert. De strijd van het spel is razendsnel, overdreven en wordt nooit gehinderd door vernederende wapens. De bewegingen van zowel Fenyx als haar tegenstanders, vooral wanneer de krachten van de goddelijke wezens worden losgelaten, zijn uitzonderlijk aangepast. Elke aanval doordrenken met het soort artistieke pit dat doorgaans wordt bewaard voor opzichtige anime-vechters.

Enkele interessante helden

Hoewel ze niet zo nauwkeurig zijn, maar eerder mogelijk maken dan voortdurende Assassin’s Creed-secties stoten substantiële ontmoetingen af. Immortals Fenyx Rising gratis pc battle is niet zonder lagen en diepgang. Die eerder genoemde buitengewone bewegingen. Tap bijvoorbeeld constant uw uithoudingsmeter af, terwijl u deze ontwijkt en afstoot. De gebeurtenis dat u de strijd wilt aangaan met een aantal welzijnsmengsels in uw voorraad. De wapenvoorraad van Fenyx is even aanpasbaar als veranderd, waardoor spelers deze kunnen aanpassen aan hun speelstijl. Wapens inclusief bogen en bedekking brengen latente details over, expertisebomen ontwikkelen je capaciteiten en de goddelijke krachten blijven gewoon komen.

Godzijdank, je kunt ook je vriend Phoenix, Phosphorus, opdracht geven om van bovenaf aan te vallen. In het verhaal dat slim wordt beschreven door Zeus en Prometheus, probeert Fenyx de goddelijke wezens te sparen voor de grote verschrikkelijke Typhon. Deze kolossale boodschap zal spelers ontdekken die zowel verhaalgestuurde missies als zijreizen uitvoeren. Ze onderzoeken een gids die een van Assassin’s Creeds uitbreidende universums tevreden zou stellen. Zich verplaatsen is in ieder geval een goed idee, aangezien Fenyx in elk geval kan vliegen. Echter, lang haar uithoudingsvermogen het toelaat en breng een metalen paard dat, verbazingwekkend! Verschijnt direct onder de legende met een druk op een knop.

Immortals Fenyx Rising Trailer

Gebaseerd op mythologie

Het spek voor de goddelijke wezens sparen houdt bovendien in dat er stapels raadsels worden opgelost. Tijdens onze demo impliceerde dit bliksem verschillende producten, meestal door het vinden van innovatieve benaderingen om aan te raken. Enorme brokken steenkool die ze naar hun individuele vleeskuikens brengen. Er zijn bovendien discretionaire problemen, die zowel verbijsterend als platformactie consolideren, die je inspanningen belonen met sprankelende buit.

We hebben een brok energie gestoken in een verborgen werelddomein! Waar we afhankelijk waren van Immortals Fenyx Rising spel om vliegvaardigheden te downloaden om een ​​strategische afstand te bewaren tot laserachtige strikken. Beïnvloed opwaartse windstoten om naar een spaarpot te verkennen. Het was een behoorlijke onderbreking van de strijd die ons eveneens bekwaamde met het stuur van de Shade of Tartaros! Een stekelig stukje hoofddeksel waardoor Fenyx er verbazingwekkend baas uitzag, terwijl ze haar bovendien een schade-ondersteuning toekende. Terwijl je speelt, beschrijven Prometheus en Zeus allebei delen van het verhaal. Vergelijkbaar in benaderingen van Bastion, maar ze praten niet zo vaak.

Verhaal over tientallen jaren echte wereld

De twee goddelijke wezens klinken meestal mogelijk binnen als er iets pertinent is om over te praten. Fatsoenlijke gelegenheid om een ​​grapje te maken ten nadele van u, dat is de plek waar de uitwisseling echt sprankelt. Immortals wordt tot het uiterste gedreven met humor en legendarische legende. Op een bepaald moment tijdens onze demo zijn we er bijna zeker van dat we Prometheus hebben ontdekt door het verwarde verhaal van Aphrodite’s introductie aan de wereld met Godfall! Elke vorm of vorm die er tevreden over is. De ontwikkelaars verwezen zelfs naar de motivatie van de film The Princess Bride, wat heel duidelijk is.

Fenyx geeft ook een buitengewone mate van gevoel door in hun uitwisseling en in hun gezichtsreacties. Tijdens onze ervaring met het spel, kozen we een Fenyx met meer damesachtige attributen, en we begonnen meteen met een starre blik naar haar personage te kijken. Fenyx is een zeer onzinnige en eenvoudige, maar besliste heilige en met weinig aandacht! Welk stijlsymbool of welke stem je ook kiest, hun uitwisseling en overdracht zullen eveneens het equivalent zijn. In tegenstelling tot een actie spel als Breath of the Wild. Immortals helpt zijn verhaal echt door zijn held een stem te geven en ze ermee weg te laten vliegen.

Creatief en geïmproviseerd spel

Je kunt Fenyx ook volledig opnieuw doen, van hun lichaamstype, stem, huidskleur, haartint. In het begin hielden we ons zeer dicht bij de standaardzoekopdracht voor Immortals Fenyx Rising. Maar uiteindelijk hebben we ze veranderd om meer op Zelda uit Breath of the Wild te lijken! Ze rook in ieder geval helemaal haar oogkleur. Tijdens je excursie ontdek je bovendien nieuwe bedekking en wapens die je helpen bij je details. De kans dat je uiteindelijk neigt naar het uiterlijk van een bepaald stuk versnelling boven een ander! U kunt elk wapeningsstuk voorbereiden en het met een huidig ​​stuk herschilderen.

Het valt niet te ontkennen PC Downloaden Immortals Fenyx Rising een hoogtepunt tussen andere ogende games die we al een tijdje hebben gevonden. Van de rijke en buitenaardse omstandigheden tot de tussenfilmpjes van bijna Pixar-kwaliteit, onze kaken waren op de grond! Zelfs terwijl we de game vrij recentelijk op een lager doel van de werknemers van Ubisoft hebben gestreamd dan we van aangezicht tot aangezicht zouden hopen te vinden. Het is duidelijk dat wanneer Immortals de sprong naar Switch maakt, de grafische kwaliteit een waarneembare duik neemt. Hoeveel er precies zal veranderen, is nog een vraag die we eenvoudigweg kunnen beantwoorden zodra we de controlecode in handen hebben.

Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising Spel

Downloaden

Spel Immortals Fenyx Rising Systeemeisen :

Immortals Fenyx Rising spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Core i5-2400 / AMD FX-6300
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7 (64-bit) of hoger
VIDEOKAART: GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 280X
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 28 GB

Immortals Fenyx Rising spel Aanbevolen vereisten

CPU: Core i7-6700 / Ryzen 7 1700
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit) of hoger
VIDEOKAART: GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX Vega 56
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 28 GB

 

 

  • Immortals Fenyx Rising Spel
  • Gratis Immortals Fenyx Rising
  • Spel Immortals Fenyx Rising
  • Downloaden PC Immortals Fenyx Rising
  • Immortals Fenyx Rising
Leave A Reply

Your email address will not be published.