Warcraft III Reforged Downloaden

0

Warcraft III Reforged Downloaden is beslist geen ideale reproductie van de eerste game, het is beter met andere woorden. Reforged is het streven van Blizzard’s om een spel te ervaren dat liefdevol wordt herinnerd door zoveel! Evenzo, met voortdurende interactie vordert net als betere ontwerpen. Bij BlizzCon 2018 ploffen we ons neer met de game en spelen we de meest bekende strategische The Culling van de game.

Warcraft III Reforged Downloaden

Warcraft III Reforged Downloaden

Downloaden
 De donkere kant

Warcraft ging, zoals alle RTS-games kunnen zijn, over gezonde tijd en financiële administratie. Er is een duidelijker gevoel van aanzienlijke waarde per eenheid dan in een spel als StarCraft of Command and Conquer. In die spellen zijn eenheden een stuk van een grotere macht, een veelzijdige oorlogsmachine die werkt om vijandig gebied aan te vallen en grond te veroveren. Warcraft III Reforged Downloaden heeft echter meer van u nodig.

Evenzo worden Warcraft III The Frozen Throne eenheden steeds duurder en hebben ze over het algemeen meer honger naar activa, wat betekent dat je gewoon kunt staan om kleinere krachten te verzamelen. Daarom is uitwisselen dat ze veel harder slaan als ze nauwkeurig worden overgebracht. Elke geweldige RTS-speler gaat bijvoorbeeld een wedstrijd aan met een arrangement! Je moet voorlopig op alles zitten wat je maakt.

Warcraft III Reforged Downloaden

Originele kaart

Met andere woorden, Legends helpt Warcraft 3 te scheiden van zijn zusterarrangement, StarCraft. Ze maakten systemen die niet zozeer gingen over het structureren van monsterlijke armkrachten en geleidelijk over kleinere, sluwere verzameleenheden. Bovendien konden heiligen worden opgevoerd, nieuwe capaciteiten krijgen of opnieuw ontwerpen naarmate de wedstrijd vorderde. Het werkt echter nog niet echt.

De gids te onderzoeken en kleine tegenstanders te laten crashen die griezels noemen. Als je dat doet, krijg je XP en vallen er dingen uit die de basisdetails van je heilige kunnen aanpassen. Het stimuleerde ook de basisontwikkeling en het opbouwen van verschillende salarisstromen. Het gevaar was duidelijk dat je je tegenstander tegen het lijf liep voordat jullie beiden voorbereid waren en tegenslagen kregen.

Veel meer emotie

Bovendien heeft alles een prachtige nieuwe verflaag gekregen. Daarom vindt de vakmanschapconfiguratie een thuis ergens dicht bij authenticiteit en de soepele Warcraft III Reign of Chaos stijlgids! Terwijl ze nog steeds de buitengewone look en feel van de eerste naar voren brengt. Bovenal zijn constructie- en eenheidssymbolen vernieuwd, evenals het uiterlijk van specifieke constructies.

Warcraft III Reforged Downloaden

Oude moderne schoonheid

Warcraft III Reforged Gratis afgesloten bètastart binnen enkele seconden voor BlizzCon. Bovenal ging de bèta live met een bescheiden hoeveelheid stof! 1v1 en 2v2 PvP, vijf kaarten en twee rassen mens en orc. In de week daarna heeft Blizzard onder meer de Undead-race en de dierbaarste kaartproeflezer van het spel. De manager kan op dit moment worden gebruikt om aangepaste kaarten te maken, maar je kunt ze nog niet echt spelen.

Elke eenheid in het spel heeft een facelift ondergaan. Warcraft III Reforged Downloaden garandeert de geweldige terugkeer van een lijdende topkeuze. Ondanks alle bèta haperingen blijft de game zo uniek en verbindend als ooit tevoren. Het niveaukader spoorde spelers aan om uit te duwen.

Hoe Warcraft III Reforged PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Warcraft III Reforged Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Warcraft III Reforged

Minimum

 • CPU: Intel Core i3-530 of AMD Athlon Phenom II X4 910 of hoger
 • RAM: 4 GB
 • OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64-bit (laatste versie)
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTS 450 of AMD Radeon HD 5750
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5-6400 of AMD Ryzen 7 1700X of hoger
 • RAM: 8 GB
 • OS: Windows 10 64-bit (laatste versie)
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 960 of AMD Radeon R9 280X
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.