Fall Guys Ultimate Knockout PC downloaden

6

Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds hebben mogelijk de laatste staande opstelling van de speler gepromoot! Downloaden Fall Guys Ultimate Knockout heeft echt zijn potentieel geopend door het felroze te schilderen en het in een openhartig ensemble te plaatsen. Het familierecept van Mediatonic is een heldere, leuke broodnodige opfriscursus die een alternatief nodig heeft. Minder gevoelige manier om met royale gevechten om te gaan zonder iets van de spanning te verliezen.

In plaats van C4, is het vitamine C die je zult vermijden, omdat je wordt gepeld met enorm verstopte sinaasappels in slechts een van de twee dozijn spelshowachtige gelegenheden. Verreweg de meeste van deze minigames raakten in de smaak en bieden plezier en teleurstelling in gelijke bedragen. Koppel ze aan een dynamische, stijlvolle en een duizelingwekkende soundtrack en Fall Guys ontdekt hoe ze het moeten maken! Je moet de lucht in slaan als je wint en naar je scherm schreeuwen als je verliest, maar je zult in ieder geval grinniken.

Fall Guys Ultimate Knockout

Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden

Downloaden
 

Geweldig zacht speelcentrum in Fall Guys Ultimate Knockout gratis

Het idee van Fall Guys Ultimate Knockout gratis zal natuurlijk zijn voor degenen die spelshows hebben gezien, bijvoorbeeld Wipeout of Takeshi’s Castle. Leid je eigen unieke, rode confituur-bonensymbool door maximaal vijf rondes opblaasbare slagerij en je zult de kans krijgen om de kroon mee naar huis te nemen. Elke wedstrijd is beperkt tot een scène en duurt ongeveer 15 minuten, alles bij elkaar genomen, wat het gevoel van een tv-show nog meer naar huis brengt.

De bediening is eenvoudig met rennen, stuiteren, springen en krijgen als je enige instrumenten om hindernissen te verkennen! Bewaar een strategische afstand tot tegenstanders, of blijf voor je leven in meer op uithoudingsvermogen gerichte gelegenheden die stappen ondernemen om je in de walgelijke diepgang te duiken. In het geval dat u toch wordt afgezien, heeft u op dat moment de keuze om te kijken! Die overblijfselen vechten het uit voor de titel, terwijl wat vergeleken kan worden met glycerine je oren worden ondergedompeld.

Drie knoppen springen, duiken en grijpen

Een spelshow is echter net in dezelfde klasse als zijn avonture spel, en dit is de plek waar Fall Guys met de huidige pool van 24 voor een groot deel wint. De hindernissenparcours-achtige races zijn de plek waar ik de meeste voldoening heb ontdekt. Vooral omdat het op het laatste moment wordt als bonen van elkaar afketsen en dringend naar het einddoel springen in een poging om de snede te maken. Ik heb vooral waardering voor de vernietiging van Hit Parade en de onveilige draaiende fundering van The Whirlygig, die regelmatig in verwarring raken! Als twintig proberen zo’n groot aantal karakters door kleine gaatjes te passen of allemaal te stuiteren voor een vergelijkbaar beperkt podium.

Er is in elk geval meer dan één manier om een ​​bijdrage te leveren, een alternatief voor een beloning met een hoog risico. Dat is welkom, want het voelt nooit alsof je helemaal uit een race bent, ondanks dat je dichtbij de achterkant van het peloton zit. In Door Dash duik je naar de basis van een baan en probeer je door ingangen te springen! Sommige daarvan zullen open inslaan, terwijl andere onwrikbaar gesloten blijven. Het is een ongecompliceerd genot om door een opening te slenteren terwijl de rivaal dicht bij je met zijn gezicht als eerste in een blokverdeler stoot.

 

Stijl cartoon wereld

In ieder geval kunnen games die afhankelijk zijn van zinloze materiaalkunde vaak net zoveel verdragen als ze geven, zoals te vinden is in See Saw! Wat verschilt van verschillende races doordat het snel fantastisch teleurstellend kan zijn. Interessant genoeg bestaat de hele baan uit verschillende gigantische wippertjes. Het hangt in grote mate af van uw verwante rivalen die zien hoe deze speeltoestellen voor baby’s werken. Het is verwarrend hoe niet veel van hen eruitzien, want je zult keer op keer van hun jammerlijk benoemde podia glijden! Vanwege, weet je, essentiële materiaalkunde.

Op dat moment is er Slime Climb, dat opmerkelijk moeilijker is dan de meeste. Vervuld als mijn vijand voor een aanzienlijk deel van mijn eerste uren met het spelen van Secret Neighbor. Het is een echte sorteerder van de kwaliteitsgoederen uit het afval, terwijl het slijk geleidelijk stijgt en je vecht tegen de klok, je tegenstanders en een stapel obstakels. Terwijl de meeste gelegenheden de onderliggende pool van Fall Guys van 60 spelers voor het grootste deel scheiden met ongeveer een kwart tot een groot deel van elke keer! Het was niet opmerkelijk dat er na deze gelegenheid slechts een paar spelers overbleven.

De personages zien eruit als superversies van Minions

Alles bij elkaar genomen, zijn er nu geen losgekoppelde modi in Fall Guys Ultimate Knockout spel. Het doel van dominantie kwam net voort uit een groot aantal online tegenslagen. Er is geen oefenterrein om de twee dozijn gelegenheden te leren kennen, maar belangrijker nog, er is geen diploma voor in de buurt. Het voelt een beetje een misser om niet het alternatief te hebben om gesplitst scherm of tegen de AI te spelen in je eigen privéwedstrijden. Het overgrote deel van het plezier dat ik met Fall Guys heb gehad, was tijdens het spelen met metgezellen. Ongeacht of dat voor hen is als ik net weggegooid ben of tegen ze grinnik! Ze worden in de put gegooid vanwege een 20 voet lange banaan. Wat is een verzamelspel zonder een flinke portie plezier ten koste van anderen, alles bij elkaar genomen?

Football Manager 2020 TrailerKleurrijk vriendelijk ontwerp

Gelukkig worden eventuele ontevredenheid bij toeval al snel over het hoofd gezien! Daarna zoek je uit hoe je tegen het einde die uitzonderlijk belangrijke kroon kunt krijgen. Ongeacht of dat echt is om het te grijpen op het hoogste punt van de wilde-eyed racefinale Fall Mountain. De doorlopende links zijn die overblijft bij het afbreken van de wiskunde van de schokkend vitale Hex a Gone. Er is een onmiskenbaar gevoel van prestatie en onvervalst geluk dat de beste royale vechtgames je geven terwijl je een triomf behaalt! Gevoel is het duidelijkste teken tot nu toe dat Mediatonic het rechtstreeks met Fall Guys heeft.

PC downloaden Fall Guys Ultimate Knockout is afhankelijk van het samenbrengen van veel spelers om het tegen elkaar op te nemen voor elke game! Terwijl andere royale games bestrijden. Gelukkig is het bij verzending zo bekend aangetoond dat de arbeiders moeite hadden om bij te blijven en verstopt raakten. Dit is een kortstondige ontevredenheid, aangezien Mediatonic de werknemerslimiet verhoogt en problemen oplossen. Het is een goed teken voor een game die afhankelijk is van de locatie om te werken. Je kunt teams in het spel samenstellen met maximaal drie van je metgezellen, maar dit maakt het spel niet nuttig. Het is nog steeds elke individuele jamboon voor zichzelf, maar je kunt in ieder geval samen blijven in rivaliteit in plaats van over het internet te gooien in verschillende games.

Uniek onder Battle Royale-spel

Controles zijn het equivalent van weinig aandacht voor de gelegenheid. De linker simpele stick beweegt je karakter, de juiste simpele stick bestuurt de camera. Eén gezichtsknop springt, één gezichtsknop springt naar voren en de juiste trigger pakt de dichtstbijzijnde speler of artikel. Bijna alles kan met rennen en hoppen worden geteeld! Snatching is gewoon extreem fundamenteel bij het spelen van tag om staarten te krijgen of in Egg Scramble om eieren te krijgen. Evenzo kunt u de rand van een podium vastpakken en uzelf geleidelijk optrekken. Die beweging is echter tegenstrijdig, vooral als het podium in beweging is. Het zijn eenvoudige bedieningselementen die allesbehalve moeilijk te leren zijn voor alle gelegenheden.

Creëer een uitnodigende sfeer

Omdat de activiteit zo eenvoudig is, zo snel, dus veranderd, voelt het erg leuk en beschikbaar. Je kunt erin stuiteren, een paar games spelen en eruit springen als je er zin in hebt. De dynamische beloningen voor elke ronde in een spel zorgen ervoor dat bijna fiasco’s en dunne tegenslagen voordelig aanvoelen. Met zijn korte games en eenvoudig te begrijpen mechanica, is Fall Guys in feite de meest ontvankelijke en uitnodigende vecht-royale tot nu toe. De explosieve schaduwen en verschillende spelmodi werken uitstekend om je binnen te halen en te houden!

Ongeacht of een stel kansen voelt met het meegaande idee van de reden ervan. Het kan heel erg verontrustend zijn om een ​​wedstrijd onbezonnen te laten eindigen vanwege scheve groepswedstrijden. Nog vreselijker, als je wordt beperkt tot een van Fall Guys Ultimate Knockout Spel gratis ongeschikte finale-modi. Maar het is niet voldoende om de geweldige Fall Guys betrouwbaar produceert te laten crashen! Met zijn turbulente hindernissenparcours en oorwormsoundtrack die gegarandeerd dat je terugkeert voor extra.

 

Fall Guys Ultimate Knockout

Fall Guys Ultimate Knockout Spel

Downloaden

Spel Fall Guys Ultimate Knockout Systeemeisen :

Fall Guys Ultimate Knockout spel Officiële minimumvereisten

Besturingssysteem: alleen Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 of AMD-equivalent
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GTX 660 of AMD Radeon HD 7950
Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Fall Guys Ultimate Knockout spel Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 10 64-bit
Bewerker: Intel Core i5-4690 3,5 GHz / AMD Ryzen R5 1500X
Grafische kaart: AMD Radeon RX 460 2GB of NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
Systeemgeheugen: 8 GB RAM
Opslag: 2 GB ruimte op de harde schijf

 

 

 • Spel Fall Guys Ultimate Knockout
 • Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden
 • Fall Guys Ultimate Knockout Spel
 • Gratis Fall Guys Ultimate Knockout
 • spel pc Fall Guys Ultimate Knockout
6 Comments
 1. PatricXX says

  Bedankt voor het gratis spel !!!

 2. Markus says

  Dat is wat ik zoek! BEDANKT

 3. Greg says

  Deze game is geweldig, bedankt

 4. Playin says

  Perfect spel werkt allemaal

Leave A Reply

Your email address will not be published.