Immortals Fenyx Rising Downloaden

0

Immortals Fenyx Rising Downloaden is in alle opzichten een karakteristieke ontwikkeling van Odyssey! Bovendien lijkt het alsof een paar mensen bij Ubisoft veel Breath of the Wild hebben gespeeld. Zonder twijfel, zijn overvloedige gelijkenissen, visuele, opmerkelijke uithoudingsspecialisten, beheersbare paarden. Op uitdaging gebaseerde gevangenissen vragen redelijkerwijs om examens!

Immortals Fenyx Rising Downloaden

Immortals Fenyx Rising Downloaden

Downloaden
 Gelegen op het gouden eiland

Om te beginnen hebben we een massa-achtig monster meegemaakt dat volgde op het onheilige nageslacht van Jabba the Hutt en Medusa. Terwijl de omvangrijke vijand over de grond kroop, vuur uit zijn voldoende keel spuwend. Raak ons ​​met zijn lange staart, het zou af en toe uitstel geven om een ​​provocerende buik te giechelen! Een fantastisch klein detail dat de minder authentieke interpretatie van de Griekse folklore in het spel liet zien.

Van Immortals Fenyx Rising downloaden die lichte en zware aanvallen overbrengt. Afzonderlijk hebben we de slechterik met slangenhaar verkleind tot een wolk van obscuriteit. Hoe het ook zij, het lijkt erop dat we zijn laatste structuur niet tegenkwamen, want al snel rees een transcende cyclops op uit de rook. Na snel een steen te hebben gegrepen, bewoog het kruipende beest zich naar Fenyx en zwaaide de enorme steen naar haar.

Immortals Fenyx Rising Downloaden

Land van goden en monsters

Het onmiskenbaar woedende monster reageerde snel, gooide de steen naar ons voordat hij gemakkelijk een boom trok vanaf het vroegste stadium. De vorige aanval heeft een deel van Fenyx ‘leven overgeheveld! Hadden echter de mogelijkheid om het enorme monster eerder dodelijk te verslaan. Zich realiserend wat het wilde doen met de lengte van de boomstam die het momenteel in één hand gebruikte.

Wat ons het meest opviel aan deze allesomvattende ervaring, was dat het beslist geen gevecht met een supervisor was. Alleen niets nieuws in deze overdreven interpretatie van de Griekse folklore. Hoewel beide structuren van dit huidige dier misschien zijn ingevuld als een belangrijkere, verhaalgebonden confrontatie! De strijd was gewoon iets dat we toevallig tegenkwamen, een discretionair gevecht dat we misschien helemaal hebben overgeslagen.

Gebaseerd op mythologie

Het spek voor de goddelijke wezens sparen houdt bovendien in dat er stapels raadsels worden opgelost. Tijdens onze demo impliceerde dit bliksem verschillende producten, meestal door het vinden van innovatieve benaderingen om aan te raken. Enorme brokken steenkool die ze naar hun individuele vleeskuikens brengen. Er zijn bovendien discretionaire problemen, die zowel verbijsterend als platformactie consolideren.

Het was een behoorlijke onderbreking van de strijd die ons eveneens bekwaamde met het stuur van de Shade of Tartaros! Een stekelig stukje hoofddeksel waardoor Fenyx er verbazingwekkend baas uitzag, terwijl ze haar bovendien een schade-ondersteuning toekende. Terwijl je speelt, beschrijven Prometheus en Zeus allebei delen van het verhaal. Vergelijkbaar in benaderingen van Bastion, maar ze praten niet zo vaak.

Immortals Fenyx Rising Downloaden

Creatief en geïmproviseerd spel

Je kunt Fenyx ook volledig opnieuw doen, van hun lichaamstype, stem, huidskleur, haartint. In het begin hielden we ons zeer dicht bij de standaardzoekopdracht voor Immortals Fenyx Rising. Maar uiteindelijk hebben we ze veranderd om meer op Zelda uit Breath of the Wild te lijken! Ze rook in ieder geval helemaal haar oogkleur. Tijdens je excursie ontdek je bovendien nieuwe bedekking en wapens die je helpen bij je details.

Van de rijke en buitenaardse omstandigheden tot de tussenfilmpjes van bijna Pixar-kwaliteit, onze kaken waren op de grond! Zelfs terwijl we de game vrij recentelijk op een lager doel van de werknemers van Ubisoft hebben gestreamd dan we van aangezicht tot aangezicht zouden hopen te vinden. Het is duidelijk dat wanneer Immortals de sprong naar Switch maakt, de grafische kwaliteit een waarneembare duik neemt.

Hoe Immortals Fenyx Rising PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Immortals Fenyx Rising Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Immortals Fenyx Rising

Minimum

 • CPU: Core i5-2400 / AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 (64-bit) of hoger
 • VIDEOKAART: GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 280X
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 28 GB

Aanbevolen

 • CPU: Core i7-6700 / Ryzen 7 1700
 • RAM: 16 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit) of hoger
 • VIDEOKAART: GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX Vega 56
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 28 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.